- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
165 canım
Senin vücut 4-8 kilo daha fazla kurtarır benimkine göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
165 canım
Ayy ismini de bilmiyorum yaşını da evlimisin belki aynı yerdeyizdir nerde yaşıyosun
En iyisin ben 28 ysşındayımm evliyim 2 yaşında kızım var izmirdeyimCanım yurtdışında yaşıyorum ben, 24 yaşındayım, besbekarım sen?
En iyisin ben 28 ysşındayımm evliyim 2 yaşında kızım var izmirdeyim
2 yaşına girecek ben 2 diyorum o kadar yaramazki şuan bile tepemde saçımı yoluyorAa İzmirli misin?
Demek minik de 3 yaşına girecek
2 yaşına girecek ben 2 diyorum o kadar yaramazki şuan bile tepemde saçımı yoluyor
Bizim kız dogdugundan beri sendromlu yaptıkşarını bi saysam sabahı bulur kayınvalidem bile isyan ediyor ben 3 oğlan 1 kız büyüttüm bu kadar yaramaz çocuk görmedim diyor yetişemiyorlar2 yaş tam bir geçiş dönemi, sendromu bile var normaldir annesi
Allah bağışlasın canım, ben de 161im, en şişko benim aranızda2 yaşına girecek ben 2 diyorum o kadar yaramazki şuan bile tepemde saçımı yoluyor
Allah bağışlasın canım, ben de 161im, en şişko benim aranızda2 yaşına girecek ben 2 diyorum o kadar yaramazki şuan bile tepemde saçımı yoluyor
Kızlar benim bu ay da bebiş gelmedi, son üç ayın takviye hormonları da bana 5,5kilo olarak dönmüş oldu Doktor ne diyecek bilmiyorum önümüzdeki ay için... Duruma göre ben de shrede başlayacağım. Yılbaşı tatili bitsin, Salı günü hemen doktorla görüşüp karar vereceğiz ne yapacağımıza.[/QUOTE
Allah büyük canım zamanı vardır benimde 2.5 aylıkken bebişim düştü şimdi olsa 6 aylık olacaktım olmayınca olmuyor sen takvim kullanıyormusun canım benim arkafaşıma 5 yıl sonra çocuk oldu bende bi takvim var 2 ayımda tutmuştu
Allah 2 yaşındaki bebişini size bağışlasın canım.Allah büyük canım zamanı vardır benimde 2.5 aylıkken bebişim düştü şimdi olsa 6 aylık olacaktım olmayınca olmuyor sen takvim kullanıyormusun canım benim arkafaşıma 5 yıl sonra çocuk oldu bende bi takvim var 2 ayımda tutmuştu
Üzülme canım ben sana bi takvim önereyim benim çok işime yaradı belki sebeb olurum bellimi olur peaple diye bir uygulama var onu yükle onun söylediği günlerde uygukarsın ben 2.ayımda hamile kalmıştımAllah 2 yaşındaki bebişini size bağışlasın canım.
Ben pkoluyum yanında da başka bir sürü sıkıntı var malesef. Şimdi açmayayım hiç konusunu... Bir sürü hormon ilaçları vs kullanıyorum, her hafta doktordayım, 16aydır istiyoruz. Son 3 aydır daha yoğun bir tedavi uyguladık, oradaki hormonlar da iyice şişirdi beni. Rabbim ne nasip ettiyse kabulüm, daha 24 yaşındayım diye teselli buluyorum. Rabbime bıraktım zaten biz elimizden geleni yapıyor, tedavimize dikkat ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
Üzülmüyorum canım ya çok şükür Rabbime. Bunda da var bir hayır. En doğru zaman için bekletiyordurLezzetliCipetpet canım üzülme diyeceğim ama biliyorum zor ama sabret vardır Allah'ın bir bildiği. İnşallah vakti zamanında alırsın bebeğini kucağına.
ozlm89 benim oğlum da Mart'ta 3 yaşını dolduracak canım. O sendromlar var ya o sendromlar. Daha ilkinde kafayı yiyecektim inan ama yeni yeni geçiyor sanki biraz daha olgunlaşıyor oğluşum. Yani çok şey yapma ya geçiyor. Tabi yerini yenileri alıyor ama orası ayrı
Velvette haydi kazan mübarek olsun. Beni mahvetti. Bir de hastalancam herhalde iki gündür çok bitkin oluyorum spordan sonra. Ben de en çok sondaki dizler kapalı oturup kalkıyorsun ya o harekette kalıyorum. Nefesim yetmiyor.
Bu arada benim de boyum 1,66 eksik kalmayayım
Canım zaten takvim uygulaması bekarken de kullanırdım ama sen polikistik over hastalığını bilmiyorsun sanırım. Doktorda ne yumurta takipleri, ne yumurta geliştirici ilaçlar, hormon, iğneler neler neler kullanıyorum. Öyle takvimle tahmini gün tutturmak bu hastalığı olanlar için mümkün değil malesefÜzülme canım ben sana bi takvim önereyim benim çok işime yaradı belki sebeb olurum bellimi olur peaple diye bir uygulama var onu yükle onun söylediği günlerde uygukarsın ben 2.ayımda hamile kalmıştım
Pek bildiğim söylenemez bol bol dua edicem sana en kısa zamanda hayırlı haberlerşni alırız inşallah ben çok rüya görürüm genelde dediklerimde çıkar kardeşim hep uçacaksın abla der seninde çocugun eminim olucak 1 sene içinde dualarımda olucaksın ismini söylermisin isminle dua etmek isterim rabbim bütün çocuk isteyenlere nasip etsin inşallahCanım zaten takvim uygulaması bekarken de kullanırdım ama sen polikistik over hastalığını bilmiyorsun sanırım. Doktorda ne yumurta takipleri, ne yumurta geliştirici ilaçlar, hormon, iğneler neler neler kullanıyorum. Öyle takvimle tahmini gün tutturmak bu hastalığı olanlar için mümkün değil malesef
Boşver tadımız kaçmasın bu hastalık meselelerine hiç girmeyelim, üzülmeye gerek yok...
Sen anlat, spor nasıl gidiyor, incelmeler var mı
Doğru söylüyorsun canım.Üzülmüyorum canım ya çok şükür Rabbime. Bunda da var bir hayır. En doğru zaman için bekletiyordur
Allah kimseye aratmasın evlat başka tabi ama elhamdulillah eşimle çok mutluyuz. Tam tersi de olabilirdi...
Bir tek bebiş eksik işte, Yalın'ın şarkısında dediği gibi diğer her şeyimiz tamam
Kız bu arada en uzunumuz sensin galiba maşallah
Kesin yanlış ölçmüşsündür kesinDoğru söylüyorsun canım.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebiş ile taçlandırsın.
Yaaa evet 1 cm geçmişim özlemi en uzun benim