JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Maşallah canım, harika bir tablo :KK9:
Bacaklar da eşitlenmiş, bir santim kalçadan gitmiş, süpersin :KK5:
Aynen Shreddeki squatlarla müthiş şekil alıyor insan. Kardashianlar anca silikon protez taktırsın :KK48::KK48:
Bacaklar aynen incelince popoda küçük düzgün duruyor hem yapmaya devam inşallah bir ay sonunda bakalım ne olacak yatılı misafir var Çarşamba ya kadar bende artık fırsat bulduğunda yapacağım

Evet hatırlıyorum yaşadığın sağlık sorununu. Kendini zorlayıp kalıcı hasar verme sakın, inşallah düzelirsin en kısa zamanda canım, seni çok öpüyorum :KK60:
Amin inşallah canımm çok teşekkürler. Ama burdayım yapamasamda takipteyim fakat elbet jilliana geri döneceğim bi düzeleyim :KK49: sizede kolay gelsin canım çok öpüyorumm :KK15:

Evet canım kesinlikle :KK19: 10günde 7-8cm gitmesi ne demek, sporu yapmasak bit de üstüne alacaktık. Çık mutluyum :KK73:
Aynen canım eşimin bana çok iyi toparlandın demesi yetiyor valla o zaman daha çok yapasın geliyor ve bırakmamak için en güzel bahane oluyor

Amin inşallah canımm çok teşekkürler. Ama burdayım yapamasamda takipteyim fakat elbet jilliana geri döneceğim bi düzeleyim :KK49: sizede kolay gelsin canım çok öpüyorumm :KK15:
Hemen iyileşirsin umarım aramıza bomba gibi dönersin sağlık herşeyin başı Allah şifa versin spor yaparken dikkat et kendine

Aynen canım eşimin bana çok iyi toparlandın demesi yetiyor valla o zaman daha çok yapasın geliyor ve bırakmamak için en güzel bahane oluyor
Evet canım onların desteği, beğenisi gerçekten yetiyor da artıyor bile. :KK200:
Geçen benim eşim de ne güzel olmuşsun böyle ya ama acaba yine kilo alsan şöyle doksan mı olsan sana o da çok yakışıyor diyor, dedim ne diyorsun ben ne kadar uğraşıyorum yıllardır, yani şöyle karnında bebeğimiz de olsa hani deyince çok hoşuma gitti benim de, ne diyeceğimi bilemedim:oops:

Evet canım onların desteği, beğenisi gerçekten yetiyor da artıyor bile. :KK200:
Geçen benim eşim de ne güzel olmuşsun böyle ya ama acaba yine kilo alsan şöyle doksan mı olsan sana o da çok yakışıyor diyor, dedim ne diyorsun ben ne kadar uğraşıyorum yıllardır, yani şöyle karnında bebeğimiz de olsa hani deyince çok hoşuma gitti benim de, ne diyeceğimi bilemedim:oops:
Ay ay Allah nazardan korusun inşallah o gün gelir sizin için tatlı çekirdek aile olursunuz böyle fit anne olarak bebeğinle ilgilenirsin canım

2 Ekim Spor Listesi
1.kızgınım:shred 8/30
3.pearlweed; shred 15/30

Selam kızlarr
Iki gündür faranjitim felaket derecede arttı, yapamadım valla hafta sonu full yatıştaydım. Bir de aksi gibi sinüzitle birlikte tutuyor :sinirli: Şimdi biraz daha düzelince yapayım dedim sporumu..

2 Ekim Spor Listesi
1.kızgınım:shred 8/30
3.pearlweed; shred 15/30

Selam kızlarr
Iki gündür faranjitim felaket derecede arttı, yapamadım valla hafta sonu full yatıştaydım. Bir de aksi gibi sinüzitle birlikte tutuyor :sinirli: Şimdi biraz daha düzelince yapayım dedim sporumu..
Ay çok kötü geçmiş olsun bolvol nane limon ıhlamur bitki çayı iç terle ki çabuk atlatasın tam hastalık havası

X