JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Çok teşekkür ederim canım güzel temennilerin için. Yanlış anlamazsan ismimi söylemeyi tercih etmiyorum forumda...

Günaydın canım havanı yesinler hıhh sana bugün sporu çok kaçırdım çok yorgunum malum gezmeler var 1 bucuk saat spor yaptım finishim resmen
Maşallah canım sana. Ben bugün yapmayacağım ya. Yarın daha motive olarak başlamak istiyorum. Dedim ya zaten bir de hasta olacak gibiyim zorlamak istemiyorum.
Kız sen karanlıkta mı spor yapıyorsun hergün aynı saatte ne güzel :)

Bşlngç lvl 1 lvl 2
Göğüs 85 84 82
Bel 73 72 71
Göbek 91 89 88
Kalça 104 104 104
Basen 104 104 104
Bacak 55 54 52
Kol 30 30 29

Pek memnun kalamadım kızlar :-(

Niye bu kadar az oldu canım sende sadece basen ve göbek var aslında
Bilmiyorum canım çok moralim bozuldu. Birer cm gitse de yeter ama kalçadan hiç gitmiyor anlamıyorum ben. aslında kalçam da şekle girdi farkediyorum , 2 kilo verdim neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten.

Bilmiyorum canım çok moralim bozuldu. Birer cm gitse de yeter ama kalçadan hiç gitmiyor anlamıyorum ben. aslında kalçam da şekle girdi farkediyorum , 2 kilo verdim neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten.
Bol bol yürüyüş yap canım en güzel kalça şekillendirici

Bel göğüs göbek çok iyi aslında

Bel göğüs göbek çok iyi aslında
Evet canım oralardan memnunum ama kilo verdiğim hâlde neden kalçada sıkılaşma olmaz.
Aslında kalçam çok şekillendi görüntü bana göre iyi. Hatta eşim de farketti. Neden böyle olur sence? Sen ayriyeten başka spor yapıyor musun?

Ben ayrıca başka spor yapmıyorum canım şu an
Acaba proteini yeterli almıyor olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…