JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bizimki de amatör ama yarım saat ordaki koşu bandı eliptik çalışmak yarım saat de jillian yapmak bana yetiyor iyi hissettiriyor
Ne zamandır yapıyorsun spor? Ben yeni başladım, baldırlarım çok agrıyo squat hareketlerini tam yapamıyorum sende de oldu mu?

Teşekkürler cnm cvbn için. Aynen öyleyim ben de canım vala. En kısa zamanda gecer umarım içime sinmiyo yaptığım bacak hareketleri yarım yamalak oluyo
İlk zamanlar öyle 3 sefer olcak güya hala tam yapamıyorum hareketleri

Ne zamandır yapıyorsun spor? Ben yeni başladım, baldırlarım çok agrıyo squat hareketlerini tam yapamıyorum sende de oldu mu?
Ben de yeni başladım. Geçen sene bunu 10 gün yapmıştım. Bu kez o kadar zorlanmadım. Bundan sonra ripped in 30 sonra da insanity yapmayı planlıyorum

Merhaba hanımlar ben de geldim aranıza :)
2/30 oldu benim de :)
spor yapmak iyi hissettirdi gerçekten kendimi
incelme hissediyor musunuz nasıl gidiyor
Ben bugün 8’i yapıcam. Karın simit bölgesine bariz toparlanma var. Zaten 2 haftalık bi dikkatsizlik sonucu oluşmuştu orda fazlalık. Şimdi onlar gitti sayılır. Jilliana devam.

22 Şubat Spor Listesi

1. Womenn: Shred 8/30
2. Sekerportalımm: Shred 7/30
3. LezzetliCipetpet: Eliptik 30dk
Kızlar ben de Shred'e değil, eliptiğe başladım bu haftanın başından beri. Bu gün de tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…