Maşallah sana aferin de aynen devam23 Eylül Spor Listesi
1.Anastasia3: Shred 5/30
Ben bugün de yapamadım yaa23 Eylül Spor Listesi
2. Sekerportakalımm Shred 6/7
Maşallah sana aferin de aynen devam
Sana da maşallahh :)) pes etmek yok bu sefer23 Eylül Spor Listesi
2. Sekerportakalımm Shred 6/7
Maşallah sana aferin de aynen devam
Yarın yapmaya çalış canım bir yapma iki yapma vücut tembelliğe alışıyor ve insanın hiç yapası kalmıyoBen bugün de yapamadım yaasüpersiniz ikiniz de kızlar maşallah
Ben yıllardır spor yapıyorum canım ya arada bir iki gün dinlenmek tembelleştirmiyor, sporu özletiyor banaYarın yapmaya çalış canım bir yapma iki yapma vücut tembelliğe alışıyor ve insanın hiç yapası kalmıyo
Ben bugün de yapamadım yaasüpersiniz ikiniz de kızlar maşallah
aynen işin varsa gün içinde sabah kalk yap ben öyle yapıyorum yoksa kesin benimde kalır o zaman yapmayınca yine yapmasam olur diyorYarın yapmaya çalış canım bir yapma iki yapma vücut tembelliğe alışıyor ve insanın hiç yapası kalmıyo
Sağolasın aynen ben bu jillianla başladım spora ili buçuk ay oldu gören herkes zayıflamışsın giyince çok mutlu oluyorum oysa kilom azda değil yani 72 civarıSana da maşallahh :)) pes etmek yok bu sefer
Ooo eşinle berabersen özgürsün canım arada kazım zaten :)Ben yıllardır spor yapıyorum canım ya arada bir iki gün dinlenmek tembelleştirmiyor, sporu özletiyor bana
Eşim tüm gün bırakmadı ya, akşam yemeği bile yapmadım bugünarada tembellik de lazım sanki
Valla ne diyeyim, güzel oldu bence deOoo eşinle berabersen özgürsün canım arada kazım zaten :)
Zayıflamışsın lafı insanı çok motive ediyo dimi :) ben aşırı gaza geliyorum. Ve de en önemlisi şey, anlıyorsun ki emeklerin verdiğin uğraşlar boşa gitmiyor.Sağolasın aynen ben bu jillianla başladım spora ili buçuk ay oldu gören herkes zayıflamışsın giyince çok mutlu oluyorum oysa kilom azda değil yani 72 civarı
Ayy ben bi gün yapmasam ertesi gün de yapamıyorum hemen pes ediyorum. Ama uzun süre yapınca spora bağlanıyorsun galiba ve bırakamıyorsun.Ben yıllardır spor yapıyorum canım ya arada bir iki gün dinlenmek tembelleştirmiyor, sporu özletiyor bana
Eşim tüm gün bırakmadı ya, akşam yemeği bile yapmadım bugünarada tembellik de lazım sanki
Evet insan çok bağlanıyor. Bir de fibromiyalji diye bir rahatsızlığım var, spor yapmazsam ağrılarım çok artıyor... Sporsuz bir hayat düşünemiyorum o yüzdenAyy ben bi gün yapmasam ertesi gün de yapamıyorum hemen pes ediyorum. Ama uzun süre yapınca spora bağlanıyorsun galiba ve bırakamıyorsun.
Aa çok geçmiş olsun nasıl bi rahatsızlık olduğunu bilmiyorum ama umarım çok büyük bi şey değildirEvet insan çok bağlanıyor. Bir de fibromiyalji diye bir rahatsızlığım var, spor yapmazsam ağrılarım çok artıyor... Sporsuz bir hayat düşünemiyorum o yüzden
Yumuşak doku romatizması canım. Gezici bir ağrı oluyor vücutta, sabah uyandığında (Allah Korusun) felçli gibi oluyor, eller kilitleniyor filan... İlacı da yok malesef, antidepresan veriyorlar sadece ama ben kullanmıyorum. Spor biraz olsun rahatlatıyor.Aa çok geçmiş olsun nasıl bi rahatsız olduğunu bilmiyorum ama umarım çok büyük bi şey değildir
Amin canım benim.. inşallah tamamen kurtulursunYumuşak doku romatizması canım. Gezici bir ağrı oluyor vücutta, sabah uyandığında (Allah Korusun) felçli gibi oluyor, eller kilitleniyor filan... İlacı da yok malesef, antidepresan veriyorlar sadece ama ben kullanmıyorum. Spor biraz olsun rahatlatıyor.
Çok şükür yine de, iyiyim elhamdulillah. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Tüm hastalara şifa versin
arada aşkta Laz'ım :)Valla ne diyeyim, güzel oldu bence de
Aynen canım birde ben Doğum yaptım şimdi izinliyim evdeyim şimdi toparlanmazsam işe başladıktan sonra hiç yapamam birse Doğum sonrası vücûd toparlanması için şart yaaZayıflamışsın lafı insanı çok motive ediyo dimi :) ben aşırı gaza geliyorum. Ve de en önemlisi şey, anlıyorsun ki emeklerin verdiğin uğraşlar boşa gitmiyor.
canımbeni konuştuğum şeker diyeti sayfasında bir arkadaş var şimdi bu konudan konuşuyorduk oda bu ağrılar için nörol terapi mi ne varmış onu uyguluyormuş baya işe yaramış felan sende bir bak istersenYumuşak doku romatizması canım. Gezici bir ağrı oluyor vücutta, sabah uyandığında (Allah Korusun) felçli gibi oluyor, eller kilitleniyor filan... İlacı da yok malesef, antidepresan veriyorlar sadece ama ben kullanmıyorum. Spor biraz olsun rahatlatıyor.
Çok şükür yine de, iyiyim elhamdulillah. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Tüm hastalara şifa versin
Canım çok teşekkür edein ama yaptırdım onu fakat ben pek bir fayda görmedim. Sırtıma ve belime yaptı doktor ilk teşhis koyduğunda, bundan 2buçuk yıl önce.arada aşkta Laz'ım :)
canımbeni konuştuğum şeker diyeti sayfasında bir arkadaş var şimdi bu konudan konuşuyorduk oda bu ağrılar için nörol terapi mi ne varmış onu uyguluyormuş baya işe yaramış felan sende bir bak istersen
Kesinlikle hayat sevince güzel zaten canım inşallah daha iyi olursun zaten stres herşeyin nedeniCanım çok teşekkür edein ama yaptırdım onu fakat ben pek bir fayda görmedim. Sırtıma ve belime yaptı doktor ilk teşhis koyduğunda, bundan 2buçuk yıl önce.
Spor bana ondan kat kat iyi geliyor. Bir de eşim sırtıma, omzuma masaj yaparsa ağrı filan kalmıyorİşten çıktıktan beri stres ve koşturmaca da hayatımdan çıktı. O sebeple daha iyiyim çok çok şükür atak yapıyor bazen şiddeti artıyor şimdilerde, onu da bir şekilde geçiriyorum. Çalışırken hep atak halinde yaşıyordum resmen
Aşksız olmaz zaten yamutluluk her bir derdin ilacı
Sabahtan beri dışardayım eve gidince bende geleceğim :) inşallah24 Eylül Spor Listesi
1.Anastasia3: Shred 6/30