- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
geçmiş ama :))Kızlaaarr çok teşekkür ederim canlarım hepimizin güzel yılları olsun inşallah :)
Teşekkür ederim canım çok naziksingeçmiş ama :))
nice mutlu yıllara canım :)))
Teşekkür ederim canım çok naziksin
Yaş ilerledikçe insan doğumgünlerini sevmiyor heralde ben de öyleyim, sağlıklı Mutlu huzurlu uzun bi ömür dilerim.Callanetics 13/30 yapıldı
Velvette geçenlerde psıhalıve yapacam demiştim ya o gün başka yemek yapmıştım, bugün yaptım psıhalıveyi ama çok pişmanım üstüme feci ağırlık çöktü ya insan hareket ettikçe ve daha sağlıklı beslendikçe ayıla bayıla yediği yemekleri bile canı istemiyormuş meğer. Bugünleri de görecek miydim
Pes etmek yok kızlar inceleceğiz hepimiz.
Bu arada bugün benim doğum günüm 28 oldum ama niyeyse içim bi buruk be yaw
Teşekkür ederim canım :)Yaş ilerledikçe insan doğumgünlerini sevmiyor heralde ben de öyleyim, sağlıklı Mutlu huzurlu uzun bi ömür dilerim.
30 dk yüzme ve
10/30 bitti yani 1. Leveri bitirdim. Galiba bu 30 günü tamamlayınca 6 week 6pack yapıcam. O haftada 5 gün yapılıyormuş göbek için.
hele bu bitsin .. Yani biterseKızlar siz iyisi mi gelin callanetics yapın :)
Biter inşallah biter çok hızlı geçiyor zatenhele bu bitsin .. Yani biterse
yani birakmayalim.zaten sımsıkı olana kadar devam.. Hatta ondan sonra da :))Biter inşallah biter çok hızlı geçiyor zaten
O değil de kızlar 30 gün sonra grup dağılacak mı? 30 gün yeterli değil zaten bence
Bence de ya dagilmayalim cok poncik grup olduk böyleBiter inşallah biter çok hızlı geçiyor zaten
O değil de kızlar 30 gün sonra grup dağılacak mı? 30 gün yeterli değil zaten bence
O kalça bacaklar için çok iyimiş. Bakıyım bi menüye neler varmış.Ben de ripped mi yapsam diye düşünüyorum
O da haftada 6 günmüş
Bir de menü listesi var Jillian sitesinde paylaşmış ama çok spesifik şeyler var menüde nasıl yenir nereden bulunur bilmiyorum
Amerikada yaşamıyoruz sonuçta
Evet dağılmayalım valla. Çok iyi motive oluyorBence de ya dagilmayalim cok poncik grup olduk böyle
Zaten tam istedigimiz kadar sıkılaşmamız sürer daha. Herkes paylassin burada yine ne yapiyosa, birbirimize fikir ve motivasyon olur.
Ola ki istedigimiz gibi fit olduk, haliyle o vücutta kalmak icin yine birseyler yapilmali haftada 1 olur 2 olur, onlarida yazariz.