- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Bu ayı dolu dolu, mutlulukla huzurla geçirmenizi dilerim canımAy ne güzelAllah ağzınızın tadını bozmasın maşallah canım aferin onada çok iyi baba olur ondan
Bizim de hepsi bu ay sanki
Bu ayı dolu dolu, mutlulukla huzurla geçirmenizi dilerim canım
Daha güzel süprizleri eşin sana yapar inşallah
Var mı aklında bir şeyler?Bakalım Doğum günü için hediye Alman lazım ama daha karar vermedim yaa
Hayır canım 10 günlük olarak yapılıyor her on günde video değişiyormerhabalar 30 gün boyunca her gün aynı video mu yapılıyor?
Şimdi başlayabilirsin bende yeni başladım Tekim hemde destek oluruz birbirimizeİyi geceler hanımlar, ben de dahil olmak istiyorum. Yalnız yapınca sıkılıp bırakıyorum, bundan sonraki başlanılacak programda bende varım.
Tamamdır yarın başlayacağım ben de. Günün hangi saatlerinde, aç mı tok mu yapmalı biraz bahseder misin?Şimdi başlayabilirsin bende yeni başladım Tekim hemde destek oluruz birbirimize
Canım benim Bebeğim var o uyuyunca ancak yapabiliyorum. Sen hangi saat uygun ise sana o zaman yap ilk gün aç karnına ölçü almayı unutmaTamamdır yarın başlayacağım ben de. Günün hangi saatlerinde, aç mı tok mu yapmalı biraz bahseder misin?
Ben ilk başta yaeım litrelik su şişesiyle yapıyordum, sonradan 1kiloluk dambılla yapmaya başladım. Dambılla yapınca daha çok incelme oldu.Merhabalar bunu yapmak için dambıl mı almak gerekiyor