Açılmıyor bi türlüRutube muş canım
Sağol canım benim.Motivasyonunu kaybetme canım biz burdayız tamam işlerini hallet bi selam ver en azından yaşadıgını bilelim sen iyi ol yeter
Evet canım zorlu bir yol videolarını izle sakarlanmazsan yapabilirsinMerhaba arkadaşlar hepinize Günaydın,
Ben de katılmak istiyorum aranıza. Bir seviyeyi 10 gün yapıp diğer seviyeye mi geçiyoruz siz nasıl bir yol izliyorsunuz
Sakatlanma ihtimalim mi var? Annemle yapacağız da :/Evet canım zorlu bir yol videolarını izle sakarlanmazsan yapabilirsin
Kişiden kişiye değişiyor canım kilona da bağlıSakatlanma ihtimalim mi var? Annemle yapacağız da :/
Kullandığınız ağırlıklar 1kg veya 500gr olsun, hareketleri yaparken de çok zorlamamaya çalışsın anneniz, Anita var daha hafif versiyonunu yapıyor hareketlerin. Onu takip edin, bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Mesele kendi sınırlarını bilmek, çok zorlamamak aslında. Mesela dizinde rahatsızlığı varsa dizini yoran hareketlerde çok yüklenmesin anneniz, işte yapamadığı yerde olduğu yerde tempolu yürüyüş şeklinde hareket etsin, soğumamış olur. Bu şekilde yapabilirsiniz.Sakatlanma ihtimalim mi var? Annemle yapacağız da :/
Kendini listeye niye eklemiyorsun canım
Yazıyı kopyala, yapıştır, altına kendi adını da yaz canımNasıl eklendiğini bilmiyorum ki
Ben yazmıştım ya 7 Ocak listesini, onu kopyala altına kendi adını da ekleyebilirsin o şekilde. Ya da alıntı yap de o mesajı, diğer her şeyi sil, sonra listenin altına adını ekle7 Ocak Spor Listesi
Ozlm89: jillian shred level 3 5/10