- 27 Ocak 2010
- 1.938
- 4.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi demişsin aynen bende öyle düşündüm ne eksiğimiz var hatta fazlamız varevt bir de nispeten kilolu insanların yapıyor olması beni rahatlattı niyeyse ben de kiloluyum ben de yaparım dedim kendime
bugün kar soğuğu vardı çıkamadım maalesef bebekte olunca ben hasta olmamam lazımMaşallah sana canım
Dikkat et ama kendine üşütme
Misafirlerin gidince yaparsın canım boşver.bugün kar soğuğu vardı çıkamadım maalesef bebekte olunca ben hasta olmamam lazım
Denemeni tavsiye ederim canım shred programı yanında hafif kalır ben bugün yaptım çok yoruldumMüsait bir zamanda ben de bakacağım bu videolara. Soyledikleriniz beni cezbetti doğrusu belki shred bitince buna geçerim.
ben de shredle beraber yürütebilir miyim bilmiyorum ama bakalımMüsait bir zamanda ben de bakacağım bu videolara. Soyledikleriniz beni cezbetti doğrusu belki shred bitince buna geçerim.
Çok agır gelebilir bu program daha zor nefes nefese kaldım resmen bitmiyormu dedimben de shredle beraber yürütebilir miyim bilmiyorum ama bakalım
sabah bunu yapayım akşam shred yapayım diyorum ama kas ağrısı olabilir doğruÇok agır gelebilir bu program daha zor nefes nefese kaldım resmen bitmiyormu dedim
Canım çok yüklenince sakatlanmalar oldu grubumuzda eski Ağustos gibi filandı, bu konuda. Aman dikkat et, sakatlama sen de kendini.sabah bunu yapayım akşam shred yapayım diyorum ama kas ağrısı olabilir doğru
Epey olur bence ben ara ara yapmayı düşünüyorum hergün vücut kaldırmazsabah bunu yapayım akşam shred yapayım diyorum ama kas ağrısı olabilir doğru
Valla ben tek tek okudum canım üşenmeden bir bayan vardı çok incelmişti hemde epey tam hatırlanıyorum ama kilo olarak 2 kilo vermişti benim yarın 1.level bitiyor kilomu ve ölçülerimi yazıcam dediğin gibi bacakları kalınlaştırıyor gibi geldi aynada bakınca gözüme çarpıyırMerhaba
Bu jillianda bacak kalınlaşması yani kaslanma olduğu yazıyor bazı yerlerde. Yapanlarda da oldu mu aranızda? En büyük korkum bacaklarımı incecik yapmak isterken tam tersi fitness antrenörleri gibi kalın ve erkeksi bi bacağım olması.
Sonuç alanlar yazabilir mi acaba kaçae kilo gitti? Veya kaçar cm incelmeler oldu? konu 300 küsur sayfa olunca okuması imkansız gibi bişy
Valla ben tek tek okudum canım üşenmeden bir bayan vardı çok incelmişti hemde epey tam hatırlanıyorum ama kilo olarak 2 kilo vermişti benim yarın 1.level bitiyor kilomu ve ölçülerimi yazıcam dediğin gibi bacakları kalınlaştırıyor gibi geldi aynada bakınca gözüme çarpıyır
Rica ederim ne demek arkadaşlarda görse yazarlardı bildipin gibi yap canım ben bütün hepsini denediğimden sıkıldım değişiklik arıyordum araştırdım hemeb herkes memnun incelme çok oluyormuş bakalım en azından denemedim dememSaol cvp verdiğin için canım. Benim 32.5 33 cm şuan baldırlarım. Bunları 31e inceltmeye çalışıyorken bir de kalınlaşırsa yıkılıeım. En iyisi yoga ve pilatese devam
Farkettin mi bilmem ama sırf kol yapıyorevet bence de fazla olur ben önce 30 gün shred yapayım sabahları, akşama doğru da hafif yürüyüş yaparım, shred bitince diğerine başlarım
Ne güzel bitirmişsin canım memnun kalmadın mıBugün benim level3 de son gündü ama yapamadım yapmayı da düşünmüyorum.pazartesiden itibaren cardio kickbox ve pilates yapmayı düşünüyorum