İnşallah
Ben bu level2 yi izlerken oh kolaymış demiştimyanılmışım
11/30 bitti ben de bittim...
Var bence alt bacaklarım bel oyuntum güzelleşti sankiEn azından jumping jackler 2 tane sadece
Bence daha insaflı kardiyosu
Ama kol ve bacak açısından haklısın
Sonlarda kollarım acıyor :)
Aynada değişim var mı peki
Sıkılaşmayı görebiliyor musun
Var bence alt bacaklarım bel oyuntum güzelleşti sanki
harikasin canim :))
Çok düşündüm fotoğraf çeksem mi çekmesem mi diye fark göremezsem canım sıkılır diye çekmedim, aynada görüntümden mutluyum şu an,en sonunda çekerim.Ay çok sevindim
Benim de simitler biraz küçüldü gibi geliyor ama en iyi fotoğrafta görürüm artık bitince
Göbek basen daralmış bacaklar incelmiş süper. Resim koyduğunda yüzünü karala bence. Sonra zayıflama ilaçlarının reklamlarında bi bakmışsın sen varsın...Benim gördüğüm u söyliyim Mayıs ta alt tarafım la yere girecem nerdeyse ve hamilelik esortmanim dar sivri göbek gitmiş haziran ayında daha dik bacaklar var gibi ve göbek gitmiş biraz esortmani m tutmasam düşecek te sırf bu fotoyu çekmek için giydim spor sonrası çektim bitmiş haldeyim ikisindede kusura bakmayın düşüncelerinizi bekliyorum kilo da kırılmak yok eleştiri m beni
Tamm canım bilmiyordum hatta siliyorum sabah tekrar yollarım kızlarGöbek basen daralmış bacaklar incelmiş süper. Resim koyduğunda yüzünü karala bence. Sonra zayıflama ilaçlarının reklamlarında bi bakmışsın sen varsın...
Malesef konunun ilk mesajı devamlı güncellenebiliyor diper mesajları 2 dk sonra editleyemiyorsun. Adminlerden yardım istemen gerek sanırım.Silip kaldıramıyorum nasıl yapılıyor biliyormusunuz kizlar
Yardim istedim dilerim cabuk dönerler silinir sanıyordum çok iyi bir kullanıcı değilim dikkat etmemistimMalesef konunun ilk mesajı devamlı güncellenebiliyor diper mesajları 2 dk sonra editleyemiyorsun. Adminlerden yardım istemen gerek sanırım.
Dönerler canım...Yardim istedim dilerim cabuk dönerler silinir sanıyordum çok iyi bir kullanıcı değilim dikkat etmemistim
fark kesinlikle var iki resim arasinda. Belin incelmis, bacaklar toparlanmis, göbek cekilmeye baslamis. Böyle devam et sporla birlikte kilo vermek en güzeli hic sarkikligin kalmaz göbek cevrende, o sarkikligi toparlamak en zoru.Level 1 3/30
Kızlar size bir foto yollayacam 1 aylık yarı diyet ve yarı spor ama 5 kilo verdim 9 Mayıs da başlamıştım düşüncelerinizi bekliyorumEki Görüntüle 2007355
Canim senin fazla kilon olmadigi icin cok cabuk incelme olmaz ama sıkılaşmaya baslarsin bi süre sonra.Ben dayanmadım ölçtüm ama tabi ki değişiklik yok :)) zaten bu kadar kısa surede beklemiyordum. Ama kafama takılan bisey var. Bayramda yapamam. 1 hafta kadar ara vereceğim bunun etkisi olur mu ki kızlar