- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Evet iyidir aramız ama sınırında herşey :))Mesajını şimdi gördüm canım. Baya uzun kaldılar galiba kayınvalidenler. İyi anlaşıyorsunuzdur inşallah, bebek de var, yardımcı oluyordur umarım :)
Geçen ay da tedavi başarılı olmadı malesef. Bu ay da doktor dinlenmemi söyledi, tedaviye ara verdik.
Önümüzdeki üç ay yine yoğun hormon tedavisine başlayacağız. Ben de bu ayı kendime iyi bakmak için kullanmak istedim. Geçen 3 ayda 5,7 kilo almıştım, bu 10günde 2,2kilo vermişim çok şükür. Ne kadae giderse kar yeni tedavi için
Spora da 12gün önce başladım, çok günüm kalmadı aslında önümüzdeki tedaviye başlamak için. Belki 2.ve 3.seviyeleri 5er gün yaparım diye düşünüyorum şu an. Bat'a tam 7gün var
Valla bu ay hiçbir şey kullanmadım ya, kafam o kadar rahat o kadar mutluyum ki, o ilaçlar insanı patlamaya hazır bomba gibi yapıyor, neyse ki eşim anlayışlı da ona sarsam da eğleniyoruz çok şükürEvet iyidir aramız ama sınırında herşey :))
Bebeği çok seviyorlar ilk torun birde kızım kaçıyor artık sevgiden :))
Bir ay toparlanırsın inşallah canım hormon ilaçları insanı bitiyor. Ama sonucuna değecek inşallah Aklah hayırlısıyla nasip eder inşallahher zorluğun sonunda bir güzellik vardır canım benim
Canım benim Allah sabır versin zor süreçler bolbol dua et Allah hayırlısıyla nasip etsinValla bu ay hiçbir şey kullanmadım ya, kafam o kadar rahat o kadar mutluyum ki, o ilaçlar insanı patlamaya hazır bomba gibi yapıyor, neyse ki eşim anlayışlı da ona sarsam da eğleniyoruz çok şükür
İlk torunsa bol bol sevilir tabi canım ya, ilk yeğenimi hatırlıyorum da ayy sevmelere doyamaz insan
Rabbim aranızı da hep güzel etsin. Karşılıklı anlayışınız, saygınız, sevginiz hiç bitmesin tatlım
Oo tatlım hoş geldinHuhuuuu selam kızlar ben geldiiiimsizleri çoook özledim nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah beni soracak olursanız çeyiz alışverişleri ile uğraşıyorum ağustos da düğünüm olacak allah nasip ederse ve ve balayında mükemmel olabilmek adına önümüzdeki hafta tekrar jillian a dönüş yapıyorum yaza kadar dönüşümlü olarak yapmayı düşünüyorum
Misafirin gitti mi canım? Başlamışsın shrede hayırlı olsun5 şubat spor listesi
1. Şekerportakalımm shred 1 1/10
Yok canım hala bizdeler ama bir kaç günlüğüne yoklar fırsattan istifade ettim bende yaş gününe az kaldı kızımın o zamana kadar biraz toparlarım diye başladımMisafirin gitti mi canım? Başlamışsın shrede hayırlı olsun
İki olacaktı :))6 subat spor listesi
1. Sekerportakalımm shred 3/30
İyi yapmışsın canım, her günü değerlendirmek lazımYok canım hala bizdeler ama bir kaç günlüğüne yoklar fırsattan istifade ettim bende yaş gününe az kaldı kızımın o zamana kadar biraz toparlarım diye başladım
Sen nasılsın son durumlar nasıl başladınız mı yeni tedaviye
Yaa ne etkiledi seni böyle canım yaa çok geçmiş olsun. Çok sıkıntılı gıda zehirlenmesi. Dinlen biraz. Kendini iyi hissediyorsan yap sporunuİyi yapmışsın canım, her günü değerlendirmek lazım
Ben iki haftadır ağır bir gıda zehirlenmesi yaşıyorum canım ya... Bu ay da tedavi olmayacak zehirlenme yüzünden. Pazar gününden beri daha iyiyim, bugün tekrar başlayayım diyorum ben de. En azından bi 15-20 gün spor yaparım.
Bugün yapamadım canım sporu, iyice toparlamak için bi iki gün bekleyeceğim. Yarın evlilik yıldönümümüz, tekrar hasta olmayayım dedimYaa ne etkiledi seni böyle canım yaa çok geçmiş olsun. Çok sıkıntılı gıda zehirlenmesi. Dinlen biraz. Kendini iyi hissediyorsan yap sporunu
Oooo sen yarın için hazırlık yap canım özel bir seromoniniz var mı bizde subat ayında çıkmaya başladık subat ayında isteme nişan oldu ve eşimin subat ayında Doğum günü :)Bugün yapamadım canım sporu, iyice toparlamak için bi iki gün bekleyeceğim. Yarın evlilik yıldönümümüz, tekrar hasta olmayayım dedim
Ayy sizin için de çok güzel anlamları varmış canımOooo sen yarın için hazırlık yap canım özel bir seromoniniz var mı bizde subat ayında çıkmaya başladık subat ayında isteme nişan oldu ve eşimin subat ayında Doğum günü :)
Ay ne güzelAyy sizin için de çok güzel anlamları varmış canım
Eşim süpriz üstüne süpriz yaptı, önce romantik bir yemeğe çıkarttı, mumlar çikolatalar, balonlar filan
Sonra arabaya geçtik, koltuğuma bir buket çiçek bırakmışelhamdulillah çok güzel bir gündü