Bence de ya dagilmayalim cok poncik grup olduk böyle
Zaten tam istedigimiz kadar sıkılaşmamız sürer daha. Herkes paylassin burada yine ne yapiyosa, birbirimize fikir ve motivasyon olur.
Ola ki istedigimiz gibi fit olduk, haliyle o vücutta kalmak icin yine birseyler yapilmali haftada 1 olur 2 olur, onlarida yazariz.
Evet dağılmayalım valla. Çok iyi motive oluyor
haaayir aslaa dağılmak yook daha fit olup birbirimize seksi fotolarimizi atacagiz :))Biter inşallah biter çok hızlı geçiyor zaten
O değil de kızlar 30 gün sonra grup dağılacak mı? 30 gün yeterli değil zaten bence
Bence de cok poncigiz devamli olur insallah :))Bence de ya dagilmayalim cok poncik grup olduk böyle
Zaten tam istedigimiz kadar sıkılaşmamız sürer daha. Herkes paylassin burada yine ne yapiyosa, birbirimize fikir ve motivasyon olur.
Ola ki istedigimiz gibi fit olduk, haliyle o vücutta kalmak icin yine birseyler yapilmali haftada 1 olur 2 olur, onlarida yazariz.
Ben de ripped yapacagim insallah :)Kim demiş dağılacağız diye
Daha verilecek bir sürü kilom var valla benim bir yere gidemem
En az 15 kilom var daha
Ben ripped düşünüyorum
Bugün izledim kafama yattı
haaayir aslaa dağılmak yook daha fit olup birbirimize seksi fotolarimizi atacagiz :))
Bence de cok poncigiz devamli olur insallah :))
Ben de ripped yapacagim insallah :)
tabiki de sayariz :)Onu da sayarız artık beraber
Onda haftada bir gün izin de varmış bak
tabiki de sayariz :)
her hafta 1 level yapiliyormus toplam 4 levelmis son 2 level cok zormus hadi hayırlısı :)
Biz en kötüsüne hazirlanalim canim o programin da üstesinden geliriz biz elimizden hicbir program kurtulamaz :))Niye korkuttun şimdi ben ilk levelı izleyip aa yaparım bunu demiştim
Gerçi shred in 2. levela da herkes ölümcül, çok zor vs yazmış
Bence 1den daha kolay
Herkes mersine ben tersine işte
Biz en kötüsüne hazirlanalim canim o programin da üstesinden geliriz biz elimizden hicbir program kurtulamaz :))
izle bakalim merak ediyorum düşüncelerini :)Aklıma soktun şimdi izliyorum gece gece level 4 u
ahahah harikaymis yaaa anlayabilmek ne güzel jillianin söylediklerini anlasaydim iki kat motivasyonlu olur sürekli oturup yemezdim heralde"Sizi şimdi parçalayacağım ki, sizinle işim bittiğinde parçalanamaz hale gelin." - Jillian Michaels (Level 4 videosundan)
Bunu da şöyle bir köşeye bırakayım
ahahah harikaymis yaaa anlayabilmek ne güzel jillianin söylediklerini anlasaydim iki kat motivasyonlu olur sürekli oturup yemezdim heralde
Ya cm fark etmedi ama aynada daha iyi görüyorum sanki kollarımı daha sıkı gibi, olabilir mi böyle bi şey. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum.Bravo kedikedi84! Harika sonuçlar her yerden 2-3 cm gitmiş
Koldan benim de gitmedi pek niye bilmiyorum
Ya cm fark etmedi ama aynada daha iyi görüyorum sanki kollarımı daha sıkı gibi, olabilir mi böyle bi şey. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum.
İnşallahBana da zayıfladı gibi geliyor aslında
Belki de kasa dönüşüyordur olamaz mı
Tebrikler, gayet iyi gidiyorsun:) Level 2 ve 3' ten sonra eminim bu oranlar çok daha yükselecektir.