JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mi

Kas oranınızın artması iyi bir şey kızlar

Kas oranı ne kadar fazlaysa o kadar çok kalori ihtiyacı artar insanın vücudunda

Yağ olduğunda üzerine yağ eklenir

Ve yuvarlana yuvarlana gider

Kas kütleniz artınca daha kolay kilo verirsiniz

Selam kızlar yazdım yapmadım gibi oldu bebeğim 4 aylığa yaklaşıyor 3 gündür hastanede geçirdik alerji oldu dis çıkarıcak sanırım ağlamalar uykusuzluk gücüm yoktu bugün eşim yardım etti uyudum sağolsun yemeği bulaşıcı halletti dinlendim biraz duş aldım inşallah bu gece vey ayarın başlıyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. İlk aylar zordur. 6 aydan sonra cook rahatlatıyorsun en azından.ben öyle oldum :))
bolca dinlen sonra başla.

Callanetics iç bacak egzersizi: bi sandalyenin önünde ayaklarınızı uzatarak oturun ellerinizle yere dayanarak hafif öne eğilin rahat bi pozisyonda olun yani, sandalyenin ayaklarını ayak bileklerinizle kavrayıp ritmik bi şekilde kasın ve gevşetin. Sıkabildiğiniz kadar sıkın. Günde yüz defa yapın.

Çok teşekkür ederim ama bir görsel olsa daha iyi olurdu sanki:)

Yarın misafir gelecek sabah temizlik akşam yemeklerin bi kısmını yaptım. Bugün yapamayacağım çok yoruldum. Yarın sabah ilk iş onu yapmak.

Canim cok gecmis olsun.

Bence bugün basla hemen inanki baslayinca devami geliyor hadi bekliyoruz seni :)

4/30 bitti
Yolumuz uzun daha :)))
hala aon kısmı yapamiyorum. Kızlar ya onların dambillari kaç kilo bir yerde 2 diye okudum
aynen canim 2 kilo.
Zorlama kendini yapabildigin kadarini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…