bekleriz canım her zaman :)Konuy takip ediyorum aslında ara ara isterim katılmayı:) bayramdan sonra tekrar başlayacağım. En son paylaşılan sonuçlar fena gaza getirdi
İndirme programını tavsiye ederim online bütün videoları indirebiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekleriz canım her zaman :)Konuy takip ediyorum aslında ara ara isterim katılmayı:) bayramdan sonra tekrar başlayacağım. En son paylaşılan sonuçlar fena gaza getirdi
ya canim sen yediklerini listeliyordun sanirim listeyi gonderebilmen mümkün olur mu acaba?Merhaba yeni gelmişsin galiba görmedim
Bizim özel mesaj grubunda yoksun, ben tatildeydim de :)
Seni de alabilirim orada paylaştım foto, ek olarak takip ettiklerime özel albüm yaptım
Ek: Teşekkürler
Teşekkür ederimm:)bekleriz canım her zaman :)
kız sen ne yapmışsın masallaah ya 58 cm nedemek her yerden acayip incelmissin valla helal olsun yaa
ben niye böyle sonuc alamiyorum kendimi sorguladim resmen
bence 2 kg ile yap canim jilliandakiler öyle yapiyormus
ya canim sen yediklerini listeliyordun sanirim listeyi gonderebilmen mümkün olur mu acaba?
Konuy takip ediyorum aslında ara ara isterim katılmayı:) bayramdan sonra tekrar başlayacağım. En son paylaşılan sonuçlar fena gaza getirdi
cok iyi olur canim valla :)Evet word dosyası olarak mı atayım
Arkadaşlarlayken olanları kalorili kaydetmedim ama söyleyeyim
İnternet download manager programın ismi. Telefondan giriyor olmasaydım daha çok yardımcı olabilirdim bayramdan sonra internet problemini çözebilirsem bir şekilde sağlarım indirme linklerini eğer program işe yaramazsaÇok memnun olurum bayadır arıyorum indiremedim adı ne acaba programın?
Teşekkür ederim:)gulhilal harika ya 20 kiloyu vermek ne demek tebrik ediyorum seni gel öpüjem
Böyle yazıları okuyunca kiloları sanki kendim vermiş gibi hafifliyorum
Bayram bitsin kabak lifi+krauterhof selülit jeli+callanetics+2 lt su kombosu yapacağım. Yiter yaw ne bu gitmiyor basenler. Gerçi kaç yılın fazlalıklarının 1 ayda gitmesini beklememek lazım.
Bu arada kızlar ayşenur yazıcının web sitesini ara ara okurum tavsiye olunur. Güzellik, bakım vs ne ararsanız var.
İnternet download manager programın ismi. Telefondan giriyor olmasaydım daha çok yardımcı olabilirdim bayramdan sonra internet problemini çözebilirsem bir şekilde sağlarım indirme linklerini eğer program işe yaramazsa
Olur niye olmasın, yakar sadece biraz. Ama tek başına mucize beklememek lazım, spor öncesi sürüp öyle spor yapabilirsin mesela yağ yakımına yardımcı olur.O selülit jelini bende kullanmaya başladım, benım kollarımda kalın baya sarkık yani acaba kollarımada sürsem olur mu onu?
basenler inatci gerçekten ama biz basenlerden daha inatciyiz :))Bayram bitsin kabak lifi+krauterhof selülit jeli+callanetics+2 lt su kombosu yapacağım. Yiter yaw ne bu gitmiyor basenler. Gerçi kaç yılın fazlalıklarının 1 ayda gitmesini beklememek lazım.
Bu arada kızlar ayşenur yazıcının web sitesini ara ara okurum tavsiye olunur. Güzellik, bakım vs ne ararsanız var.
tebrikler canim harikasinn :)Teşekkür ederim:)
Yirmi kilonun on yedisini bir senede, kalan üç kiloyu da ikinci senede verdim Bir altı kilo daha kaldı, onu da üçüncü senede veririm herhalde:))
Şaka bir yana, ben bile kendime inanamıyorum. Uzun yıllar boyu 7-8 kilo olan fazlaligimi veremezken, verdiğim de bile çok sürmeden geri alırken, şimdi yirmi kilo verdim.Hayal gibi valla...
Kucuk yaslardan itibaren dilimde hep "Kilo verecegim" lakırdısı olduğu icin kimse bu kadar kilo verecegime inanmadı.Inanmamakta haklılardi, cunku ben, hem "Zayiflayacagim" diyip, hem de gece geç saatlerde hep bir şeyler yiyen ve boğazına çok duskun biriydim.Ama şimdi bana inanmakla kalmayıp, benden zayıflamakla ilgili yardimci olmamı isteyen pek çok insan var:) Çok şükür halime diyorum.Az bir yolum daha kaldı ama Allah'ın izniyle hayalimdeki kiloya ulasacagim:)