1 kg lık dambıl yeterli olur mu?Ben ilk başta yaeım litrelik su şişesiyle yapıyordum, sonradan 1kiloluk dambılla yapmaya başladım. Dambılla yapınca daha çok incelme oldu.
Kondisyonunuza göre değişir tabi. Düzenli spora yeni başlayan birine 500mllik su şişesi de ilk başta yetebilir. Orta seviyeye 1-1,5kg. Direkt 2,5kgla başlarsanız sakatlarsınız kendinizi Allah korusun1 kg lık dambıl yeterli olur mu?
Maşallah canım süpersin bende yarın başlayacağım inşallah boynumda agrı var hala işkence gibi yaaa kafamı ceviremiyorum18 şubat - shred 4/30
Geçmiş olsun canım...Maşallah canım süpersin bende yarın başlayacağım inşallah boynumda agrı var hala işkence gibi yaaa kafamı ceviremiyorum
Geçmiş olsun canım zorlama kendini. Boyun önemli allah korusun agrın geçince devam etMaşallah canım süpersin bende yarın başlayacağım inşallah boynumda agrı var hala işkence gibi yaaa kafamı ceviremiyorum
Marta kızının erken doğum günü var yazın yaptığım zaman baya karnımı toparlamıştı şimdi öyle olur diye istiyorum kaynanamda yapacaz birde anlarsınya sık olmam lazım19 şubat - shred 5/30
Zaten çok toparlamıştın canım yazın, yine yaparsın senMarta kızının erken doğum günü var yazın yaptığım zaman baya karnımı toparlamıştı şimdi öyle olur diye istiyorum kaynanamda yapacaz birde anlarsınya sık olmam lazım
:) anladım canım inşallah fazla fazla sıkılşırsın doğum gününe yaparsın senMarta kızının erken doğum günü var yazın yaptığım zaman baya karnımı toparlamıştı şimdi öyle olur diye istiyorum kaynanamda yapacaz birde anlarsınya sık olmam lazım
Kullanıp memnun olduğun bir tarifin var mı canım?:) anladım canım inşallah fazla fazla sıkılşırsın doğum gününe yaparsın senödem söktürücü karışımlar da tavsiye ederim karın için baya fark ediyo.
Var canım, şişkinliğe özellikle iyi geldi. Yazayım hemen çok da basit birşey;Kullanıp memnun olduğun bir tarifin var mı canım?
Deneyeyim canım, içinde tadını sevmediğim bir şey de yokmuşVar canım, şişkinliğe özellikle iyi geldi. Yazayım hemen çok da basit birşey;
1,5 litre suya, bir tane limonu kabuğuyla beraber dilimleyip atıyosun, bir tane de salatalık aynı şekilde dilimlenmiş, 10-12 tane nane yaprağı, bir tatlı kaşığı taze zencefil.
bu karışımı geceden yapıp dolaba atıyosun gün içinde yemeklerden bir saat kadar önce içiyosun. Annem ve ben uyguladık olumlu sonuç aldık dene sen de
Rendeliyorum canım ben o şekilde ölçüyorumDeneyeyim canım, içinde tadını sevmediğim bir şey de yokmuş
Taze zencefili tatlı kaşığı ile nasıl ölçeceğiz onu anlamadım ama toz değil ki o
Teşekkür ederim canım, ben de öyle yapayım ilk fırsattaRendeliyorum canım ben o şekilde ölçüyorum
ğnşallah canım en kötü giyerim korsemiZaten çok toparlamıştın canım yazın, yine yaparsın senfit ve güzel anne olarak doğum gününde hayran bırakırsın herkesi
emzirdiğini için detoks felan yapamıyorum canım öyle sıkı rejimde ama dikkat ediyorum kendime:) anladım canım inşallah fazla fazla sıkılşırsın doğum gününe yaparsın senödem söktürücü karışımlar da tavsiye ederim karın için baya fark ediyo.
Şu waist training denen, şekillendiren korselere takıldım ben de, gerçekten işe yarıyor mu acaba ya fiyatları da çok pahalı, alayım işe yaramasa da nolcak diyemiyorum..ğnşallah canım en kötü giyerim korsemi
Ne olacakta havalar düzelse ufaklıkla çıkarız dışarı diye unut ediyorum
emzirdiğini için detoks felan yapamıyorum canım öyle sıkı rejimde ama dikkat ediyorum kendime
Ben de 6’ncı günümdeyim20 şubat - shred 6/30
Ne güzel beraber ilerleyip birbirimize destek oluruzBen de 6’ncı günümdeyim
Evet ben ders çalışmam bitince kalkıp yapıcam bugünkini. Yarın da spor salonunda yapcam 7. günümü.Ne güzel beraber ilerleyip birbirimize destek oluruz