JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Yetmisli kilolarda olmanın avantajları bu işte, spor yapınca hemen kilo kaybı yaşıyorsun. Ama benim gibi 3-4 kilo fazlan varsa spor da yapsan o 3-4 kilo nazlana nazlana gidiyor maalesef(

Aynen vücut kendisine fazla gördüğü kiloları çabucak atıyor

Olsun gülhilalcim sen de sıkılaşıyorsun

Hem fazla kilon yok

Acelen de yok

Rahat rahat geniş zamanda verirsin

Aynen vücut kendisine fazla gördüğü kiloları çabucak atıyor

Olsun gülhilalcim sen de sıkılaşıyorsun

Hem fazla kilon yok

Acelen de yok

Rahat rahat geniş zamanda verirsin
Evet sıkılaşma bayağı oldu, hatta hayatımda hiç olmadığım kadar sıkıyım:) Muhtemelen vücudumda fazlalık hiç yağ kalmadı, o yüzden bu kadar yavaş gidiyorum.Ben beşli rakamları takıntı yapmış vaziyetteyim, çünkü en son beşli rakamları yedi sene önce gördüm. Tam kıyısına geliyorum, ya ödem toplama dönemine giriyorum, ya kaslarım agirlasiyor, bir türlü baskülde beşli rakamları göremiyorum. Aslında çok inceldim, pek çok kişi daha da zayıflamamami soyluyor.Ama ben üst bacaklardan daha fazla incelmek istiyorum.Biraz zor eriyorlar, çünkü yılların yerleşmiş yağı var.Bakalim, bu hafta ödemim var, belki bir kaç güne rakamlar daha da aşağı düşer diye ümit ediyorum:)

Kizlar bu arada 9/30 tamamdir :))

Bırakmamana çok sevindim, yeniden bizimlesin
Bak level 2de 2 gün yaptım -900 gram gitti bile
Tamamen geçti mi ağrın?

Mühim olan kalp hızını yüksek tutmak zaten
Ben de ara vermektense yavaş da olsa devam ediyorum kardiyoya artık
Önceden duraklıyordum nefes için
Ama böylesi daha iyi

Slm kızlar bende katilabilirmiyimmmm #cranial sanırım 1 yıl önce de bir zayıflama basen inceltmede beraberdik yagmurun kizi ile yanlis hatirliyorda olabilirim eğer kabul ederseniz bende sizinle yarın başlamak istiyorum

Hoş geldin

Ah ya ben geçen yıl 52ydim ne günlerdi
Peki ödem olayını nasıl anlıyorsun?
Ben yeniyim bu işlere biraz pek bilmiyorum
Mesela vücutta ödem var mı nasıl anlaşılır

Kızlar selam ben de başladım dun itibariyle. Ama ben hepsini yapamiyorum özellikle aon kısmı. 4er kglik dambil var bende. Simdilik su şişeleri ile idare ediyorum.

Nereye kadar yapabiliyorsun?
Azcık soluklanıp devam ediyor musun yoksa bırakıyor musun?
Bir de su şişeleri iyidir
4 kg çok fazla
Onların dambılları da yarımşar kiloluk dikkat ettiysen
Ben de su şişeleriyle yapıyorum

Aralarda soluklanıyorum 10 20 sn yoksa dayanamıyorum. İnşllah bu kötü etkilemez. Yapamadığım kısım son bölümde hani bacakla mekik var ya. Bir bacağı ileri mekik hareketi anlatabildim umarım :)) ölçülerimi aldım bakalım değişiklik olacakmı. En.cok kollarım ağrıdı benim.

Aralar derken mesela kaç ara veriyorsun?
Onu gün be gün düşürmeye çalış bence
Maksat kalp hızın yükselsin ki daha kolay kalori yakabilesin
Arada soğudukça yaktığın kalori azalır
Programın etkisi daha az görülür ondan dedim :)
Ah bi de level 2ye gel kol ağrısını o zaman gör
Plank babam plank

bu arada sen cok iyi incelmişsin. Süper :))

Çok teşekkür ederim canım

Vücutta şişlik oluyor:)

Ben ayırt edemem muhtemelen onları da yağ sanarım

aaa demeyeydin iyi di ya yandık desene. 4 ara oluyordur aşağı yukarı .. Evet haklisin azaltmak lazim. Arkadaş bu kadın da hic nefes aldırmıyor ki ya

aaa demeyeydin iyi di ya yandık desene. 4 ara oluyordur aşağı yukarı .. Evet haklisin azaltmak lazim. Arkadaş bu kadın da hic nefes aldırmıyor ki ya

Ne yap biliyor musun

Hareketleri yavaslatarak yap ama durma

Ben mesela kardiyoda cok zorlandigimda yavaslatarak yapiyorum

Mesela onlar 10 kere zipliyorsa 8 kere zipliyorum gibi

(Bugini buldum )

Boylece kalp hizin dusmemis olur

Durmaktan iyidir :)

Slm kızlar bende katilabilirmiyimmmm #cranial sanırım 1 yıl önce de bir zayıflama basen inceltmede beraberdik yagmurun kizi ile yanlis hatirliyorda olabilirim eğer kabul ederseniz bende sizinle yarın başlamak istiyorum
canimm hatirladim tabiki hosgeldinn :))

13. gündeyim

4 kilo gitti bile
Masallaaah harikasınn :)

canim hic yag kalmamasi harika istedigin vucuda sahip misin suan yani göbek düz ince bacaklar? ben öyle hayal ettim de :)

ölmek var dönmek yok :))

daha iyiyim.canim şükür teşekkür ederim :)

Ah ya ben geçen yıl 52ydim ne günlerdi
Peki ödem olayını nasıl anlıyorsun?
Ben yeniyim bu işlere biraz pek bilmiyorum
Mesela vücutta ödem var mı nasıl anlaşılır
vaay 52 kiloydun demek sonra ne oldu canim stresli bi dönem mi atlattin?

Sağol canım ölçülerimi yazıyorum bende
Göbek 103
Kalça 116
Basen 111
Iç bacak 67
Kilo 78.3 cumartesi günü
Boy 172
Armut tipli bir bayanım alt felaket ust deri kemik

13. gündeyim

4 kilo gitti bile
Gerçekten mi ben de 1 haftada yarım kilo gitti ki normalde 1 kg verirdim haftada, bi umut diyorum ki yağ yakmışımdır ama kas ağırlığım artmıştır. Ramazan sonunda diyetisyene gidicem ki bu programın bitişine denk geliyor ne kadar yağ gitmiş hiç kas artmış mı o zaman görücem.
Bugün sabah işlerim vardı ama ben gece 12 de yaptım sporumu kendimle gurur duyuyorum. Zıplarken biraz dikkatli zıpladım alt komşu rahatsız olmasın diye.

8/30 bitti.

Istedigim vücuda çok yaklaştım diyelim.Gobek evet hic yok ama biraz da yapıyla alakali.En kilolu olduğum dönemde bile pek göbeğim yoktu.Su an tek problemli bölgem ic bacaklar.Onlar da maalesef çok zor eriyor.Onu da eritmenin yolu kilo vermek ancak.Su an dört kilo fazlam var, belki o dört kiloyu verirsem biraz daha iyi hale gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…