JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

canimm hatirladim tabiki hosgeldinn :))

Masallaaah harikasınn :)

canim hic yag kalmamasi harika istedigin vucuda sahip misin suan yani göbek düz ince bacaklar? ben öyle hayal ettim de :)

ölmek var dönmek yok :))

daha iyiyim.canim şükür teşekkür ederim :)

vaay 52 kiloydun demek sonra ne oldu canim stresli bi dönem mi atlattin?

Evet
Yüksek lisans sınavlarına hazırlandım
Tüm yıl evdeydim bir de
Hareket yok, geceleri yemek var, önüne geleni yemek var
Böyle oldum
Günlük okul veya iş hayatım olsaydı böyle olmazdım
Ama en çok gece yemeyi kestiğim iyi oldu
O alışkanlık diyeti bırakınca da çok işime yarayacak

Sağol canım ölçülerimi yazıyorum bende
Göbek 103
Kalça 116
Basen 111
Iç bacak 67
Kilo 78.3 cumartesi günü
Boy 172
Armut tipli bir bayanım alt felaket ust deri kemik

Benim başlangıcımla hemen hemen aynısın
Pes etme derim
Level 1 sonu toplamda 17 cm inceldim 4 kilo verdim :KK53:

Gerçekten mi ben de 1 haftada yarım kilo gitti ki normalde 1 kg verirdim haftada, bi umut diyorum ki yağ yakmışımdır ama kas ağırlığım artmıştır. Ramazan sonunda diyetisyene gidicem ki bu programın bitişine denk geliyor ne kadar yağ gitmiş hiç kas artmış mı o zaman görücem.
Bugün sabah işlerim vardı ama ben gece 12 de yaptım sporumu kendimle gurur duyuyorum. Zıplarken biraz dikkatli zıpladım alt komşu rahatsız olmasın diye.

8/30 bitti.

Acaba metabolizmanı yavaşlatacak bir şey mi yiyorsun veya içiyorsun veya bir ilaç kullanımı da olabilir

Benim normalde de metabolizmam hızlı kolay kilo veririm gerçi

Son düzenleme:
Kızlar ölçülerim
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 83
Kalca 91
İc bacak 53
Göbeğim doğumdan dolayı yumuşak ve üç bacağın da ayni jöle gibi oluyo mübarek :KK70:

Kızlar ölçülerim
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 83
Kalca 91
İc bacak 53
Göbeğim doğumdan dolayı yumuşak ve üç bacağın da ayni jöle gibi oluyo mübarek :KK70:

Doğum yapmışsın ama benden incesin :KK53:

O sarkıkları gidermek için en doğru sporu seçtin

Bu program sıkılaştırıcı

Etkisini göreceksin :KK50:

Sağol canım ölçülerimi yazıyorum bende
Göbek 103
Kalça 116
Basen 111
Iç bacak 67
Kilo 78.3 cumartesi günü
Boy 172
Armut tipli bir bayanım alt felaket ust deri kemik
sorma ben de armut tipliyim isimiz zor ama imkansiz degil yapacağız insallah :)

Kızlar ölçülerim
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 83
Kalca 91
İc bacak 53
aramiza hosgeldinn canimm :)
ölçülerin gayet iyi duruyor beslenme tarzin nasıl?

Kızlar ölçülerim
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 83
Kalca 91
İc bacak 53
Bizimde seninle ölcülerimiz yakin sayilir. Aynen benim de dogumdan sonraki halim:110: Bu program tam bizlik bence:KK48: ilk levelde bacaklarin baya toparlanir, göbek cevrende baya kücülür, yumusamalar cok hafif bisey kaldi bende.
2. Level ise direk bele isliyo gibi, yapali daha 3 gün oldu belimde incelme farketmeye basladim:super:

kilon kac bu arada?

Bizimde seninle ölcülerimiz yakin sayilir. Aynen benim de dogumdan sonraki halim:110: Bu program tam bizlik bence:KK48: ilk levelde bacaklarin baya toparlanir, göbek cevrende baya kücülür, yumusamalar cok hafif bisey kaldi bende.
2. Level ise direk bele isliyo gibi, yapali daha 3 gün oldu belimde incelme farketmeye basladim:super:

kilon kac bu arada?
ay hadi inşallah ağzından bal damlıyor :))
boyum 165 kilo 54

sorma ben de armut tipliyim isimiz zor ama imkansiz degil yapacağız insallah :)

aramiza hosgeldinn canimm :)
ölçülerin gayet iyi duruyor beslenme tarzin nasıl?
tesekkur ederim canım.. Beslenmeme cok dikkat etmiyorum çikolata yiyorum hala.. Ama.sağlıksız beslenmem. Protein ağırlıklı beslnmeye dikkat ediyorum su anda

9/30 tamamdır
1 saat yüzdüm bide

Yarın ilk levelimin son günü bugün şöyle bi ölçülerimi aldım göbek hariç bi değişiklik yok gibi ama moral bozmak yok. Yaklaşık 6 aydır hem zumba hem yüzme yaptığım için vücudum spora alışık belki ondan ama çok güçlendi kollarım bacaklarım hissediyorum. Hiç yoktan hergün yarım saat spor yapmış oldum.

ölcü aldinmi canim ilk level bitince?
aldım canim da aldigim gibi birakiyorum firlatip atıyorum mezurayi cunku hic incelme yok daha once de olmamisti. Bunu surekli yememe bagliyorum kendimi kontrol edemiyorum. Bu yuzden moralimi bozmuyorum ama en azindan spor yapiyorum cabaliyorum. 30 gün sonunda bi daha alicam arada alinca moralim bozuluyor

aldım canim da aldigim gibi birakiyorum firlatip atıyorum mezurayi cunku hic incelme yok daha once de olmamisti. Bunu surekli yememe bagliyorum kendimi kontrol edemiyorum. Bu yuzden moralimi bozmuyorum ama en azindan spor yapiyorum cabaliyorum. 30 gün sonunda bi daha alicam arada alinca moralim bozuluyor
olsun canim aynen dedigin gibi moralini bozma günde yarim saatlik spor kalp icin de faydali. Hem incelme yoksa bile sıkılasma vardir yine, durusun bile daha bi farkli olur.

X