Yaptım canım bide regl oldum bugün 1.gün uyumuşum sonrasında ne kadar zor geldiyse artıkKorkutma beni kız. Yarın mola vericem düşüncem o. Pazarları eşime tatil olduğu için pek evde de durmuyoruz.
Sen yapmadın mı bugün ? Erkenden yazıyorsun ben de senin yazmanı bekledim :)
Yapmadan önce bi izleseydin bence daha haxırlıklı olursun hala bu kadar zır sporlardan sonra hangi sporla devam edeceğime karar veremedim sen yarın mı ölçüm yapıcaksınKorkutma beni kız. Yarın mola vericem düşüncem o. Pazarları eşime tatil olduğu için pek evde de durmuyoruz.
Sen yapmadın mı bugün ? Erkenden yazıyorsun ben de senin yazmanı bekledim :)
Yapmadan önce bi izleseydin bence daha haxırlıklı olursun hala bu kadar zır sporlardan sonra hangi sporla devam edeceğime karar veremedim sen yarın mı ölçüm yapıcaksıns i d e l y a
Valla bana çok zor geldi tabi aşama aşama kolay olsa şaşardımİzledi canım izledim ama vanillav da dedi ya 2 daha zor diye. Bakalım yapınca anlaşılır
Yarın yapacağım canım inşallah.
Eminim öyledir. Oturduğum yerden izlediğim için pek birşey anlamamış olabilirimValla bana çok zor geldi tabi aşama aşama kolay olsa şaşardım
30 Aralık spor listesi
Sidelya 30 days shred level 2 10/10
Nerdesiniz kızlar 3 kişiyiz zaten sabahtan beri yazın diye bekliyorum ohh 2.levelini de bitirdin ben bugün 3.leveli izledim çok zor ya izlerken yoruldum valla
Olsun canım onlar doğuştan sorun zatenErkek müsvetteleri sebebiylen asabiyet yaşıyordum sabahtır, geç yapabildim
Nefes aldırmıyor canım o bölüm bi dur ne acelen var diyorum kadına çok iyi yapmışsın ileride sana daha çok zararu olurfu30 Aralık spor listesi
Sidelya 30 days shred level 2 10/10
Vanillav 30 Days Shred Level 2 1/10
Zebani levelına giriş
Neyse ama ilk yaptığım zamanki kadar öldürmedi
Şu oblique twist hani 2. cardioda bir sağa bir sola dönüyoruz ya zıplarken o benim korkulu rüyamdı ilk turda yapamazdım
Sigarayı bırakmanın faydaları
Olsun canım onlar doğuştan sorun zaten
Nefes aldırmıyor canım o bölüm bi dur ne acelen var diyorum kadına çok iyi yapmışsın ileride sana daha çok zararu olurfu
Evet öyle ama 3.leveli gördükten sonra bynlar hiçbirşey diyesim geliyorAhahahahahahahahahah ay hiç gülesim yoktu
Başa bela yollanmışlar resmen neyse en azından yalnız değilim
Bunda da yalnız değilim en azından
Bacakların tükeniyor değil mi o noktada sanki salsan düşecek gibi
Senin ne güzel hedefine 5 kilo var benim 10Ahahahahahahahahahah ay hiç gülesim yoktu
Başa bela yollanmışlar resmen neyse en azından yalnız değilim
Bunda da yalnız değilim en azından
Bacakların tükeniyor değil mi o noktada sanki salsan düşecek gibi
Evet öyle ama 3.leveli gördükten sonra bynlar hiçbirşey diyesim geliyor
Senin ne güzel hedefine 5 kilo var benim 10
Eminmisin canım bugün sabah izledim acayip zor geldiBen 3. levelı daha kolay buluyorum ya
Boyun kaç ki canım 52 az değil miBen şu an 68im ama
İlk hedefim 60
Sonra umuyorum ki 52ye falan ineceğim
Eminmisin canım bugün sabah izledim acayip zor geldi
Boyun kaç ki canım 52 az değil mi
165 canımValla öyle gelmişti bana ilk turda
Forumlarda da genelde öyle yazmıştı insanlar
Ama kişiye göre değişir tabi
Benim boyum 161 canım
Seninki kaç?
Ayy ismini de bilmiyorum yaşını da evlimisin belki aynı yerdeyizdir nerde yaşıyosun165 canım