- 7 Ağustos 2013
- 549
- 341
shred yapabilir sin tekrar faydası olurKızlar merhaba yazın bende yapmıştım shred incelmiştim ama bırakınca koca bi kış yine aldım kilo zaten özellikle kollarımla başım dertte
Var mı benim gibi kollarıyla dertli olan yaz geliyor bu yaz askılı giymek istiyorum artık ya bi öneriniz tavsiyeniz var mı
Kolay gelsin canımmGünaydın kızlar bende yürüyüş yaptıgım günler shred yapmadım ağır gelir diye bugün hava bozuk çıkamıcam kızımla evde shred zamanı
bağımlılık yapıyor canım ama spor yapmak kesinlikle çok iyi geliyorKolay gelsin canımmben de yarın tekrar başlamayı düşünüyorum alışmışım yapasım var
Hadi bismillah canım bu sefer daha da sıkılaşacaksın20 mart
1)beyaz lotus 21/30
2. Sekerportakalımm shred 18/40
3.womennn shred 1/30
İnşallah canımHadi bismillah canım bu sefer daha da sıkılaşacaksın
Ay yanlışlıkla olmuş hiç dikkat etmemişimİnşallah canımsenin set neden 40 bu arada canım ?
Hahaha ben de diyorum ne ? Heralde fazladan yapacak dedimAy yanlışlıkla olmuş hiç dikkat etmemişim
Bebekli kafası işte canımHahaha ben de diyorum ne ? Heralde fazladan yapacak dedim
Benin’i denedimde geçen yaz çok zor yapamadım canım yarım bıraktımKizlar shred sonra ripeded diye vir sey varmis ona mi gecsek
Ben bitirip tekrar başladım aynısına. En hızlı yöntem bu sanki. Ek olarak zumba falan da yapabilirsin.Kizlar shred sonra ripeded diye vir sey varmis ona mi gecsek
ripped dami 3 levelden olusuyo peki ..bir bakmak istiyorum :)Bebekli kafası işte canım
Benin’i denedimde geçen yaz çok zor yapamadım canım yarım bıraktım
O 4 haftada yapılıyor her hafta bir level birde bir yada iki gün ara veriyorsun örneğin ilk kevel başladın 6 yapıyor Birgün dinleniyorsunripped dami 3 levelden olusuyo peki ..bir bakmak istiyorum :)