JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Çok geçmiş olsun. Hastalık zamanlarında zorlamamak lazım. Dinlenmekle iyi yapmışsın

Geçmiş olsun canım atlattın inşallah

2 Ekim Spor Listesi

1. kızgınım: shred 8/30
2. pearlweed; shred 15/3
3. LezzetliCipetpet: Shred 11/30
4. Sekerportakalımm Shred 13/30

Bu ay benim ayım ekim ayını çok severim kızlar tabii bu ay benim Doğum günüm ilk defa kızımla geçireceğim gittikçe yaşlanıyor insan gençlik hallerini düşününce :)

Canım ya, çok duygulandım okurken yazdığını. Allah nice güzel seneler nasip etsin

Canım benim ya ne güzel demişsin..iyiki doğmuşsun :)

Ayyy aynı duygular içerisindeyiz :) ekim benim de ayım. Hayatimdaki en özel günler ekim ayında annemin ve benim doğum günlerimiz, erkek arkadaşımla tanışmamız ve daha niceleri... Inşallah herkes için güzel geçer bu Ekim...

Canım benim ya ne güzel demişsin..iyiki doğmuşsun :)
Teşekkür ederim 5 ekim Doğum günüm canım bakalım o gün yediklerime ne kadar hakim olacağım
aynen bu Ayda ormanda yürümeyi çok seviyorum dökülmüş yapraklardan gelen sesleri çok seviyorum yılın ikinci 6 ayının en güzel ayı ekim bence ilk 6 ayınında Nisan :))

Ayyyy bugün bizimkilerin romantik yanları tutmuş :))) ne tatlısınız

Atlattım sayılır canım benim. Çok teşekkür ederim. Sinüzitim hep vardi ama faranjit yeni cıktı bende bakalım birlikte yasamaya çalışıyoruz
Hiç sorma bende de migren var ayrıca beyincik sarkması diye bişi.geceleri baş ağrısından uyandıgım oluyor allah herkese şifa versin(amin)

Canım doğum gününde diyet mi yapılır ya, hem de üçünüzün birlikte olduğunuz ilk doğum günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…