JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Yaş ilerledikçe insan doğumgünlerini sevmiyor heralde ben de öyleyim, sağlıklı Mutlu huzurlu uzun bi ömür dilerim.

Yaş ilerledikçe insan doğumgünlerini sevmiyor heralde ben de öyleyim, sağlıklı Mutlu huzurlu uzun bi ömür dilerim.
Teşekkür ederim canım :)
Haklısın hem zamanın ne kadar hızlı geçtiğini fark ediyorsun (23 yaşım dün gibi) hem de 27 yaş geleceği bilemem ama hayatımda hep hatırlayacağım bi yaş olacak bitmesine üzüldüm :)

30 dk yüzme ve

10/30 bitti yani 1. Leveri bitirdim. Galiba bu 30 günü tamamlayınca 6 week 6pack yapıcam. O haftada 5 gün yapılıyormuş göbek için.

Ben de ripped mi yapsam diye düşünüyorum

O da haftada 6 günmüş

Bir de menü listesi var Jillian sitesinde paylaşmış ama çok spesifik şeyler var menüde nasıl yenir nereden bulunur bilmiyorum

Amerikada yaşamıyoruz sonuçta

Biter inşallah biter çok hızlı geçiyor zaten

O değil de kızlar 30 gün sonra grup dağılacak mı? 30 gün yeterli değil zaten bence
Bence de ya dagilmayalim cok poncik grup olduk böyle

Zaten tam istedigimiz kadar sıkılaşmamız sürer daha. Herkes paylassin burada yine ne yapiyosa, birbirimize fikir ve motivasyon olur.

Ola ki istedigimiz gibi fit olduk, haliyle o vücutta kalmak icin yine birseyler yapilmali haftada 1 olur 2 olur, onlarida yazariz.

O kalça bacaklar için çok iyimiş. Bakıyım bi menüye neler varmış.

Evet dağılmayalım valla. Çok iyi motive oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…