- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
Merhaba tabiki, hosgeldin aramiza :)
Teşekkürler selamlar tekrar, bugün ölçülerimi aldım yarın başlıyorum bugün ise, 30 dk eliptik
Squat, kol, bacak yan açma kapama çalıştım ve plank
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tabiki, hosgeldin aramiza :)
hayirli olsun canim Güle güle kullan :)Kendime sporcu sutyeni aldım bugün, pentide son kalmıştı
Artık resimleri bununla ve dar taytla atacağım daha iyi belli olur
Çok istiyordum zaten bayadır özeniyordum bir tane de pembe istiyorum bulursam
aramıza hosgeldin canim :)Merhaba,
Bende katılabilir miyim
ölçülerini yazar misin canımTeşekkürler selamlar tekrar, bugün ölçülerimi aldım yarın başlıyorum bugün ise, 30 dk eliptik
ay anlatabildin harika demek ki işe yarıyor :))Bugün 3. günümde arka bacagim ve totom fena agrimis, oralari calistirirken helede totoyu yaglarin yandigini hissettim sanki hani su acimsi ama tatli icten kasinir gibi oluyor ya onlardan anlatabildim mi
aramıza hosgeldin canim :)
ölçülerini yazar misin canım
Level 1 suan cok kolay geliyor, shred level 3den hemen sonra basladim diye de öyle geliyor olabilir tabi, bünye alisti sonucta:)ay anlatabildin harika demek ki işe yarıyor :))
Nasil canım zor mu Ripped etkili olacak gibi duruyor mu?
Günlük spor listemiz var onu alintilayip, ismini ve yaptigin sporlari yazip Quote yazilarini silerek gönder.Teşekkürler selamlar tekrar, bugün ölçülerimi aldım yarın başlıyorum bugün ise, 30 dk eliptik
vaay 3 günde incelme varsa harika gercekten :)Level 1 suan cok kolay geliyor, shred level 3den hemen sonra basladim diye de öyle geliyor olabilir tabi, bünye alisti sonucta:)
Cok ta eglenceli geciyor süresi biraz daha uzun olmasina ragmen hemen bitiyor 35 dakika fln sürüyor sanirim.
Suan dayanamadim ve ölcü aldim Henüz 3 gün yapmama ragmen incelme var.
Gördüm ama anlamadım ben onu :)Günlük spor listemiz var onu alintilayip, ismini ve yaptigin sporlari yazip Quote yazilarini silerek gönder.
Öylelikle takip ederiz birbirimizi :)
Merhaba kızlar bugün de enerjim gayet yerinde ama gelin görün ki kollarım ve bacaklarım dehşet ağrıyor arkadaşlar ama benim karnım neden ağrımıyor yaaa karın bölgemde işe yaramıyor mu acaba gerçi bugün daha 3 ü yapıcam ama fazlamı acele ediyorum
Bugün çok zorlandım kızlar ard arda şınav ardından dambıllarla kola yüklenince bir kaçını kaçırdım yapamadım umarım bir sorun olmaz
Bende de bacaklarda ve kollarda omuzlarda daha yoğun ağrı olmuştu. Hatta bugün ikinci günü tamamlayamadım canım çok yandığı için.Kızlar ya bu shredi bitirenlere sorum olacak.. bazı hareketleri yarım yamalak yapıyorum veya bazı ip atlamaları filan nefessiz kalıp tamamlayamıyrum yine de etkisi olur mu ki