JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Teşekkür ederim xanım evde yapıcam burda hiç komşuluk yok aileler ve akrabamız gelicek 20 kişi felan çok değil

Ayy ben de beslenmeme dikkat ediyorum umarım senin gibi etkisini görürüm canım. Gidiyim de yeşil çay içeyim bari

Ne kadar içiyorsun bir günde?

Ben de şu maydanoz suyuna bu akşam başlayacağım bir an önce fazla kiloları atmam lazım 65teydim bıraktığımda

Kuz basenlerim çok kötü gözüküyor şuan alttan bol giymem lazım bu arada profili inceledim mükemmel incelmişşin önceden süpersin

Herkesin derdi ayrı işte benim de göbek kötü
Çok sağol canım benim
Alta doğru genişleyen bir elbise düşünsen o zaman niye taktımsa elbiseye

Herkesin derdi ayrı işte benim de göbek kötü
Çok sağol canım benim
Alta doğru genişleyen bir elbise düşünsen o zaman niye taktımsa elbiseye
Öyle düşünüyotum zaten

Eklentiler

• 20171229_162501.png
    335,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20171229_162440.png
    410,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20171229_162419.png
    464,6 KB · Görüntüleme: 36
Ne kadar içiyorsun bir günde?

Ben de şu maydanoz suyuna bu akşam başlayacağım bir an önce fazla kiloları atmam lazım 65teydim bıraktığımda
Bir bardak kesin içiyorum canım. Bazen iki de oluyor. Çok zorlamıyorum zorlasam iki bardak olabilir hergün.
ozlm89 profil resmin değişmiş canım biraz inceledim kusura bakma bence önceki resme göre yüzün bile farketmiş yeni mi bu resim?

Evet can7m yeni saçlarımı da boyadım tam değişiklik olsun dedim sorun değil inceleyebilirsin

Nerdesiniz kızlar 3 kişiyiz zaten sabahtan beri yazın diye bekliyorum ohh 2.levelini de bitirdin ben bugün 3.leveli izledim çok zor ya izlerken yoruldum valla
Korkutma beni kız. Yarın mola vericem düşüncem o. Pazarları eşime tatil olduğu için pek evde de durmuyoruz.
Sen yapmadın mı bugün ? Erkenden yazıyorsun ben de senin yazmanı bekledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…