JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

28 Haziran Spor Listesi

1. justholdmetight: 14.413 adım - 9.91 km - 512 kalori
2. aquarius24: ripped 3/6 level 1
3. Umayy09: jillian level 1/1 - 9233 adım

28 Haziran Spor Listesi

4. C cranial : Shred 29/30 + zumba 10 dk + 100 ic bacak hareketi + Tibet egzersizi 5 tekrar

Kendime sporcu sutyeni aldım bugün, pentide son kalmıştı
Artık resimleri bununla ve dar taytla atacağım daha iyi belli olur :halay:
Çok istiyordum zaten bayadır özeniyordum bir tane de pembe istiyorum bulursam :KK53:
hayirli olsun canim Güle güle kullan :)

böyle seyler spora hevesi motivasyonu artiriyor, ben de pentiden almıştım.

umarim bi gün bu sütyeni giyip dümdüz karin sıfır simitle hicbir seyden tasmadan spor yaptigimiz günleri de görürüz :))

Merhaba,

Bende katılabilir miyim
aramıza hosgeldin canim :)

Bugün 3. günümde arka bacagim ve totom fena agrimis, oralari calistirirken helede totoyu yaglarin yandigini hissettim sanki:KK48: hani su acimsi ama tatli icten kasinir gibi oluyor ya onlardan :KK70: anlatabildim mi :KK53:
ay anlatabildin harika demek ki işe yarıyor :))

Nasil canım zor mu Ripped etkili olacak gibi duruyor mu?

28 Haziran Spor Listesi

4. C cranial : Shred 29/30 + zumba 10 dk + 100 ic bacak hareketi + Tibet egzersizi 5 tekrar
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 23/30

28 Haziran Spor Listesi

5. Mihail Zoscenko: Callanetics 23/30
6.serapozcan3343 :19/30 shred+ 30 dk yuzme

ay anlatabildin harika demek ki işe yarıyor :))

Nasil canım zor mu Ripped etkili olacak gibi duruyor mu?
Level 1 suan cok kolay geliyor, shred level 3den hemen sonra basladim diye de öyle geliyor olabilir tabi, bünye alisti sonucta:)

Cok ta eglenceli geciyor süresi biraz daha uzun olmasina ragmen hemen bitiyor 35 dakika fln sürüyor sanirim.

Suan dayanamadim ve ölcü aldim:KK48: Henüz 3 gün yapmama ragmen incelme var.

Teşekkürler selamlar tekrar, bugün ölçülerimi aldım yarın başlıyorum bugün ise, 30 dk eliptik
Squat, kol, bacak yan açma kapama çalıştım ve plank
Günlük spor listemiz var onu alintilayip, ismini ve yaptigin sporlari yazip Quote yazilarini silerek gönder.
Öylelikle takip ederiz birbirimizi :)

Level 1 suan cok kolay geliyor, shred level 3den hemen sonra basladim diye de öyle geliyor olabilir tabi, bünye alisti sonucta:)

Cok ta eglenceli geciyor süresi biraz daha uzun olmasina ragmen hemen bitiyor 35 dakika fln sürüyor sanirim.

Suan dayanamadim ve ölcü aldim:KK48: Henüz 3 gün yapmama ragmen incelme var.
vaay 3 günde incelme varsa harika gercekten :)

Merhaba kızlar :KK76: bugün de enerjim gayet yerinde ama gelin görün ki kollarım ve bacaklarım dehşet ağrıyor :dondurma: arkadaşlar ama benim karnım neden ağrımıyor yaaa karın bölgemde işe yaramıyor mu acaba :110: gerçi bugün daha 3 ü yapıcam ama fazlamı acele ediyorum :bicak:

@justholdmetight tatlım güle güle kullan benimde çok ihtiyacım var onlara sütyen olmuyor ee sütyensiz hiç olmuyor ama birazcık fit olursam almayı düşünüyorum bende meselaa senin avatarındaki gibi olsam daha ne :halay:

Bugün çok zorlandım kızlar ard arda şınav ardından dambıllarla kola yüklenince bir kaçını kaçırdım yapamadım umarım bir sorun olmaz :dua:

Kızlar ya bu shredi bitirenlere sorum olacak.. bazı hareketleri yarım yamalak yapıyorum veya bazı ip atlamaları filan nefessiz kalıp tamamlayamıyrum yine de etkisi olur mu ki

29 Haziran Perşembe

1.Beyaz hatun Level 1/3
2. kedikedi84 shred 19/30

Kızlar selam 2 gündür sancım vardı yapamadım, ya benim sağ üst bacağımda sarkıklık vardı sanki o azaldı gibime geldi bugün çok sevindim.

Merhaba kızlar :KK76: bugün de enerjim gayet yerinde ama gelin görün ki kollarım ve bacaklarım dehşet ağrıyor :dondurma: arkadaşlar ama benim karnım neden ağrımıyor yaaa karın bölgemde işe yaramıyor mu acaba :110: gerçi bugün daha 3 ü yapıcam ama fazlamı acele ediyorum :bicak:

Bugün çok zorlandım kızlar ard arda şınav ardından dambıllarla kola yüklenince bir kaçını kaçırdım yapamadım umarım bir sorun olmaz :dua:

Kızlar ya bu shredi bitirenlere sorum olacak.. bazı hareketleri yarım yamalak yapıyorum veya bazı ip atlamaları filan nefessiz kalıp tamamlayamıyrum yine de etkisi olur mu ki
Bende de bacaklarda ve kollarda omuzlarda daha yoğun ağrı olmuştu. Hatta bugün ikinci günü tamamlayamadım canım çok yandığı için.
Bir süre sonra alışıyorsun ama tempoya tamamını yapabilir hale gelirsin. Spora alışık olmayan vücutlarımıza başlarda çok zor geliyor ama yaptıkça rahatlıyoruz.

X