- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Sonuçlarını bildirirsen seviniriz canım :)Bugün benim level3 de son gündü ama yapamadım yapmayı da düşünmüyorum.pazartesiden itibaren cardio kickbox ve pilates yapmayı düşünüyorum
Merhaba canım :) ben de bacaklarımdan memnun değilim senin gibi. Burda daha önce bitirmiş bi arkadaşlaMerhaba
Bu jillianda bacak kalınlaşması yani kaslanma olduğu yazıyor bazı yerlerde. Yapanlarda da oldu mu aranızda? En büyük korkum bacaklarımı incecik yapmak isterken tam tersi fitness antrenörleri gibi kalın ve erkeksi bi bacağım olması.
Sonuç alanlar yazabilir mi acaba kaçae kilo gitti? Veya kaçar cm incelmeler oldu? konu 300 küsur sayfa olunca okuması imkansız gibi bişy
Bende yapıyorum ama ya level 1 9/1022 Aralık spor listesi
Vanillav 30 days shred level 1- 3/10
Sidelya 30 days shred level 2 - 3/10
Neden vuruyorsun canım kafanı duvarlaraBende yapıyorum ama ya level 1 9/10
Merhaba canım :) ben de bacaklarımdan memnun değilim senin gibi. Burda daha önce bitirmiş bi arkadaşlaVelvette konuştuk geçenlerde. O da kalınlaşma değil aksine incelme olduğunu söylemişti.
Nacizane fikrim bir süre sıkılaştırıp daha sonra kalınlaştırıyor olabilir. Toplayıp taşırma gibi
Merhaba canım :) ben de bacaklarımdan memnun değilim senin gibi. Burda daha önce bitirmiş bi arkadaşlaVelvette konuştuk geçenlerde. O da kalınlaşma değil aksine incelme olduğunu söylemişti.
Nacizane fikrim bir süre sıkılaştırıp daha sonra kalınlaştırıyor olabilir. Toplayıp taşırma gibi
İncelmen harika canım, 2.3 kilo da vermişsin, tebrik ederimGünaydın kızlar önceki kilo bildirimim yanlış olmuş kusura bakmayın düzeltiyorum
Başlangıç / Level1
Kilo: 73.3 - 71.0
Gögüs:95 - 94
Kol:30 - 29
Bel:80 - 78
Göbek:92- 90
Kalça:100- 98
Basen:106- 103
Bacak:60 - 58
Alt bacak:35-34
Diz:42 - 40
Teşekkürler canım büyük ihtimal ödemdi canım 1 kilo vermiştim öbür kilolar bir anda gittiİncelmen harika canım, 2.3 kilo da vermişsin, tebrik ederim
Bravo canım çok güze incelmişsin :)Günaydın kızlar önceki kilo bildirimim yanlış olmuş kusura bakmayın düzeltiyorum
Başlangıç / Level1
Kilo: 73.3 - 71.0
Gögüs:95 - 94
Kol:30 - 29
Bel:80 - 78
Göbek:92- 90
Kalça:100- 98
Basen:106- 103
Bacak:60 - 58
Alt bacak:35-34
Diz:42 - 40
Teşekkür ederim canım asıl 2.level bitince merak ediyorumBravo canım çok güze incelmişsin :)
Ben de ben deTeşekkür ederim canım asıl 2.level bitince merak ediyorum
Level 1 sonuçların nasıldı canım23 Aralık spor listesi
Sidelya 30 days shred level 2 - 4/10
Hadi bakalım hayırlı ugurlu bol eksili sporun olsunbugün başladım sonunda shred level 1 1/10
güzeldi çok zorlanmadım
Pek iyi beslenmeme rağmen toplamda 6 cm kadar incelmiştim. Şimdi daha iyi besleniyorum bakalım inşallah sonuçlar güzel olurLevel 1 sonuçların nasıldı canım