- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
Yuh diyorum canım ya sadece jillian etkisi olamaz bu bence şaka mı yapıyon
Beslenme de var tabii ki
Protein ağırlıklı her zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh diyorum canım ya sadece jillian etkisi olamaz bu bence şaka mı yapıyon
Tebrik etmeyi unuttum tebrik ederim canım level 1 de böyleyse 2 düşünemiyorum
Teşekkür ederim xanım evde yapıcam burda hiç komşuluk yok aileler ve akrabamız gelicek 20 kişi felan çok değilBeslenme + benim metabolizma hızlı biraz
Önceden gelme bir sporculuk altyapısı da var çabuk şekilleniyorum
En büyük sıkıntı göbek benim ya kalça falan değil işte ondan bir kurtulsabilsek yine fotoğrafladım başlamadan önce bakalım sonda ne kadar fark edecek
Şimdiden doğum günü kutlu olsun, evde mi yapacaksınız parti?
Teşekkürler canım
Teşekkürler kuzum
Yine kurtulamadık göbekten
Teşekkür ederim xanım evde yapıcam burda hiç komşuluk yok aileler ve akrabamız gelicek 20 kişi felan çok değil
Ayy ben de beslenmeme dikkat ediyorum umarım senin gibi etkisini görürüm canım. Gidiyim de yeşil çay içeyim bariBeslenme de var tabii ki
Protein ağırlıklı her zaman
Ayy ben de beslenmeme dikkat ediyorum umarım senin gibi etkisini görürüm canım. Gidiyim de yeşil çay içeyim bari
Kuz basenlerim çok kötü gözüküyor şuan alttan bol giymem lazım bu arada profili inceledim mükemmel incelmişşin önceden süpersinOlsun azcık hatları gösteren bir elbise giyersin, kıskansın hepsi
Kuz basenlerim çok kötü gözüküyor şuan alttan bol giymem lazım bu arada profili inceledim mükemmel incelmişşin önceden süpersin
Öyle düşünüyotum zatenHerkesin derdi ayrı işte benim de göbek kötü
Çok sağol canım benim
Alta doğru genişleyen bir elbise düşünsen o zaman niye taktımsa elbiseye
3 elbiseden birini istiyorumÖyle düşünüyotum zaten
Öyle düşünüyotum zaten
Evet çok hoş ama üstten güzel incelmem lazumAy 3ü de birbirinden şık ama ben olsam kırmızıyı seçerdim benim kırmızıya zaafım var hele böyle dantelli mantelli kibar şeylere bayılırım
Bir bardak kesin içiyorum canım. Bazen iki de oluyor. Çok zorlamıyorum zorlasam iki bardak olabilir hergün.Ne kadar içiyorsun bir günde?
Ben de şu maydanoz suyuna bu akşam başlayacağım bir an önce fazla kiloları atmam lazım 65teydim bıraktığımda
Evet can7m yeni saçlarımı da boyadım tam değişiklik olsun dedim sorun değil inceleyebilirsinBir bardak kesin içiyorum canım. Bazen iki de oluyor. Çok zorlamıyorum zorlasam iki bardak olabilir hergün.
ozlm89 profil resmin değişmiş canım biraz inceledim kusura bakma bence önceki resme göre yüzün bile farketmiş yeni mi bu resim?
Kaç kilosun şuan canımEvet can7m yeni saçlarımı da boyadım tam değişiklik olsun dedim sorun değil inceleyebilirsin
Şimdi söylemem 2.level bitsin ondan sonra canımKaç kilosun şuan canım
Tamam canım :)Şimdi söylemem 2.level bitsin ondan sonra canım
Nerdesiniz kızlar 3 kişiyiz zaten sabahtan beri yazın diye bekliyorum ohh 2.levelini de bitirdin ben bugün 3.leveli izledim çok zor ya izlerken yoruldum valla30 Aralık spor listesi
Sidelya 30 days shred level 2 10/10
Korkutma beni kız. Yarın mola vericem düşüncem o. Pazarları eşime tatil olduğu için pek evde de durmuyoruz.Nerdesiniz kızlar 3 kişiyiz zaten sabahtan beri yazın diye bekliyorum ohh 2.levelini de bitirdin ben bugün 3.leveli izledim çok zor ya izlerken yoruldum valla