JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Görüntümden hala memnun değilim internette öncesi sonrası yapanlarda çok depişiklik var ama

Görüntümden hala memnun değilim internette öncesi sonrası yapanlarda çok depişiklik var ama
Canım hemen karamsar olma dur. Geçen level sonunda da böyle diyordun sen. Ama bak faydası oldu ki kaç cm inceldin.
Fotoğraf çekseydin sen de anlardın aslında. Ben de çekmedim ama keşke çekseydim diyorum şimdi.
İnsa unutuyor önceki hâlini hemen.

Canım hemen karamsar olma dur. Geçen level sonunda da böyle diyordun sen. Ama bak faydası oldu ki kaç cm inceldin.
Fotoğraf çekseydin sen de anlardın aslında. Ben de çekmedim ama keşke çekseydim diyorum şimdi.
İnsa unutuyor önceki hâlini hemen.
Aynen canım aslında bi 10 kilo vermişimdir ödemlerde içinde o kadar kilı alıp verince devamlı olarak nefret ettim fotoğraf bile çekilmedim 3 5 cm belli olmuyor gibi geliyor ben 4 gündür 30 dk eliptik bisiklette yapmaya başladım sizde oldu mu bilmiyorum ama basenlerin çok ortaya çıkmaya başladı

Aynen canım aslında bi 10 kilo vermişimdir ödemlerde içinde o kadar kilı alıp verince devamlı olarak nefret ettim fotoğraf bile çekilmedim 3 5 cm belli olmuyor gibi geliyor ben 4 gündür 30 dk eliptik bisiklette yapmaya başladım sizde oldu mu bilmiyorum ama basenlerin çok ortaya çıkmaya başladı
Bilmiyorum ki canım. Ben de pazar ölçüm alacağım basen kalça incelmediyse kötü hissederim ya. Geçen de öyle oldu. Bakalım inşallah incelmişizdir.
İstersen bir daha ölçüm al bugün.

Bilmiyorum ki canım. Ben de pazar ölçüm alacağım basen kalça incelmediyse kötü hissederim ya. Geçen de öyle oldu. Bakalım inşallah incelmişizdir.
İstersen bir daha ölçüm al bugün.
Bilemitorum canım çok sırıtıyor gözümde o yüzden eliptik bisiklete de başlafım bugünde aksilik regl başlafım normalde hiç ağrım olmazdı şimdi biraz var

Level 3 sonuna kadar bekle bence
Ben mesela muazzam simitlerimin level 3 sonunda gittiğini gördüm istersen albümlerimden bakabilirsin her level sonu fotoğrafladım :KK48:

Velvette Velvette nerdesin ölçüm aldın mı fazla da çıksa sorun değil canım

Geldim geldim ölçtüm yazıyorum hemen :KK53:

Başlangıç - Level 1 Sonu
Göğüs 95 - 90
Bel 77 - 75
Kalça 104 - 100
Göbek 92 - 90
Alt kol 22 - 22
Üst kol 32 - 30
Üst bacak 53 - 51
Alt bacak 33 - 33

Sonuç olarak
Alt kol ve bacak oynamamış
Ki bence normal daha ne kadar incelsin :KK70:
En çok göğüsten gitmiş (maalesef)
Zaten göğüs konusunda çok şanslı birisi olduğum söylenemez
Ama ben iyi buldum sonuçları hele kalça :KK73:
Göbekten daha da çok giderse daha çok memnun olurum tabii ki :KK70:

Ek: Ha bir de kilom 68.4 civarı ama başladığımda 70.5 falandı. 2.1 kilo çabucak attım zaten kalıcı kilo değildi onlar son 1ayda almıştım

Başlangıç - Level 1 Sonu
Göğüs 95 - 90
Bel 77 - 75
Kalça 104 - 100
Göbek 92 - 90
Alt kol 22 - 22
Üst kol 32 - 30
Üst bacak 53 - 51
Alt bacak 33 - 33
Kııızzzz inanamıyorum sana.:skandal:
Nasıl yaptın bu işin sırrı neee. Ayy ölçümlerimiz aynı neredeyse ben de kalça 104le başladım 100ü görmek için neler vermem. İnşallah ben de görürüm yaa çok özendim sana :KK5:

Level 3 sonuna kadar bekle bence
Ben mesela muazzam simitlerimin level 3 sonunda gittiğini gördüm istersen albümlerimden bakabilirsin her level sonu fotoğrafladım :KK48:

Geldim geldim ölçtüm yazıyorum hemen :KK53:
Ay bitmesini 4 gözle bekliyorum kızımın 21 ocakta doğum günü var kıyafetimi ona göre alıcam heyecanlanıyorum ister istemez

Başlangıç - Level 1 Sonu
Göğüs 95 - 90
Bel 77 - 75
Kalça 104 - 100
Göbek 92 - 90
Alt kol 22 - 22
Üst kol 32 - 30
Üst bacak 53 - 51
Alt bacak 33 - 33

Sonuç olarak

Ek: Ha bir de kilom 68.4 civarı ama başladığımda 70.5 falandı. 2.1 kilo çabucak attım zaten kalıcı kilo değildi onlar son 1ayda almıştım
Maşallah canım yine süper incelmişsin. Harikasın :KK9::KK9:

Nasıl yaptın bu işin sırrı neee. Ayy ölçümlerimiz aynı neredeyse ben de kalça 104le başladım 100ü görmek için neler vermem. İnşallah ben de görürüm yaa çok özendim sana :KK5:
Yuh diyorum canım ya sadece jillian etkisi olamaz bu bence şaka mı yapıyon

Beslenme + benim metabolizma hızlı biraz
Önceden gelme bir sporculuk altyapısı da var çabuk şekilleniyorum :KK73:
En büyük sıkıntı göbek benim ya kalça falan değil işte ondan bir kurtulsabilsek yine fotoğrafladım başlamadan önce bakalım sonda ne kadar fark edecek :KK31:

Ay bitmesini 4 gözle bekliyorum kızımın 21 ocakta doğum günü var kıyafetimi ona göre alıcam heyecanlanıyorum ister istemez

Şimdiden doğum günü kutlu olsun, evde mi yapacaksınız parti? :KK37:

Bu arada tebrik etmeyi unuttum canım. Gerçekten çok iyi. Bravo :sampiyon:

Teşekkürler canım :KK37:

Maşallah canım yine süper incelmişsin. Harikasın :KK9::KK9:

Teşekkürler kuzum
Yine kurtulamadık göbekten :KK70:

Başlangıç - Level 1 Sonu
Göğüs 95 - 90
Bel 77 - 75
Kalça 104 - 100
Göbek 92 - 90
Alt kol 22 - 22
Üst kol 32 - 30
Üst bacak 53 - 51
Alt bacak 33 - 33

Sonuç olarak

Tebrik etmeyi unuttum tebrik ederim canım level 1 de böyleyse 2 düşünemiyorum

X