Olursun canım merak etme evet çok ödem topladıgımdan da oluyorduCanım inşallah vardır bir gelişme. Hiç yokmuş gibi geliyor bana nedense. Sen de umutsuzdun incelmistin ben de öyle olur muyum acaba
İlk level bittiğinde bayağı fayda ettiğini düşünmüştüm ama özellikle kalçada hiç fark olmayınca moralim bozulmuştu. Şimdiden ondan umutsuz olabilirim :)Olursun canım merak etme evet çok ödem topladıgımdan da oluyordu
Ek olarak yürüyüş falan yap yada leslie yap ben öyle yapıyorum 15 dk leslie ondan sonra jillianİlk level bittiğinde bayağı fayda ettiğini düşünmüştüm ama özellikle kalçada hiç fark olmayınca moralim bozulmuştu. Şimdiden ondan umutsuz olabilirim :)
Nasıl dayanıyorsun kızEk olarak yürüyüş falan yap yada leslie yap ben öyle yapıyorum 15 dk leslie ondan sonra jillian
Öncesinde yapıyorum canım ısınmak amaçlı sonrasında halim kalmıyor zatenNasıl dayanıyorsun kızvalla ben iptali çekiyorum jillian bitince maşallah sana
Bu ara motivasyonum kırıldı gibi ya. Zorla yapıyorum jilliani. Bu level bitene kadar böyle olurum muhtemelen ha gayret diyorum şu ikinci level bitsin. Üçe daha iyi başlarım inşallahÖncesinde yapıyorum canım ısınmak amaçlı sonrasında halim kalmıyor zaten
Kış zamanı havalar soguk oluyor ya ondan canım ha gayret bitirirsin motivasyonunu düşürmeBu ara motivasyonum kırıldı gibi ya. Zorla yapıyorum jilliani. Bu level bitene kadar böyle olurum muhtemelen ha gayret diyorum şu ikinci level bitsin. Üçe daha iyi başlarım inşallah
Sağol canım. Çok güzel inceliriz inşallahKış zamanı havalar soguk oluyor ya ondan canım ha gayret bitirirsin motivasyonunu düşürme
Bu ara motivasyonum kırıldı gibi ya. Zorla yapıyorum jilliani. Bu level bitene kadar böyle olurum muhtemelen ha gayret diyorum şu ikinci level bitsin. Üçe daha iyi başlarım inşallah
Merhaba KızlarÇok aktif spor yapan biri değilim ama bu programı yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum dinlenerek yapsam etkili olur mu aceba fikri olan var mı
Öyle mi canım sevindim buna çünkü alıştım level 2ye de :)İkinci level en zor level
Level 3 bile daha kolay 2den
Benim belli değil belki salona başlarım belki tekrar yaparım shred ya da killera başlarım şu shred bitsin de hayırlısıyla buluruz yapacak bişey :)Kızla jillian bitince hangi spor yapıcaksınız düşündünüz mü çnkü benim kollar ve katın iğrenç şekilde yumuşak çok sinir bozuyor
Ben salona gittim canım 3 ay güzel oluyor süper inceliyorsun 2 saatim geçiyorduBenim belli değil belki salona başlarım belki tekrar yaparım shred ya da killera başlarım şu shred bitsin de hayırlısıyla buluruz yapacak bişey :)
Spor aletlerinde mi çalışıyordun canımBen salona gittim canım 3 ay güzel oluyor süper inceliyorsun 2 saatim geçiyordu
Evet canım ilk başlafıgımda 4.5 hıxında koşu bandın da yarım saat 15 dk eliptik 15 dk karın egzersizleri orda bacaklar için aletler var 15 dk o aletlerle yarım saate yakın kalça ve kol çalışıyordumSpor aletlerinde mi çalışıyordun canım
Öyle mi canım sevindim buna çünkü alıştım level 2ye de :)