biraz sıkılasma hissediyorum zaten her sey güzel olacak biliyorum vazgecmek yok :)olsun canim aynen dedigin gibi moralini bozma günde yarim saatlik spor kalp icin de faydali. Hem incelme yoksa bile sıkılasma vardir yine, durusun bile daha bi farkli olur.
ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mialdım canim da aldigim gibi birakiyorum firlatip atıyorum mezurayi cunku hic incelme yok daha once de olmamisti. Bunu surekli yememe bagliyorum kendimi kontrol edemiyorum. Bu yuzden moralimi bozmuyorum ama en azindan spor yapiyorum cabaliyorum. 30 gün sonunda bi daha alicam arada alinca moralim bozuluyor
ben ilk hafta yediklerime dikkat etmemistim. Ona ragmen farkediyorum birde 1.3 kg gitti.ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mi
ben ilk hafta yediklerime dikka
ben ilk hafta yediklerime dikkat etmemistim. Ona ragmen farkediyorum birde 1.3 kg gitti.
Senin fazla kilonda olmadigi icin direkt sıkılaşmaya baslarsin.
ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mi
Arkadaslar, fazla kilo olmayınca Jillian pek kilo verdirmiyor.Daha çok sıklaşma olup kas oranı yukseliyor.Gecen sene daha kiloluyken Jillian'la beş kilo vermistim.Ama şimdi otuz günü doldurmama çok az kaldi ve ben yediklerime dikkat etmeme ragmen çok az kilo verdim.Siklasma oldu daha çok. Eh bu da fena bir durum değil:)
tabi sikilasma hissediyorum :)ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mi
geçmiş olsun canım. İlk aylar zordur. 6 aydan sonra cook rahatlatıyorsun en azından.ben öyle oldum :))Selam kızlar yazdım yapmadım gibi oldu bebeğim 4 aylığa yaklaşıyor 3 gündür hastanede geçirdik alerji oldu dis çıkarıcak sanırım ağlamalar uykusuzluk gücüm yoktu bugün eşim yardım etti uyudum sağolsun yemeği bulaşıcı halletti dinlendim biraz duş aldım inşallah bu gece vey ayarın başlıyorum
Callanetics iç bacak egzersizi: bi sandalyenin önünde ayaklarınızı uzatarak oturun ellerinizle yere dayanarak hafif öne eğilin rahat bi pozisyonda olun yani, sandalyenin ayaklarını ayak bileklerinizle kavrayıp ritmik bi şekilde kasın ve gevşetin. Sıkabildiğiniz kadar sıkın. Günde yüz defa yapın.Istedigim vücuda çok yaklaştım diyelim.Gobek evet hic yok ama biraz da yapıyla alakali.En kilolu olduğum dönemde bile pek göbeğim yoktu.Su an tek problemli bölgem ic bacaklar.Onlar da maalesef çok zor eriyor.Onu da eritmenin yolu kilo vermek ancak.Su an dört kilo fazlam var, belki o dört kiloyu verirsem biraz daha iyi hale gelirler.
Çok teşekkür ederim ama bir görsel olsa daha iyi olurdu sanki:)Callanetics iç bacak egzersizi: bi sandalyenin önünde ayaklarınızı uzatarak oturun ellerinizle yere dayanarak hafif öne eğilin rahat bi pozisyonda olun yani, sandalyenin ayaklarını ayak bileklerinizle kavrayıp ritmik bi şekilde kasın ve gevşetin. Sıkabildiğiniz kadar sıkın. Günde yüz defa yapın.
Aslında çok baist bi hareket nette egzersizden bi foto buldum, bahsettiğim hareket şu:Çok teşekkür ederim ama bir görsel olsa daha iyi olurdu sanki:)
Çok teşekkür ederim. Bu daha iyiydi:)Aslında çok baist bi hareket nette egzersizden bi foto buldum, bahsettiğim hareket şu:
Eki Görüntüle 2006125
Canim cok gecmis olsun.Selam kızlar yazdım yapmadım gibi oldu bebeğim 4 aylığa yaklaşıyor 3 gündür hastanede geçirdik alerji oldu dis çıkarıcak sanırım ağlamalar uykusuzluk gücüm yoktu bugün eşim yardım etti uyudum sağolsun yemeği bulaşıcı halletti dinlendim biraz duş aldım inşallah bu gece vey ayarın başlıyorum
aynen canim 2 kilo.4/30 bitti
Yolumuz uzun daha :)))
hala aon kısmı yapamiyorum. Kızlar ya onların dambillari kaç kilo bir yerde 2 diye okudum