Spor salonuna da mı gidiyorsun? Ben de istedim ama yakınlarımdaki salonlar çok amatör.Evet ben ders çalışmam bitince kalkıp yapıcam bugünkini. Yarın da spor salonunda yapcam 7. günümü.
Bizimki de amatör ama yarım saat ordaki koşu bandı eliptik çalışmak yarım saat de jillian yapmak bana yetiyor iyi hissettiriyorSpor salonuna da mı gidiyorsun? Ben de istedim ama yakınlarımdaki salonlar çok amatör.
Ne zamandır yapıyorsun spor? Ben yeni başladım, baldırlarım çok agrıyo squat hareketlerini tam yapamıyorum sende de oldu mu?Bizimki de amatör ama yarım saat ordaki koşu bandı eliptik çalışmak yarım saat de jillian yapmak bana yetiyor iyi hissettiriyor
Gayet normal canım ben ilk yaptığımda wc girmeye korkuyordumNe zamandır yapıyorsun spor? Ben yeni başladım, baldırlarım çok agrıyo squat hareketlerini tam yapamıyorum sende de oldu mu?
Gayet normal canım ben ilk yaptığımda wc girmeye korkuyordum
İlk zamanlar öyle 3 sefer olcak güya hala tam yapamıyorum hareketleriTeşekkürler cnm cvbn için. Aynen öyleyim ben de canım vala. En kısa zamanda gecer umarım içime sinmiyo yaptığım bacak hareketleri yarım yamalak oluyo
Beni de yazınnn 7/30 :)
Ben de yeni başladım. Geçen sene bunu 10 gün yapmıştım. Bu kez o kadar zorlanmadım. Bundan sonra ripped in 30 sonra da insanity yapmayı planlıyorumNe zamandır yapıyorsun spor? Ben yeni başladım, baldırlarım çok agrıyo squat hareketlerini tam yapamıyorum sende de oldu mu?
Ben bugün 8’i yapıcam. Karın simit bölgesine bariz toparlanma var. Zaten 2 haftalık bi dikkatsizlik sonucu oluşmuştu orda fazlalık. Şimdi onlar gitti sayılır. Jilliana devam.Merhaba hanımlar ben de geldim aranıza :)
2/30 oldu benim de :)
spor yapmak iyi hissettirdi gerçekten kendimi
incelme hissediyor musunuz nasıl gidiyor
Merhaba, hoşgeldin. bacaklarımda sıkılaşma var 8. Günümdeyim. Aynı zamanda da agrı var bacaklarımda.Merhaba hanımlar ben de geldim aranıza :)
2/30 oldu benim de :)
spor yapmak iyi hissettirdi gerçekten kendimi
incelme hissediyor musunuz nasıl gidiyor
Tamam cnm bir dahakine yapayım.22 şubat spor listesi
1. Womenn shred 8/30
2. Sekerportalımm shred 7/30
Yapan arkadaşlar listeye ekleyip güncelleye bilirsiniz
Diyet de yapıyor musun?22 Şubat Spor Listesi
1. Womenn: Shred 8/30
2. Sekerportalımm: Shred 7/30
3. LezzetliCipetpet: Eliptik 30dk
Kızlar ben de Shred'e değil, eliptiğe başladım bu haftanın başından beri. Bu gün de tam gaz devam
Özel bir şey yapmıyorum canım. Sen yapıyor musun?Diyet de yapıyor musun?
Yok ben de yapmıyorum canım. Abur cubur yemeden duramıyorum maalesef :)Özel bir şey yapmıyorum canım. Sen yapıyor musun?