JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Güzel gidiyor valla tek sorun kol arkası yani boynumun alt tarafı felaket agrıyor başımı döndüremiyorum zorladım galiba ama bırakmak yok çok inatçıyımdır bitiricem kesinlikle

Aynen ben de öyleyim ille de bitireceğim ilk Jillian turu tamamladığımda kusacak gibi falan oluyordum o zamanlar sigara içiyordum 9. dakikada tıkanırdım hep ama bırakmadım hiç şimdi takır takır yapıyorum :KK53:

Miden bulanmadı mı kaç gün yaptın

Bulanmadı desem yalan olur :KK70:
Kötü kokması da cabası ama soğukken burnumu tutup dikiyordum bir bardak
Sabah wcye koşabilirsin malum fazla fazla su atıyorsun :KK70:
Ben 15 gün yapmıştım zaten max 15 gün diyordu internette ara vermek lazım falan diyordu

Bulanmadı desem yalan olur :KK70:
Kötü kokması da cabası ama soğukken burnumu tutup dikiyordum bir bardak
Sabah wcye koşabilirsin malum fazla fazla su atıyorsun :KK70:
Ben 15 gün yapmıştım zaten max 15 gün diyordu internette ara vermek lazım falan diyordu
Hahaha allah iyiliğini versin boğazım yandı şuan istemsiZce bakalum sabah olsun hayır olsun bu arada çooook teşekkr ederimm

Ben sabahları aç karna limonlu su içiyorum ödem attığımı hissediyorum :super:
Günaydın canım moralini bozmak istemem ama benim yakın arkadaşım 6 ay boyunca limonlu su içti ses tellerinden 1 modül kaybetti sesi tuhaf çıkıyor bin pişmanım içtiğimr diyor herkeste aynı etkiyi mi yapar bilmiyorum yine de dikkat et

Günaydın canım moralini bozmak istemem ama benim yakın arkadaşım 6 ay boyunca limonlu su içti ses tellerinden 1 modül kaybetti sesi tuhaf çıkıyor bin pişmanım içtiğimr diyor herkeste aynı etkiyi mi yapar bilmiyorum yine de dikkat et
6 ay uzun bir süreymiş canım. Diğer kürler gibi limonlu suya da ara verilmesini doğru buluyorum ben. Geçmiş olsun bu arada üzüldüm arkadaşın için.

Merhaba Kızlar :KK54: Çok aktif spor yapan biri değilim ama bu programı yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum dinlenerek yapsam etkili olur mu aceba fikri olan var mı

Merhaba Kızlar :KK54: Çok aktif spor yapan biri değilim ama bu programı yapmak istiyorum ama çok zorlanıyorum dinlenerek yapsam etkili olur mu aceba fikri olan var mı
Canım benim de zorlandığım oluyor bazen dayanamayacak gibi olunca bırakıyorum onlar yeni harekete geçene kadar 4-5 saniye falan soluklanıyorum. Ama dinleniyorum diyemem. Ararda yapıldığı için etkili olduğunu düşünüyorum jillianin.

X