JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Sorma canım ya yaptıgım sporları anlatsam dersin ki şimdiye incecik olmuştun

Canım vaktin varsa yap
Neden olmasın

Ab crackim yok daha

İşte normal insan göbeği gibi oldu o kadar

Daha ab crackine çok yolumuz var çipetpet

Belkim yaza artık?
Benim normal karına da çok yolum var ya. Zaten önümüzdeki ay yine hormon tedavisine başlayacağız, bi 3 ay daha hormonlarla ne hale gelirim bilmiyorum

Sen yaza yaparsın ama güveniyorum sana

Canım masalllahin var.Ben neden çok inceleniyor ya kafayı yiyen en son shred de 3-5cm incelediğimde kaldım killer ABS level2 deyim canım çıkıyor yaparken ama incelme yok diyetle mı bu kadar inceledim yoksa spor mu sadece

Canım masalllahin var.Ben neden çok inceleniyor ya kafayı yiyen en son shred de 3-5cm incelediğimde kaldım killer ABS level2 deyim canım çıkıyor yaparken ama incelme yok diyetle mı bu kadar inceledim yoksa spor mu sadece
Hiç mi incelme olmadı canım ya, ölçüm yapıyorsun değil mi?

Umarım istediğin incelme olur canım...

Başlangıç level1 level2 level3 Toplam
Kilo: 73.3 - 71.0 - 68.9- 67.5 5.8 kilo
Gögüs:95 - 94 - 92 89 6 cm
Kol: 30 - 29 - 28 27 3 cm
Bel: 80 - 78 - 75 73 7 cm
Göbek:92- 90 - 86 83 9 cm
Kalça:100- 98 - 95 95 5 cm
Basen:106- 103 - 101 99 7 cm
Bacak:60 - 58 - 57 56 4 cm
A.bacak:35- 34 - 31 31 4 cm
Diz: 42 - 40 - 39 38 4 cm

Yeni Ölçülerim;
Başlangıç - Level 1
Göğüs: 97 - 95
Bel: 83 - 80
Kalça: 111 - 109
Göbek: 100 - 96
Bacak Sol: 61 - 60
Bacak Sağ: 63 - 61
Kol Sol: 29 - 29
Kol Sağ: 29 - 29
Boyun: 29 - 29

16 Ocak Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 12/30

Kızlar birkaç gündür yazamıyorum, level 2ye geçtim dün. Toplamda 14cm incelme olmuş Ben de hissedebiliyorum incelmeyi ama, çok şükür. Bugün de ikinci günündeyim
Siz ne durumdasınız? Çok sessiz kalmış konumuz.

zezeozge Canım nasılsın? Misafirin gelecekti en son, iyisindir inşallah. Özlettin kendini

canım sen ne ara başladın dr izin vermedi mi
Benim kayınvalideler bende bir süre daha buradalar onlar gidince başlayacağım inşallah

canım sen ne ara başladın dr izin vermedi mi
Benim kayınvalideler bende bir süre daha buradalar onlar gidince başlayacağım inşallah
Mesajını şimdi gördüm canım. Baya uzun kaldılar galiba kayınvalidenler. İyi anlaşıyorsunuzdur inşallah, bebek de var, yardımcı oluyordur umarım :)

Geçen ay da tedavi başarılı olmadı malesef. Bu ay da doktor dinlenmemi söyledi, tedaviye ara verdik.

Önümüzdeki üç ay yine yoğun hormon tedavisine başlayacağız. Ben de bu ayı kendime iyi bakmak için kullanmak istedim. Geçen 3 ayda 5,7 kilo almıştım, bu 10günde 2,2kilo vermişim çok şükür. Ne kadae giderse kar yeni tedavi için

Spora da 12gün önce başladım, çok günüm kalmadı aslında önümüzdeki tedaviye başlamak için. Belki 2.ve 3.seviyeleri 5er gün yaparım diye düşünüyorum şu an. Bat'a tam 7gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…