JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Evet iyidir aramız ama sınırında herşey :))
Bebeği çok seviyorlar ilk torun birde kızım kaçıyor artık sevgiden :))

Bir ay toparlanırsın inşallah canım hormon ilaçları insanı bitiyor. Ama sonucuna değecek inşallah Aklah hayırlısıyla nasip eder inşallah her zorluğun sonunda bir güzellik vardır canım benim

Valla bu ay hiçbir şey kullanmadım ya, kafam o kadar rahat o kadar mutluyum ki, o ilaçlar insanı patlamaya hazır bomba gibi yapıyor, neyse ki eşim anlayışlı da ona sarsam da eğleniyoruz çok şükür

İlk torunsa bol bol sevilir tabi canım ya, ilk yeğenimi hatırlıyorum da ayy sevmelere doyamaz insan
Rabbim aranızı da hep güzel etsin. Karşılıklı anlayışınız, saygınız, sevginiz hiç bitmesin tatlım

Canım benim Allah sabır versin zor süreçler bolbol dua et Allah hayırlısıyla nasip etsin
Aaa normal zamanda öyle oluyoruz birde ilaçla düşünemiyorum korku filmi gibi

Bizim kızda hiç sıkıntıya gelmiyor canım

19 Ocak Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 15/30
2. Sekerportakalımmm leslieee 3 mil :))

Huhuuuu selam kızlar ben geldiiiim sizleri çoook özledim nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah beni soracak olursanız çeyiz alışverişleri ile uğraşıyorum ağustos da düğünüm olacak allah nasip ederse ve ve balayında mükemmel olabilmek adına önümüzdeki hafta tekrar jillian a dönüş yapıyorum yaza kadar dönüşümlü olarak yapmayı düşünüyorum

Oo tatlım hoş geldin
Tebrik ederim ya, Ağustos a daha çook var, istediğin forma girersin inşallah

Misafirin gitti mi canım? Başlamışsın shrede hayırlı olsun
Yok canım hala bizdeler ama bir kaç günlüğüne yoklar fırsattan istifade ettim bende yaş gününe az kaldı kızımın o zamana kadar biraz toparlarım diye başladım

Sen nasılsın son durumlar nasıl başladınız mı yeni tedaviye

6 subat spor listesi

1. Sekerportakalımm shred 3/30

İyi yapmışsın canım, her günü değerlendirmek lazım

Ben iki haftadır ağır bir gıda zehirlenmesi yaşıyorum canım ya... Bu ay da tedavi olmayacak zehirlenme yüzünden. Pazar gününden beri daha iyiyim, bugün tekrar başlayayım diyorum ben de. En azından bi 15-20 gün spor yaparım.

Yaa ne etkiledi seni böyle canım yaa çok geçmiş olsun. Çok sıkıntılı gıda zehirlenmesi. Dinlen biraz. Kendini iyi hissediyorsan yap sporunu

Bugün yapamadım canım sporu, iyice toparlamak için bi iki gün bekleyeceğim. Yarın evlilik yıldönümümüz, tekrar hasta olmayayım dedim
Oooo sen yarın için hazırlık yap canım özel bir seromoniniz var mı bizde subat ayında çıkmaya başladık subat ayında isteme nişan oldu ve eşimin subat ayında Doğum günü :)

Oooo sen yarın için hazırlık yap canım özel bir seromoniniz var mı bizde subat ayında çıkmaya başladık subat ayında isteme nişan oldu ve eşimin subat ayında Doğum günü :)
Ayy sizin için de çok güzel anlamları varmış canım

Eşim süpriz üstüne süpriz yaptı, önce romantik bir yemeğe çıkarttı, mumlar çikolatalar, balonlar filan
Sonra arabaya geçtik, koltuğuma bir buket çiçek bırakmış elhamdulillah çok güzel bir gündü

Ay ne güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın maşallah canım aferin onada çok iyi baba olur ondan

Bizim de hepsi bu ay sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…