sabah erkenden kahvaltıya çıktık o yüzden ölçmedim ve sporumu yapamadım akşam inşallah yapacağım yarında sabah aç karnına ölçü alırım bende benimde bu kadar spora rağmen daha 1 cm bile erimemiş mesela en zor kışın orası göbekten bileEvet canım, kalçam da o kadar inatçı ki normalde hiç eritemem, bir santim bile mutlu etti
Karnımı görme ama, spora başlamadan önceki hali gibi kocaman görünüyor şu anBir dahaki ölçüme mutlu eder o da inşallah
Senden güzel haberler bekliyorum canım
Olur o kadar oda nazar boncuğun olsun .Kızlar bugün ilk kaçamağımı yaptım... evde degildim ve shredden kaytardım. Şimdi de hiç halim yok. Artık sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum bakalım...
Canım ya olur arada, sıkma canını. Zaten önemli olan kaçamak olsa da devam edebilmek :)Kızlar bugün ilk kaçamağımı yaptım... evde degildim ve shredden kaytardım. Şimdi de hiç halim yok. Artık sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum bakalım...
Ne çektik be şu totolardansabah erkenden kahvaltıya çıktık o yüzden ölçmedim ve sporumu yapamadım akşam inşallah yapacağım yarında sabah aç karnına ölçü alırım bende benimde bu kadar spora rağmen daha 1 cm bile erimemiş mesela en zor kışın orası göbekten bile
O kadar sana dedin bende yapmadım sabahtan dışarı çıktık gece 11 gibi eve gelince pil bitti o bendeKızlar bugün ilk kaçamağımı yaptım... evde degildim ve shredden kaytardım. Şimdi de hiç halim yok. Artık sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum bakalım...
Aynen yaa valla lopez bir biz iki yani ne giysem burdayım diyorNe çektik be şu totolardan
Gidecek gidecek ben inanıyorum. Jilliana güvenim tam
Olsun canım ya, şimdi Kardashian totosu moda malumAynen yaa valla lopez bir biz iki yani ne giysem burdayım diyor
Kızlar popo eritmenin en güzel yolu yürüyüş koşu.bizzat kendimden Biliom :)Olsun canım ya, şimdi Kardashian totosu moda malum
Bence en iyi yöntemi kilo vermek de işte gitmiyor kilolar sağolsunlar. Totoyu eritmek de istemiyorum açıkcası, squatlarla gayet güzel şekilleniyor, benim için yanlardan daralsın kalça yeter. 5cm küçülse yeter, bi metre totom var derimKızlar popo eritmenin en güzel yolu yürüyüş koşu.bizzat kendimden Biliom :)
Yüzüm olmadığı için gelemiyorum çünkü
Evet hatırlıyorum yaşadığın sağlık sorununu. Kendini zorlayıp kalıcı hasar verme sakın, inşallah düzelirsin en kısa zamanda canım, seni çok öpüyorumYüzüm olmadığı için gelemiyorum çünküne güzel ilerlemişsiniz ohh bense spordan dolayı o level 2 de ileri geri squat tarzı hareket vardı ya onu yaparken kalçamı baya bi sıkarak kuyruk sokumumu zedelemişim şimdi ise oturamıyorım adam akıllı arkamı yaslanamıyorum bende zumba yapim oynayıp ardından da pilates yapim diyorum düzelene kadar ki inşallah düzelebilirim
Benimde dümdüz bi totoşum var.kız o totoşunun bir kısmını bana ver :)))Bence en iyi yöntemi kilo vermek de işte gitmiyor kilolar sağolsunlar. Totoyu eritmek de istemiyorum açıkcası, squatlarla gayet güzel şekilleniyor, benim için yanlardan daralsın kalça yeter. 5cm küçülse yeter, bi metre totom var derim
Alt bedenim 48bedenden 44e düştü, üst de 46dan 40-42. Altı 42 ye, üstü 38-40a düşürsem yeter bana
1. Sekerportakalımm Shred 12/30
Kızgınım :shred 7/30
Maşallah canım, harika bir tabloÖlçüm yaptım şükür
18 eylül-1ekim
Bel 80-80
Göbek 100-99 -1
Sağ bacak 64-64.
Sağ alt bacak 40-39 -1
Sol bacak 65-64. -1
Sağ alt bacak 40-39 -1
Sağ kol 30-29. -1
Sol kol 30-29 -1
Boyun 34-33 -1
Göğüs üstü 91-91
Popo 107-106 -1
Çok değişim olmasada ölçü aldığım yerlerden 8 cm toplam incelmişsimLezzetliCipetpet bende popodan 1 cm gitmiş kilo versem dediğin gibioda gider ama bu Shred yaptığımız squat lardan güzel şekillenir :) kardashian halt yer bizim yanımızda
Senin ölçülerin gayet güzel canım, Shrede de devam et, gayet güzel şekillenir, emin olBenimde dümdüz bi totoşum var.kız o totoşunun bir kısmını bana ver :)))