Canım benim
Canım ya sıcak seyler iç bolbol boğazına bu durumda ilaç kullanma her ihtimale karşıCanım benim
Uzaktan takip ediyorum sizi
İlaçların normal etkilerinin yanına bir de yan etki farenjit oldum, 6gündür sesim kısık
Şimdilik hala gün sayıyorum, yarından itibaren test yapmaya başlayacağım, heyecan yine doruklarda yani
Sen nasılsın, ne yapıyorsun canım? Diyet grubuna katılmışsın, ödülün çok yakışmış
Maşallah canım çok iyi yapmısşınCanım ya sıcak seyler iç bolbol boğazına bu durumda ilaç kullanma her ihtimale karşıinşallah güzel sonuçlar çıkar sizi mutlu edecek hayırlısıyla beni de haberdar et
Disipline ihtiyacım vardı bende takınlara katıldım ve gayet iyi geldi galiba bir ayda nir kilo zor verirlen simdi daha disiplinliyim yaza kadar toparlanmak istiyorum
Herseyde nir hayır vardır nasibine en hayırlısı denk gelsin inşallah Rabbim her cocuk isteyene nasip etsinMaşallah canım çok iyi yapmısşın
Diyet grupları çok iyi oluyor. Ben de bir ara katılmıştım ama o dönem yoğunluktan ayrılmak zorunda kaldım. Sen istikrarla devam edersin eminim yaza istediğin görünüme kavuşursun
Ben de almıyorum ağrı kesici filan, her ay böyle alıştırıyorum kendimi güzel habere, inşallah hayal kırıklığı olmazalırsam hemen yazarım sana zaten
Maşallah canımm teşekkürler30 mart spor listesi
1-womennn 8/30
2. Sekerportakalımm 10000 adım
Tek kalma
AaaaaaSekerportakalimm bak bakalım imzamda ne var
İnşallah canım yaAaaaaainanmıyorum yaaa çok sevindim canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım yaa
Hayırlı olsun canım değerlerin artar saglıkla kucagına bebeğini alırsın umarımİnşallah canım ya
Bu sabah kan verdim 21,5 çıktı. Daha çok minnoş ama Rabbim sağlık sıhhatle kavuşturur inşallah
İnşallah canımHayırlı olsun canım değerlerin artar saglıkla kucagına bebeğini alırsın umarım
İnşallah kalp atılışını dinlediğin günü anlatırsın bize bence en güzel ses onun kalbini duyabilmekİnşallah canım ya
Bu sabah kan verdim 21,5 çıktı. Daha çok minnoş ama Rabbim sağlık sıhhatle kavuşturur inşallah