JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

İnşallah

Ben bu level2 yi izlerken oh kolaymış demiştim yanılmışım

11/30 bitti ben de bittim...

En azından jumping jackler 2 tane sadece

Bence daha insaflı kardiyosu

Ama kol ve bacak açısından haklısın

Sonlarda kollarım acıyor :)

Aynada değişim var mı peki

Sıkılaşmayı görebiliyor musun

En azından jumping jackler 2 tane sadece

Bence daha insaflı kardiyosu

Ama kol ve bacak açısından haklısın

Sonlarda kollarım acıyor :)

Aynada değişim var mı peki

Sıkılaşmayı görebiliyor musun
Var bence alt bacaklarım bel oyuntum güzelleşti sanki

Ay çok sevindim

Benim de simitler biraz küçüldü gibi geliyor ama en iyi fotoğrafta görürüm artık bitince
Çok düşündüm fotoğraf çeksem mi çekmesem mi diye fark göremezsem canım sıkılır diye çekmedim, aynada görüntümden mutluyum şu an,en sonunda çekerim.

Benim gördüğüm u söyliyim Mayıs ta alt tarafım la yere girecem nerdeyse ve hamilelik esortmanim dar sivri göbek gitmiş haziran ayında daha dik bacaklar var gibi ve göbek gitmiş biraz esortmani m tutmasam düşecek te sırf bu fotoyu çekmek için giydim spor sonrası çektim bitmiş haldeyim ikisindede kusura bakmayın düşüncelerinizi bekliyorum kilo da kırılmak yok eleştiri m beni

Göbek basen daralmış bacaklar incelmiş süper. Resim koyduğunda yüzünü karala bence. Sonra zayıflama ilaçlarının reklamlarında bi bakmışsın sen varsın...

level 2 7/10 tamamdir.

dün yapamadim 2 gün geride kaldim yaa, aceba bu gecede yapsam bide yarin bu saatte tekrar yapsam 2 gün sayilirmi
Kendimi enerjik hissediyorum da

Level 1 3/30
Kızlar size bir foto yollayacam 1 aylık yarı diyet ve yarı spor ama 5 kilo verdim 9 Mayıs da başlamıştım düşüncelerinizi bekliyorumEki Görüntüle 2007355
fark kesinlikle var iki resim arasinda. Belin incelmis, bacaklar toparlanmis, göbek cekilmeye baslamis. Böyle devam et sporla birlikte kilo vermek en güzeli hic sarkikligin kalmaz göbek cevrende, o sarkikligi toparlamak en zoru.

Ben dayanmadım ölçtüm ama tabi ki değişiklik yok :)) zaten bu kadar kısa surede beklemiyordum. Ama kafama takılan bisey var. Bayramda yapamam. 1 hafta kadar ara vereceğim bunun etkisi olur mu ki kızlar
Canim senin fazla kilon olmadigi icin cok cabuk incelme olmaz ama sıkılaşmaya baslarsin bi süre sonra.

Normalde ara verilmiyor ama hic yapmamaktan iyidir 1 hafta sonra devam etmek. Yeniden baslamis gibi olursun zaten level 1i bitirmis olursun hatta bayrama kadar level 2 de bitiyor yanlis saymadiysam, level 3üde aradan sonra yaparsin mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…