JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

C cranial watsons ve gratislerde oluyor canım, krauterhof anti-celulite gel gibi bi adı vardı. Uzun süreli kullanmadım aklıma geldikçe sürüyordum ama şimdi sporla birlikte düzenli kullanma niyetindeyim faydasını göreceğime inanıyorum. Sürdükten 10 dk sonra feci yakmaya başlıyo kaslarını, bi de cildi çok yumuşatıyo bu da bi artısı :)

C cranial watsons ve gratislerde oluyor canım, krauterhof anti-celulite gel gibi bi adı vardı. Uzun süreli kullanmadım aklıma geldikçe sürüyordum ama şimdi sporla birlikte düzenli kullanma niyetindeyim faydasını göreceğime inanıyorum. Sürdükten 10 dk sonra feci yakmaya başlıyo kaslarını, bi de cildi çok yumuşatıyo bu da bi artısı :)
Teşekkürler canim :)

Nasıl gidiyor sikilasma hissediyor musun?

Bi de hiçbişey tek başına hızlıca etki etmiyor, callanetics esasında ağır bi egzersiz (gerçi ben basen hariç diğerlerini fazla zorlamadan yapıyorum hedeflenen sayılara ulaşmak için kasmıyorum), ama gördüm ki mucizeler yaratmıyor iş bize düşüyor. Hem yeme içme düzenini ayarlayıp hem de jel-kabak lifi gibi şeylerle desteklersem daha hızlı sonuç alıcam bence.

Henüz woww diyeceğim bi gelişme olmadı, ama zaten beklemiyordum da çünkü zaten 36-38 bedenin incelme hızı atıyorum 46 bedenin hızından daha yavaş olur haliyle. Ama olacak inanıyorum :)
ben callanetics hakkinda cok araştırma yapmıştım canım öyle harika öyle heveslendirici yorumlar okudum ki o yüzden cok inaniyorum güzel sonuç alacagina

haklısın canım onun dışında kac öğün besleniyorsun?

Canim ben 2 ögün besleniyorum genel olarak. Ama diyet falan oldugundan degil kendimi bildim bileli anne zoruyla kahvalti yapardim:KK53: bide aksam yemegi o kadar. Aslinda cok sagliksiz besleniyorum, kabul :KK51: öyle meyveyle pek aram yok, yersemde bi elma yiyorum. Ac karnina elma yemenin zamaninda cok etkisinide görmüstüm. Uzmanlar ac karnina elma yemenin, sabah soguk dus almaktan daha cok enerji verdigini ve uykuyu actigini söylüyodu bi aralar. Göbek kismindaki yaglari eritmede de faydali.

Genel olarak söylemek gerekirse level 1 de yedigime ictigime son 2 gün disinda dikkat etmedim, adetliydim birde.

Simdi level 2 de yediklerime diklat edicem zaten birde orucum iftarda agir seyler yemicem.

Canim ben 2 ögün besleniyorum genel olarak. Ama diyet falan oldugundan degil kendimi bildim bileli anne zoruyla kahvalti yapardim:KK53: bide aksam yemegi o kadar. Aslinda cok sagliksiz besleniyorum, kabul :KK51: öyle meyveyle pek aram yok, yersemde bi elma yiyorum. Ac karnina elma yemenin zamaninda cok etkisinide görmüstüm. Uzmanlar ac karnina elma yemenin, sabah soguk dus almaktan daha cok enerji verdigini ve uykuyu actigini söylüyodu bi aralar. Göbek kismindaki yaglari eritmede de faydali.

Genel olarak söylemek gerekirse level 1 de yedigime ictigime son 2 gün disinda dikkat etmedim, adetliydim birde.

Simdi level 2 de yediklerime diklat edicem zaten birde orucum iftarda agir seyler yemicem.
Anladim canim teşekkürler :) eminim bu levelda daha da inceleksin

Bu arada level 2 ye dün baslamaliydim annemlerde firsat bulamadim.

Bugün yaptim öldüm bittim:ruh:
Ilk basta egilirkenn belim agridi bi sira. Cardio anaaamm o ne cok eglenceli ama cok yorucuydu yavas yavas yaptim.

Bu level de bacak arkasi, bel ve sirt da fazla calisiyor hee birde boyun. Büyük ihtimal yarin en cok boynum agricak.

Level genel olarak hosuma gitti ama yavas yavas katilmak en iyisi, hareketler basit gözüksede sakatlandirmaya meyilli:sopa:

Özet; Level 2 1/10 in the cep:rapci:

1 saatlik klasik callanetics yapıyorum, laptopta kayıtlı. Nette bulması biraz zor, ben de super callanetics arıyorum ama bulamıyorum :KK43:
Evet yaav zor bulunuyomus. Hep dvd'sini öneriyorlar.
Merak ettim simdi türkiyede pilatesi ebru salli kapti, yogayi demet sener, yakinda bu callaneticside biri üstlenir:)) Gayet basarili gözüküyor yapanlarin fizikleri.

Bu arada level 2 ye dün baslamaliydim annemlerde firsat bulamadim.

Bugün yaptim öldüm bittim:ruh:
Ilk basta egilirkenn belim agridi bi sira. Cardio anaaamm o ne cok eglenceli ama cok yorucuydu yavas yavas yaptim.

Bu level de bacak arkasi, bel ve sirt da fazla calisiyor hee birde boyun. Büyük ihtimal yarin en cok boynum agricak.

Level genel olarak hosuma gitti ama yavas yavas katilmak en iyisi, hareketler basit gözüksede sakatlandirmaya meyilli:sopa:

Özet; Level 2 1/10 in the cep:rapci:
1 gün ara vermen iyi olmus canim kaslar bi dinlenmis kendine gelmistir.

Ben 4 ay önce ikinci leveli yaparken ilk baslarda kolay yapan kizi takip ediyodum dedigin gibi sakatlanma olasiligi yuksek o yüzden dikkatli olalim daha sirada Ripped var :)
Sonra da killer buns ile callanetics dönüşümlu yapariz olur muyuz sana birer fistik :))

1 gün ara vermen iyi olmus canim kaslar bi dinlenmis kendine gelmistir.

Ben 4 ay önce ikinci leveli yaparken ilk baslarda kolay yapan kizi takip ediyodum dedigin gibi sakatlanma olasiligi yuksek o yüzden dikkatli olalim daha sirada Ripped var :)
Sonra da killer buns ile callanetics dönüşümlu yapariz olur muyuz sana birer fistik :))
ahah aynen yaa. ben eski esnek hallerimi özledim. Shred ve Ripped'le inceliyim yine esnemeye baslamak istiyorum. Callaneticse baya kafam yatti videolarini bulmaya calisicam. Yoksa pilatese dönücem sanirim.

Ahh önceden neydim sezaryen yüzünden belden altim kopucak gibi geliyodu esnemeyi mesnemeyi biraktim kalas gibi kaldim:olamaz:

X