JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Evet. İlk on gün level 1, ikinci on gün level 2 ve üçüncü on gün level 3 videosunu yapıyoruz.
Konu sahibi Cranial pek müsait olamıyor şu sıralar. Etiketleyip rica edersen seni ekler tabi fırsat bulunca. İstemezsen eklemez :)
İsterim tabi motivasyon açısından iyi olur. Bı ara geldiğinde ekler belki C cranial :)

24 Ekim Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 17/30

Bugün yağmurlu bir gün, zar zor ayağa kalkabildim. Spordan önce yazıyorum listeye adımı, yazarsam mutlaka yapmak zorunda kalıyorum :KK49:

24 Ekim Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 17/30

Bugün yağmurlu bir gün, zar zor ayağa kalkabildim. Spordan önce yazıyorum listeye adımı, yazarsam mutlaka yapmak zorunda kalıyorum :KK49:
Kendini motive yolunu bulmuşsun canın mantıklı sende dinlen tam hastalık havaları zaten

Ben hem fit in time a gidiyorum h3m de buna basladim. Yalniz inanilmaz agriyir vucudum. Zaten fit in time yuzunden agrayan vucuduma jillian da eklenince surekli ah oh diye geziyorum pes etmek yok. Ayrica cla da aliyorum yemeklerden once. L carnitine e de baslayacagim. 1 ay sonra ne olacak cok merak ediyorum. Bu aksam da spor var. Dolayisiyla jillian i yapamayacagim bugun. Gelismeleri yazacagim

25 Ekim Spor Listesi
1. Sekerportakalımm Shred 21/30

Hastalık yüzünden bir türkü adapte olamadım bugün kendimi iyi hissediyordum yapayım dedim direnç kazanmama yardım eder diye düşündüm

25 Ekim Spor Listesi
1. Sekerportakalımm Shred 21/30

Hastalık yüzünden bir türkü adapte olamadım bugün kendimi iyi hissediyordum yapayım dedim direnç kazanmama yardım eder diye düşündüm
Şifa olsun canım inşallah. İyi yapmışsın aslında spor toparlamaya çok yardım ediyor.

Ben de dün doktordaydım. Yarın çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah, birkaç gün spora ara vereyim dedim. Rabbim hayırlısını versin inşallah :dua:

Şifa olsun canım inşallah. İyi yapmışsın aslında spor toparlamaya çok yardım ediyor.

Ben de dün doktordaydım. Yarın çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah, birkaç gün spora ara vereyim dedim. Rabbim hayırlısını versin inşallah :dua:
Sağolasın canım canım dikkat et o aman bir kaç gün değil bence sen ara ver spor etkiliyor insanı ki shred baya zorlu hoplama ve zıplama bol bir bekle bakalım canım spor kalsın şimdilik güzel haberler :anneadayı: gelir inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar uzun bir süre giremedim sanmayın sizi unuttum shred 30 u bugün final yaptım ve en iyi göbek çevremden gitmiş :) ve şunu demek istiyorum göbeğim gitmedi fakat şekillenmeye başlamıştı.bundan sonralı günlerde karın egzersizi yapacak.ayrıca KPSS te hazırlandığım için pek buraya bakamayacagım hepinize bol şans diliyorum.kendinize iyi bakın FİT kalın :)

Şükür iyiyiz canım cenazemiz vardı onunla ilgilen felan pek giremedim senşn nasıl geçti Dr inşallah güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin...
Ben de Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. O zamandsn beri ağrı yapıyor, ağrı iyiymiş işe yaradığını gösteriyormuş. Şimdi tahlil için bi on gün beklemem gerekiyormuş. İnşallah sonucu da güzel olur :dua:

Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin...
Ben de Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. O zamandsn beri ağrı yapıyor, ağrı iyiymiş işe yaradığını gösteriyormuş. Şimdi tahlil için bi on gün beklemem gerekiyormuş. İnşallah sonucu da güzel olur :dua:
Sağolasın canım. Çok güzel bunlar güzel heyecanlar gelecekte anı oluyor hepsi :KK15::KK19:

merhaba herkese , bu başlık altında benimde bir günlüğüm var ve 10gündür devam ediyorum kendi programıma ek olarak jillian da eklemeyi düşünüyorum . İlk sayfada ki sonuçlar 1 ayda gerçekleşen değişimler mi ?

merhaba herkese , bu başlık altında benimde bir günlüğüm var ve 10gündür devam ediyorum kendi programıma ek olarak jillian da eklemeyi düşünüyorum . İlk sayfada ki sonuçlar 1 ayda gerçekleşen değişimler mi ?
Evet, bir ayda oluşan sonuçlar. On günde bir ölçüm yaptık, her level sonunda. Sonuçlar gerçekten çok etkileyici :KK37:

Evet, bir ayda oluşan sonuçlar. On günde bir ölçüm yaptık, her level sonunda. Sonuçlar gerçekten çok etkileyici :KK37:
çok motive edici gerçekten :) benim yaptığım 14 haftalık bir program jillianı 2 kere tamamlayabilirim bu kalan süreçte bende 30 yakın kilo verdiğim için vücutta deforme olan bölgeler var çatlakları hiç saymıyorum sıkılaşmak ve kas oranını arttırıp yağ oranını azaltmaya uğraşıyorum , jillian bunun için doğru seçeneklerden biri gibi... Kilo verme sürecine ilk başaldığım zamanlarda denemiş ve yarıda bırakmıştım ama şimdi bundan daha ağır videoları yapabilecek kondisyondayım sizide ziyaret edip kendi halimde amacım doğrultusunda ilerlemeye devam edeyim:KK55:

çok motive edici gerçekten :) benim yaptığım 14 haftalık bir program jillianı 2 kere tamamlayabilirim bu kalan süreçte bende 30 yakın kilo verdiğim için vücutta deforme olan bölgeler var çatlakları hiç saymıyorum sıkılaşmak ve kas oranını arttırıp yağ oranını azaltmaya uğraşıyorum , jillian bunun için doğru seçeneklerden biri gibi... Kilo verme sürecine ilk başaldığım zamanlarda denemiş ve yarıda bırakmıştım ama şimdi bundan daha ağır videoları yapabilecek kondisyondayım sizide ziyaret edip kendi halimde amacım doğrultusunda ilerlemeye devam edeyim:KK55:
Tebrik ediyorum, bilirim sarkmalar çatlamaları.. Ben de 20kilodan fazla verdim ama shred çok müthiş bir egzersiz programı. İnşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz :KK5:

X