JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Maşallah canım son sete gelmişsin. Grip oldum ben maalesef ara vermek zorunda kaldım :ruh:
Dinlen canım bolbol ıhlamur iç beni biliyorsun yavaş ilerliyor evde olduğum zamanlar yapıyorum bu ara havalarda kötü :)

İçiyorum canım ya umarım çabuk toparlanırım. Sabırsızlanıyorum baslamaya. Senin sonuçları da merak ediyorum :spor:
Sana bolbol ıhlamur iç dedim bende başladım b bin kızla b nde hasta olduk boğaZlarım fena :KK43:
Ben bu sefer yediklerime de dikkat ediyorum bakalım nasıl olacak

Sana bolbol ıhlamur iç dedim bende başladım b bin kızla b nde hasta olduk boğaZlarım fena :KK43:
Ben bu sefer yediklerime de dikkat ediyorum bakalım nasıl olacak
Hadi ya üzüldüm canım geçmiş olsun ikinize de :cry: benim kilomda eksilme olmamış zaten pek dikkat etmedim yemeğime, kilo fazlam da yok diye.

Hadi ya üzüldüm canım geçmiş olsun ikinize de :cry: benim kilomda eksilme olmamış zaten pek dikkat etmedim yemeğime, kilo fazlam da yok diye.
Sağolasın canım ama yinede yaptım ter atmak iyi gelir diye benim baya bir var Doğum sonrası kilolardan kurtulmak için :anne: o yüzden zayıflama takımlarına dahil oldum ve bana iyi geldi jillian bu süreci sıkılaşmam için çok büyük yardımcı
Kilo vermesen Bile acayip topluyor vücudu

Sağolasın canım ama yinede yaptım ter atmak iyi gelir diye benim baya bir var Doğum sonrası kilolardan kurtulmak için :anne: o yüzden zayıflama takımlarına dahil oldum ve bana iyi geldi jillian bu süreci sıkılaşmam için çok büyük yardımcı
Kilo vermesen Bile acayip topluyor vücudu
E haliyle olacak o kadar, kolay değil annelik :anneadayı: evet sıkılaşması gerçekten iyi. Sonucu insanı tekrar yapmaya teşfik ediyor vala :KK49:

E haliyle olacak o kadar, kolay değil annelik :anneadayı: evet sıkılaşması gerçekten iyi. Sonucu insanı tekrar yapmaya teşfik ediyor vala :KK49:
Kesinlikle ben özellikle karnında sertlik hisssediyorsın ya yağların altında o çok iyi geliyor :))

X