JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

İlk level bittiğinde bayağı fayda ettiğini düşünmüştüm ama özellikle kalçada hiç fark olmayınca moralim bozulmuştu. Şimdiden ondan umutsuz olabilirim :)
Ek olarak yürüyüş falan yap yada leslie yap ben öyle yapıyorum 15 dk leslie ondan sonra jillian

Öncesinde yapıyorum canım ısınmak amaçlı sonrasında halim kalmıyor zaten
Bu ara motivasyonum kırıldı gibi ya. Zorla yapıyorum jilliani. Bu level bitene kadar böyle olurum muhtemelen ha gayret diyorum şu ikinci level bitsin. Üçe daha iyi başlarım inşallah

Bu ara motivasyonum kırıldı gibi ya. Zorla yapıyorum jilliani. Bu level bitene kadar böyle olurum muhtemelen ha gayret diyorum şu ikinci level bitsin. Üçe daha iyi başlarım inşallah
Kış zamanı havalar soguk oluyor ya ondan canım ha gayret bitirirsin motivasyonunu düşürme

26 Aralık spor listesi

Ozlm89 30 days shred level 2 - 3/10
Sidelya 30 days shred level 2 - 6/10
Vanillav 30 Days Shred Level 1 7/10

Çok erken yazdım biliyorum ama her gün yazacağım, hadi bir haftayı devirdim

Merhaba Kızlar Çok aktif spor yapan biri değilim ama bu programı yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum dinlenerek yapsam etkili olur mu aceba fikri olan var mı

En etkili sonucu ara vermeden alırsın
Sonuçta hareket ettiğin sürece bir sonuç alacaksın orası kesin, hareketsizlikle karşılaştırırsak yani.

Kızla jillian bitince hangi spor yapıcaksınız düşündünüz mü çnkü benim kollar ve katın iğrenç şekilde yumuşak çok sinir bozuyor

Kızla jillian bitince hangi spor yapıcaksınız düşündünüz mü çnkü benim kollar ve katın iğrenç şekilde yumuşak çok sinir bozuyor
Benim belli değil belki salona başlarım belki tekrar yaparım shred ya da killera başlarım şu shred bitsin de hayırlısıyla buluruz yapacak bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…