Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birer kiloluk dambıllarla çalışıyorum anca oluyor bana daha fazlasını yapamam şuan.Kızlar siz kaç kilo dambılla çaluşıyorsunuz bugün level 2 ye geçtim kolumun arka kemiği acayip agrıyor ben 1.5 kilo ile yapıyprum
Kızlar siz kaç kilo dambılla çaluşıyorsunuz bugün level 2 ye geçtim kolumun arka kemiği acayip agrıyor ben 1.5 kilo ile yapıyprum
Ben bugün yapamadım malesef.Biraz geç oldu ama
24 Aralık Spor Listesi
Vanillav - 30 Days Shred Level 1 5/10
Ölçülerin nasıl canım sonuçlarından memnunmusun paylaşırmısın motive oolalım bizdeEveet sonunda shredi tamamladım şimdi nepsam acaba cardio kickbox dusunuyodum aslında da ripped yada killer mı yapsam tavsiyesi olan
Neden yapamadınBen bugün yapamadım malesef.
1 kiloluk benimkilerKızlar siz kaç kilo dambılla çaluşıyorsunuz bugün level 2 ye geçtim kolumun arka kemiği acayip agrıyor ben 1.5 kilo ile yapıyprum
Yoğun Bir gündü canım. Akşama kadar disaridaydim. Eve gelince de fırsat bulamadim zaten.Neden yapamadın
1 günden bişey olmuyor sanırım moralini bozma bugün devam edersinYoğun Bir gündü canım. Akşama kadar disaridaydim. Eve gelince de fırsat bulamadim zaten.
Ben bugün yapamadım malesef.
Süpersin canım daha çok incelirsin inşallah25 Aralık Spor Listesi
Vanillav - 30 Days Shred Level 1 6/10
Ben ölçülerime baktım dayanamayıp şimdiden 1er cm incelmişim
Süpersin canım daha çok incelirsin inşallah
Güzel gidiyor valla tek sorun kol arkası yani boynumun alt tarafı felaket agrıyor başımı döndüremiyorum zorladım galiba ama bırakmak yok çok inatçıyımdır bitiricem kesinlikleAy hadi hep beraber
Senin nasıl gidiyor level 2deydin en son
Şaka mı 10 cm incelmişşin süper bişey ya tebrik ederim ek olarak bişey yaptın mıbeni de ekler misiniz ?
Göğüs 103 - 105- 94 - 93
Bel 84 - 84 - 81 - 78
Kalça 115 - 112 - 108 - 105