Bacaklar aynen incelince popoda küçük düzgün duruyor hem yapmaya devam inşallah bir ay sonunda bakalım ne olacak yatılı misafir var Çarşamba ya kadar bende artık fırsat bulduğunda yapacağımMaşallah canım, harika bir tablo
Bacaklar da eşitlenmiş, bir santim kalçadan gitmiş, süpersin
Aynen Shreddeki squatlarla müthiş şekil alıyor insan. Kardashianlar anca silikon protez taktırsın
Yaptığın kârdır canım, yapamazsan da sıkma canını :))Bacaklar aynen incelince popoda küçük düzgün duruyor hem yapmaya devam inşallah bir ay sonunda bakalım ne olacak yatılı misafir var Çarşamba ya kadar bende artık fırsat bulduğunda yapacağım
Aynen öyle evde spor yapıyoruz nihayetinde yinede çok istikrarlıyız benceYaptığın kârdır canım, yapamazsan da sıkma canını :))
Evet canım kesinlikleAynen öyle evde spor yapıyoruz nihayetinde yinede çok istikrarlıyız bence
Kız ağzından bal damlıyor bal :)Senin ölçülerin gayet güzel canım, Shrede de devam et, gayet güzel şekillenir, emin ol
Amin inşallah canımm çok teşekkürler. Ama burdayım yapamasamda takipteyim fakat elbet jilliana geri döneceğim bi düzeleyimEvet hatırlıyorum yaşadığın sağlık sorununu. Kendini zorlayıp kalıcı hasar verme sakın, inşallah düzelirsin en kısa zamanda canım, seni çok öpüyorum
Aynen canım eşimin bana çok iyi toparlandın demesi yetiyor valla o zaman daha çok yapasın geliyor ve bırakmamak için en güzel bahane oluyorEvet canım kesinlikle10günde 7-8cm gitmesi ne demek, sporu yapmasak bit de üstüne alacaktık. Çık mutluyum
Hemen iyileşirsin umarım aramıza bomba gibi dönersin sağlık herşeyin başı Allah şifa versin spor yaparken dikkat et kendineAmin inşallah canımm çok teşekkürler. Ama burdayım yapamasamda takipteyim fakat elbet jilliana geri döneceğim bi düzeleyimsizede kolay gelsin canım çok öpüyorumm
Teşekkür ederim canımAmin inşallah canımm çok teşekkürler. Ama burdayım yapamasamda takipteyim fakat elbet jilliana geri döneceğim bi düzeleyimsizede kolay gelsin canım çok öpüyorumm
Teşekkür ederim canımAmin inşallah canımm çok teşekkürler. Ama burdayım yapamasamda takipteyim fakat elbet jilliana geri döneceğim bi düzeleyimsizede kolay gelsin canım çok öpüyorumm
Evet canım onların desteği, beğenisi gerçekten yetiyor da artıyor bile.Aynen canım eşimin bana çok iyi toparlandın demesi yetiyor valla o zaman daha çok yapasın geliyor ve bırakmamak için en güzel bahane oluyor
Ay ay Allah nazardan korusun inşallah o gün gelir sizin için tatlı çekirdek aile olursunuz böyle fit anne olarak bebeğinle ilgilenirsin canımEvet canım onların desteği, beğenisi gerçekten yetiyor da artıyor bile.
Geçen benim eşim de ne güzel olmuşsun böyle ya ama acaba yine kilo alsan şöyle doksan mı olsan sana o da çok yakışıyor diyor, dedim ne diyorsun ben ne kadar uğraşıyorum yıllardır, yani şöyle karnında bebeğimiz de olsa hani deyince çok hoşuma gitti benim de, ne diyeceğimi bilemedim
AminnnnAy ay Allah nazardan korusun inşallah o gün gelir sizin için tatlı çekirdek aile olursunuz böyle fit anne olarak bebeğinle ilgilenirsin canım
15 bin adım maşallah iyi yürümüşsün nerden baksan 1o km civarı kendin yürüyüşe mi çıktın1 Ekim Spor Listesi
1. Sekerportakalımm Shred 12/30
2.kızgınım:shred 7/30
3. cranial : 15bin adım
canım tatildeyim suan gezerken o kadar adim yapiyorum spor yapmis da oluyorum aynı zamanda :))15 bin adım maşallah iyi yürümüşsün nerden baksan 1o km civarı kendin yürüyüşe mi çıktın
o en iyisi aslında hareketli bir yaşam tadını çıkar canıncanım tatildeyim suan gezerken o kadar adim yapiyorum spor yapmis da oluyorum aynı zamanda :))
Ay çok kötü geçmiş olsun bolvol nane limon ıhlamur bitki çayı iç terle ki çabuk atlatasın tam hastalık havası2 Ekim Spor Listesi
1.kızgınım:shred 8/30
3.pearlweed; shred 15/30
Selam kızlarr
Iki gündür faranjitim felaket derecede arttı, yapamadım valla hafta sonu full yatıştaydım. Bir de aksi gibi sinüzitle birlikte tutuyorŞimdi biraz daha düzelince yapayım dedim sporumu..