JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

kız sen ne yapmışsın masallaah ya 58 cm nedemek her yerden acayip incelmissin valla helal olsun yaa

ben niye böyle sonuc alamiyorum kendimi sorguladim resmen

Çünkü kaçamak yapıyorsun

Çünkü beslenmene dikkat etmiyorsun

Bak son 5 gün içinde bir gecelik alkol kaçamağı yaptım, ara besinleri yemedim

Kilom +100 gram çıktı

Hem de Jilliana ara vermememe ve günde 15.000 adım kadar atarak gezmemize rağmen

Daha da zayıflardım yoksa

bence 2 kg ile yap canim jilliandakiler öyle yapiyormus

Tamam canım internetten söylicem zaten daha ucuz çok sağol

Bayram bitsin kabak lifi+krauterhof selülit jeli+callanetics+2 lt su kombosu yapacağım. Yiter yaw ne bu gitmiyor basenler. Gerçi kaç yılın fazlalıklarının 1 ayda gitmesini beklememek lazım.

Bu arada kızlar ayşenur yazıcının web sitesini ara ara okurum tavsiye olunur. Güzellik, bakım vs ne ararsanız var.

Çok memnun olurum bayadır arıyorum indiremedim adı ne acaba programın?
İnternet download manager programın ismi. Telefondan giriyor olmasaydım daha çok yardımcı olabilirdim bayramdan sonra internet problemini çözebilirsem bir şekilde sağlarım indirme linklerini eğer program işe yaramazsa

23 Haziran Spor Listesi

1. C cranial : Shred 24/30 + 10 dk zumba + Tibet hareketi 3 tekrar + 100 ic bacak
2. aquarius24: Shred 29/30
3. justholdmetight: 20.448 adım attım
4. suslucivciv: 9/30 shred + leslie
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 21/30
6.gulhilal: Callanetics 10/30

Kilo bildirimi gireyim bari:)

Güncel kilo: 59 kg.

Fark: -1 kg.

Çok şükür yedi yıl aradan sonra beşli rakamı görmek nasip olduEvet arkadaşlar, 23 kilo fazlalığımın yirmisini vermiş bulunmaktayımKaldı üç... ama ben altı kilo daha vermek istiyorum.Bakalım ne zaman hayalime ulaşacağım:))

gulhilal harika ya 20 kiloyu vermek ne demek tebrik ediyorum seni gel öpüjem
Böyle yazıları okuyunca kiloları sanki kendim vermiş gibi hafifliyorum
Teşekkür ederim:)

Yirmi kilonun on yedisini bir senede, kalan üç kiloyu da ikinci senede verdim Bir altı kilo daha kaldı, onu da üçüncü senede veririm herhalde:))

Şaka bir yana, ben bile kendime inanamıyorum. Uzun yıllar boyu 7-8 kilo olan fazlaligimi veremezken, verdiğim de bile çok sürmeden geri alırken, şimdi yirmi kilo verdim.Hayal gibi valla...

Kucuk yaslardan itibaren dilimde hep "Kilo verecegim" lakırdısı olduğu icin kimse bu kadar kilo verecegime inanmadı.Inanmamakta haklılardi, cunku ben, hem "Zayiflayacagim" diyip, hem de gece geç saatlerde hep bir şeyler yiyen ve boğazına çok duskun biriydim.Ama şimdi bana inanmakla kalmayıp, benden zayıflamakla ilgili yardimci olmamı isteyen pek çok insan var:) Çok şükür halime diyorum.Az bir yolum daha kaldı ama Allah'ın izniyle hayalimdeki kiloya ulasacagim:)

O selülit jelini bende kullanmaya başladım, benım kollarımda kalın baya sarkık yani acaba kollarımada sürsem olur mu onu?

O selülit jelini bende kullanmaya başladım, benım kollarımda kalın baya sarkık yani acaba kollarımada sürsem olur mu onu?
Olur niye olmasın, yakar sadece biraz. Ama tek başına mucize beklememek lazım, spor öncesi sürüp öyle spor yapabilirsin mesela yağ yakımına yardımcı olur.

basenler inatci gerçekten ama biz basenlerden daha inatciyiz :))

tebrikler canim harikasinn :)

ben de bogazina düşkün biriyim aynen senin anlattığın gibi bunu asmadan sanırım kilo vermek hayal benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…