JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

kızlar 415 sayfa olmuş okuyamadım
bugün başlayayım dedim ama çok zorlandım yani
yetişemiyorum videoların hızına ve yoruluyorum
ne yapmalıyım?
10. dakikada bacaklarım ağrıdı ...........

zorlaya zorlaya devam mı etmeliyim? hergün biraz biraz arttırmalı mıyım????
ne olur bir cevap...

zorlaya zorlaya devam mı etmeliyim? hergün biraz biraz arttırmalı mıyım????
ne olur bir cevap...
Merhaba canım ben de bugün bitirdim. Zorlandığım hareketleri atıyorum onlar 10 tekrar yapıyorsa, ben 5 yaptım. Yaptıkca açılıyorsun zaten. Yapabildiğin kadar yap zorlama çok sakatlanma.

Merhaba canım ben de bugün bitirdim. Zorlandığım hareketleri atıyorum onlar 10 tekrar yapıyorsa, ben 5 yaptım. Yaptıkca açılıyorsun zaten. Yapabildiğin kadar yap zorlama çok sakatlanma.

ay evet aynen öyle yaptım, sayıları eksik yaptım ama sonuna kadar gittim
ama sanırım akşam bacaklarım feci ağrıyacak :halay:

tebrik ederim seni bitirdiğin için
:KK9::KK9::KK9:

hani böyle yağlı bi görüntü oluyor ya, gidiyor mu o görüntü de? sıkılaşma gözle görülüyor mu yani?
benim aşırı bir kilom yok ama etim sıkı değil
Benim de öyle kilom yok sıkılaşmak için başladım. Sıkılaşma fark ediliyor canım dokununca hissediyorsun. Görenler kilo vermişsin diyor kilom aynı aslında sıkılaştığımdan kilo verdin sanıyorlar.

16 mart cuma

1- womennn shred 30/30 :halay:
Öncelikle Azmi’n için tebrik ediyorum seni:super: süpersin aksatmadan devam ettiğin için

kızlar 415 sayfa olmuş okuyamadım
bugün başlayayım dedim ama çok zorlandım yani
yetişemiyorum videoların hızına ve yoruluyorum
ne yapmalıyım?
10. dakikada bacaklarım ağrıdı ...........
İlk defa başladığında normal ben üçüncü defadır yapıyorum hala eksiklerim var düşün yani ki basit olan gibi yapmaya çalışıyorum o yüzden vücudunu dinle yavaş yavaş artır vir kaç gün her yerin agrır hamlık var onuncıkması lazım:KK48:

:spor:Kızlar toplamda 15 cm incelmem olmuş :halay::KK54:
ben kaç cm demiştim canım maşallah sana insanları incelmişsin demesi çıktık güzel dimi birde diyetle yapsan üfff:KK53::KK53:
Bence biraz dinlen tekrar yapabilirsin shred programını

Öncelikle Azmi’n için tebrik ediyorum seni:super: süpersin aksatmadan devam ettiğin için

İlk defa başladığında normal ben üçüncü defadır yapıyorum hala eksiklerim var düşün yani ki basit olan gibi yapmaya çalışıyorum o yüzden vücudunu dinle yavaş yavaş artır vir kaç gün her yerin agrır hamlık var onuncıkması lazım:KK48:

ben kaç cm demiştim canım maşallah sana insanları incelmişsin demesi çıktık güzel dimi birde diyetle yapsan üfff:KK53::KK53:
Bence biraz dinlen tekrar yapabilirsin shred programını
Teşekkür ederim canım ilk defa başladığım işi azinle bitirdim, destekleriniz için ben de teşekkür ederim.
Sen 20 cm demiştin bana :olamaz: 15 de iyi dimi? Mutlu oldum :KK15: birkaç gün ara verip başlayayım o zaman ben :KK51:

Teşekkür ederim canım ilk defa başladığım işi azinle bitirdim, destekleriniz için ben de teşekkür ederim.
Sen 20 cm demiştin bana :olamaz: 15 de iyi dimi? Mutlu oldum :KK15: birkaç gün ara verip başlayayım o zaman ben :KK51:
kesinlikle süper hiç bir sporda bu kadar etkili fark alamazsın ikinciyi yapınca artık göbeğindeki kasları hissedersin:))

X