Güzel gidiyor valla tek sorun kol arkası yani boynumun alt tarafı felaket agrıyor başımı döndüremiyorum zorladım galiba ama bırakmak yok çok inatçıyımdır bitiricem kesinlikle
Kızlar ödem için denediginiz sonuç aldıgınız bi kür varmı
Spor çok yoruyor hazırlamaya mecalim kalmıyorki hani yarım maydonozu blanderdan geçiriyorsun ondan mıBen maydanoz suyu denedim 1 haftada 2-3 kilo gitmişti
Spor çok yoruyor hazırlamaya mecalim kalmıyorki hani yarım maydonozu blanderdan geçiriyorsun ondan mı
Miden bulanmadı mı kaç gün yaptınYok ben direkt kaynatıp suyunu içtim her gece yatmadan
Kız gece gece aklıma soktun bi tutam kaynattım ama pek tadı yok şuan da içiyorumMiden bulanmadı mı kaç gün yaptın
Miden bulanmadı mı kaç gün yaptın
Hahaha allah iyiliğini versin boğazım yandı şuan istemsiZce bakalum sabah olsun hayır olsun bu arada çooook teşekkr ederimmBulanmadı desem yalan olur
Kötü kokması da cabası ama soğukken burnumu tutup dikiyordum bir bardak
Sabah wcye koşabilirsin malum fazla fazla su atıyorsun
Ben 15 gün yapmıştım zaten max 15 gün diyordu internette ara vermek lazım falan diyordu
Günaydın canım moralini bozmak istemem ama benim yakın arkadaşım 6 ay boyunca limonlu su içti ses tellerinden 1 modül kaybetti sesi tuhaf çıkıyor bin pişmanım içtiğimr diyor herkeste aynı etkiyi mi yapar bilmiyorum yine de dikkat etBen sabahları aç karna limonlu su içiyorum ödem attığımı hissediyorum
6 ay uzun bir süreymiş canım. Diğer kürler gibi limonlu suya da ara verilmesini doğru buluyorum ben. Geçmiş olsun bu arada üzüldüm arkadaşın için.Günaydın canım moralini bozmak istemem ama benim yakın arkadaşım 6 ay boyunca limonlu su içti ses tellerinden 1 modül kaybetti sesi tuhaf çıkıyor bin pişmanım içtiğimr diyor herkeste aynı etkiyi mi yapar bilmiyorum yine de dikkat et
Canım benim de zorlandığım oluyor bazen dayanamayacak gibi olunca bırakıyorum onlar yeni harekete geçene kadar 4-5 saniye falan soluklanıyorum. Ama dinleniyorum diyemem. Ararda yapıldığı için etkili olduğunu düşünüyorum jillianin.Merhaba KızlarÇok aktif spor yapan biri değilim ama bu programı yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum dinlenerek yapsam etkili olur mu aceba fikri olan var mı
Senin yerine beni heyecan bastı canım 4 gün hiç geçmez valla26 Aralık spor listesi
Ozlm89 30 days shred level 2 - 3/10
Sidelya 30 days shred level 2 - 6/10
Canım inşallah vardır bir gelişme. Hiç yokmuş gibi geliyor bana nedense. Sen de umutsuzdun incelmistin ben de öyle olur muyum acabaSenin yerine beni heyecan bastı canım 4 gün hiç geçmez valla