Maşallah canım son sete gelmişsin. Grip oldum ben maalesef ara vermek zorunda kaldım22 mart spor listesi
1. Sekerportakalımm shred 20/30
Dinlen canım bolbol ıhlamur iç beni biliyorsun yavaş ilerliyor evde olduğum zamanlar yapıyorum bu ara havalarda kötü :)Maşallah canım son sete gelmişsin. Grip oldum ben maalesef ara vermek zorunda kaldım
shred yapabilir sin tekrar faydası olur
İçiyorum canım ya umarım çabuk toparlanırım. Sabırsızlanıyorum baslamaya. Senin sonuçları da merak ediyorumDinlen canım bolbol ıhlamur iç beni biliyorsun yavaş ilerliyor evde olduğum zamanlar yapıyorum bu ara havalarda kötü :)
Sana bolbol ıhlamur iç dedim bende başladım b bin kızla b nde hasta olduk boğaZlarım fenaİçiyorum canım ya umarım çabuk toparlanırım. Sabırsızlanıyorum baslamaya. Senin sonuçları da merak ediyorum
3. Beyaz lotus shred 24/3022 mart spor listesi
1. Sekerportakalımm shred 20/30
2. Busekarakan98 shred 1/30
Hadi ya üzüldüm canım geçmiş olsun ikinize deSana bolbol ıhlamur iç dedim bende başladım b bin kızla b nde hasta olduk boğaZlarım fena
Ben bu sefer yediklerime de dikkat ediyorum bakalım nasıl olacak
Sağolasın canım ama yinede yaptım ter atmak iyi gelir diye benim baya bir var Doğum sonrası kilolardan kurtulmak içinHadi ya üzüldüm canım geçmiş olsun ikinize debenim kilomda eksilme olmamış zaten pek dikkat etmedim yemeğime, kilo fazlam da yok diye.
E haliyle olacak o kadar, kolay değil annelikSağolasın canım ama yinede yaptım ter atmak iyi gelir diye benim baya bir var Doğum sonrası kilolardan kurtulmak içino yüzden zayıflama takımlarına dahil oldum ve bana iyi geldi jillian bu süreci sıkılaşmam için çok büyük yardımcı
Kilo vermesen Bile acayip topluyor vücudu
Kesinlikle ben özellikle karnında sertlik hisssediyorsın ya yağların altında o çok iyi geliyor :))E haliyle olacak o kadar, kolay değil annelikevet sıkılaşması gerçekten iyi. Sonucu insanı tekrar yapmaya teşfik ediyor vala
Maşallah canım arada bir gün dinlene bilirim bende hava güzel oldukça kızımla yürüyüşe çıkıyorum26 mart spor listesi
1-womennn 4/30
Temiz havada yürüyüş gibisi de yok valla canımMaşallah canım arada bir gün dinlene bilirim bende hava güzel oldukça kızımla yürüyüşe çıkıyorum
Aynen canım kızıma da iyi geliryor bir taşla iki kuşTemiz havada yürüyüş gibisi de yok valla canım
Aynen En iyisi canım havalar güzel maşallah evde sıkıcı oluyor artıkAynen canım kızıma da iyi geliryor bir taşla iki kuş