JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

inşallah en yakın zamanda çözersiniz. Zor işler sende kendini germe canım spor yapki daha mutlu olasın

neden ki sizden motive oluyoruz biz ama
canim masallahin var valla Rippedi bitirmek üzeresin tüm doluydum tum gun bugün yaptim

ay evet cok sıkıcı ben de senin dedigin gibi muzik acip yaptım bugün zaten biz basladigimiz işi bitiririz bunu gayet iyi biliyoruz ha gayret :)

canim benim umarim biran önce çözülür problemler lütfen sıkma canını

Bir an evvel çözersiniz inşallah sorunlarınızı canım..

Ne yapıyorsun peki sen?
Hiç vakit bulamıyorum ki kendime bile son 2 günüm Türkiyede zaten anca gördüm mesajlarınızı bile

canim cooook ozledik seni
bu arada harika kilo verdin maşallah sana devam mi diyete

Ben de sizleri özledim
Çok sağ ol canım evet dikkat ediyorum

11 Eylül Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 1/30 + 30 dk eliptik

İkinci 30 güne başladım İlk gün çok yüklenmeyeyim dedim ama 30 dakika eliptik üstüne shred çok sağlam oldu
Ayy hadi bakalım bu defa etki edecekmi :)) kızlar ben diyodum ya kuyruk sokumum ağrıyor filan diye kemiğim zedelenmiş bildiğiniz eğrilmiş çok üzüldüm. 1 saatlik yürüyüş yapıcam ama doktorum tempolu yürüme dedi vitrin bakr gibi dedi. Ee ben jillian da yapmak istiyodum baştan başlamak istiyordum napacam yaaaa şuan oturma simidine oturuyorum

Ay canım çok geçmiş olsun ya ne kadar sürermiş iyileşmesi?

aaaa gecmis olsun nasil düzelicek o? kendiligiyle geciyomuymus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…