Canim ozellikle level2de karın cok iyi çalışıyor biraz sabır :)Merhaba kızlarbugün de enerjim gayet yerinde ama gelin görün ki kollarım ve bacaklarım dehşet ağrıyor arkadaşlar ama benim karnım neden ağrımıyor yaaa karın bölgemde işe yaramıyor mu acaba gerçi bugün daha 3 ü yapıcam ama fazlamı acele ediyorum
canım tabiki etkisi olur hepimiz bu aşamalardan gectik sen elinden geleni yap zamanla cok iyi yapabilir hale geleceksin :)Kızlar ya bu shredi bitirenlere sorum olacak.. bazı hareketleri yarım yamalak yapıyorum veya bazı ip atlamaları filan nefessiz kalıp tamamlayamıyrum yine de etkisi olur mu ki
oo harika haber bu :))29 Haziran Perşembe
1.Beyaz hatun Level 1/3
2. kedikedi84 shred 19/30
Kızlar selam 2 gündür sancım vardı yapamadım, ya benim sağ üst bacağımda sarkıklık vardı sanki o azaldı gibime geldi bugün çok sevindim.
canimm cok geçmiş olsun dikkat et kendine fazla yormaSabah yataktan zor çıkabildim vücudum ağrıyordu ve boğazım da ağrıyordu hastaydım yani biraz im rahat etmezdi denemeseydim boşuna bu ağrıları çekmiş olurdum. Üzerine gitmeye karar verdim ama videoyu tamamlayamadım bi yarısını falan yapabildim inşallah yarın daha iyi olrum.
canım son mesajdan alintilar misin benim bildirimim cikmamis :)Ben gec yazmisim
hemen duzeltiyorum canim :)
canım yapanlarin yorumlarinda yaziyordu bacak asagidan yukariya inceliyormus sıra basenlere de gelecek hic merak etme :)Basenlerim zor eriyor ama bacaklarım inceldi. Bugün mağazada kabinde arkadan kendimi inceledim değişik bi görüntü ince bacak ve basen
Canım selülitlerde etkisini henüz görmedim çünkü bayramda ve öncesindeki son bir haftada sporu düzenli yapamadım ve yediklerime dikkat etmedimcanım yapanlarin yorumlarinda yaziyordu bacak asagidan yukariya inceliyormus sıra basenlere de gelecek hic merak etme :)
peki selulitlere etkisini gördün mü karinda belde etkili oldu mu?