JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

LezzetliCipetpet nasılsın canım nasıl gidiyor var mu gelişme
Canım benim
Uzaktan takip ediyorum sizi

İlaçların normal etkilerinin yanına bir de yan etki farenjit oldum, 6gündür sesim kısık
Şimdilik hala gün sayıyorum, yarından itibaren test yapmaya başlayacağım, heyecan yine doruklarda yani

Sen nasılsın, ne yapıyorsun canım? Diyet grubuna katılmışsın, ödülün çok yakışmış

Canım ya sıcak seyler iç bolbol boğazına bu durumda ilaç kullanma her ihtimale karşı inşallah güzel sonuçlar çıkar sizi mutlu edecek hayırlısıyla beni de haberdar et
Disipline ihtiyacım vardı bende takınlara katıldım ve gayet iyi geldi galiba bir ayda nir kilo zor verirlen simdi daha disiplinliyim yaza kadar toparlanmak istiyorum

Maşallah canım çok iyi yapmısşın
Diyet grupları çok iyi oluyor. Ben de bir ara katılmıştım ama o dönem yoğunluktan ayrılmak zorunda kaldım. Sen istikrarla devam edersin eminim yaza istediğin görünüme kavuşursun

Ben de almıyorum ağrı kesici filan, her ay böyle alıştırıyorum kendimi güzel habere, inşallah hayal kırıklığı olmaz alırsam hemen yazarım sana zaten

Herseyde nir hayır vardır nasibine en hayırlısı denk gelsin inşallah Rabbim her cocuk isteyene nasip etsin

İnşallah canım ya
Bu sabah kan verdim 21,5 çıktı. Daha çok minnoş ama Rabbim sağlık sıhhatle kavuşturur inşallah
İnşallah kalp atılışını dinlediğin günü anlatırsın bize bence en güzel ses onun kalbini duyabilmek bence sen muhteşem bir anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…