JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bence çok zalım bir level ki genelde forumlarda da öyle yazıyorlar level 2 için, cardioları zorluyor beni başka bir şey değil de işte ex-sigara içici olmanın getirileri...
Evet canım cardiolar çok zorluyor beni de.
Hâlâ kullanıyor musun canım sigarayı ben bıraktığını düşünmüştüm nedense.. :KK43:

Evet canım ilk başlafıgımda 4.5 hıxında koşu bandın da yarım saat 15 dk eliptik 15 dk karın egzersizleri orda bacaklar için aletler var 15 dk o aletlerle yarım saate yakın kalça ve kol çalışıyordum
Ben de fitness düşünüyorum ama belki haftada bir aerobic de tercih edebilirim.

Çok sevindim canım bırakmana aman dikkat et iradeni koru başlama geri.
Ay ben bilmiyorum ex mex dikkat de etmedim bu ne demek diye :-)

Canım çekmiyor değil şimdi yalan olmasın :KK53:
Ama dedem akciğer kanseri oldu korkuma içemiyorum işte
Fitnessa nerede gideceksin?

Canım çekmiyor değil şimdi yalan olmasın :KK53:
Ama dedem akciğer kanseri oldu korkuma içemiyorum işte
Fitnessa nerede gideceksin?
Tahmin edebiliyorum canının çektiğini. Babam sigarayı bırakalı 7-8 sene oluyor. Daha hâlâ eşim sigara içmeye giderken arkasından bakıyor:KK48:
Fitness için bulunduğum yerde belediyenin spor salonları var uygun fiyatlı. Daha önce de gitmiştim. Orayı düşünüyorum canım.

Tahmin edebiliyorum canının çektiğini. Babam sigarayı bırakalı 7-8 sene oluyor. Daha hâlâ eşim sigara içmeye giderken arkasından bakıyor:KK48:
Fitness için bulunduğum yerde belediyenin spor salonları var uygun fiyatlı. Daha önce de gitmiştim. Orayı düşünüyorum canım.
Ben 3 ay hergün gittim biliyomusun hoca diyodu 4 gün gelsen yeter bende içimden o kadar para veriyorum bütün aletleri kullanıcam tabi diyordum sırf ücret ödüyorum diye 1 gün devamsızlık yspmadım :KK70:

Günaydın kızlar havalar spgudukça daha bir zor geliyor ya şu level 2 her geçen gün daha da zorluyor allahtan bugün yarıladım
Haklısın canım. Bir bu kadar daha kaldı. Ha gayret..:KK39:
Ne güzel erkenden yapıyorsun sporunu. Bugün oğlumla erken kalktık nasip olursa ben de erken yapacağım:spor:

Yine de garip geliyor kendimi sigara taşıyan, içen biri olarak hayal etmek hele sokakta küçük çocuk yaştakileri görüyorum üzücü yani, 16 yaşında liseliler falan :110:
Onu ben de düşünüyorum tatil bitince yaşadığım yerde bir yere yazılmayı
Yoksa olmuyor

28 Aralık spor listesi
Ozlm 30 days shred level 2 - 5/10
Sidelya 30 days shred level 2 - 8/10
Vanillav 30 Days Shred Level 1 9/10

Hele hele yarın bitiyor şükür 3te 1i :spor:

X