mesajı cevapla diyince kendini ekleyebilirsinBenide ekleyin spor listesine :)
ilk sayfada linkler ordan yap istersen izlesene sayfasında var ben yaptım kendim memnun sonucunda kesinlikle tavsiye ederimİyi akşamlar kızlar. Bende Jillian 30 day shred yapmak istiyorum ama bulamadım. Siz nerden yapıyorsunuz. Youtube da varmı link
Tesekkurler canimmesajı cevapla diyince kendini ekleyebilirsin
ilk sayfada linkler ordan yap istersen izlesene sayfasında var ben yaptım kendim memnun sonucunda kesinlikle tavsiye ederim
Tabini sizde günlük yapın sonra listeye adınızı ekleyin başlamadan ölçülerinizi alın bitincede aradaki farkı görünTesekkurler canim
Bende size katılabilir miyim acaba.
Sizin yapıp buraya yazıyorsunuz galiba günlük
İnsaAllah yarın başlamayı düşünüyorum. Bunun la birlikte kiloda verdiniz mi acaba.Tabini sizde günlük yapın sonra listeye adınızı ekleyin başlamadan ölçülerinizi alın bitincede aradaki farkı görün
Yok 150 kilo alanlar bile yapıyormuş yediklerine dikkat edersen zayıflamana yardımcı olur bayaİnsaAllah yarın başlamayı düşünüyorum. Bunun la birlikte kiloda verdiniz mi acaba.
Benim 10 kilo fazlam var. Acaba sorun olur mu yaparken
Tesekkür ederimYok 150 kilo alanlar bile yapıyormuş yediklerine dikkat edersen zayıflamana yardımcı olur baya
Ben 72 kiloyumTesekkür ederim
Siz kaç kilosunuz bu arada
Ölçülerim
Göğüs:83
Bel:74
Göbek:84
Bacak:52
Kalça:95
Kol:26
Benim ölçülarim bunlar canlar :)
28 EYLÜL - SPOR LISTESI
1. pearlweed; shred 13/30 + 15x2 donkey kicks + 12x2 yana bacak açma ismini unuttum :)) + 20x2 makas hareketi
Günaydın fit hatunlar!
Ben 62 kg yumTesekkür ederim
Siz kaç kilosunuz bu arada
4.kızgunım : shred 4/3028 EYLÜL - SPOR LİSTESİ
1. pearlweed; shred 13/30 + 15x2 donkey kicks + 12x2 yana bacak açma ismini unuttum :)) + 20x2 makas hareketi
2. Sekerportakalımm Shred 10/30
3. LezzetliCipetpet: Shred 8/10
İnşallah canım inşallah bu göbek yüzünden yapmadıgım şey kalmadı :)Canım ölçülerimiz çook yakın birbirine :) sadece senin bacakların, benim de belim daha incedarısı başıma 52 cm
Boy ve kg kaç senin canımCanım ölçülerimiz çook yakın birbirine :) sadece senin bacakların, benim de belim daha incedarısı başıma 52 cm
Boy ve kg kaç senin canım
günaydın sabah kuşu yine erkencisin :)
Bende 62 63 arasiydim enson.ama benim boyum kısa 157Ben 62 kg yum