JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

yok canim yemekle ilgili degil, esimle sorunlarimiz var onu görünce bi agirlik cöküyo bana -.- bu sitede ögrendim o da vücudun strese girme sekliymis. Habire uyutuyor beni, ara ara oluyor sirf. Elimi kolumu kaldirasim gelmiyor.

Bugün daha iyiyim o yüzden leslie de yaptim dün spor yapmadigim icin.
inşallah en yakın zamanda çözersiniz. Zor işler sende kendini germe canım spor yapki daha mutlu olasın

neden ki sizden motive oluyoruz biz ama
canim masallahin var valla Rippedi bitirmek üzeresin tüm doluydum tum gun bugün yaptim

biliyorum sıkıcı ama basladik bitirelim:) 1 günden birsey olmaz bugün devam edersin.
Ben hareketleri not aldim ebruyu izlemeden yapiyorum 45 dakika sürüyor. Yaparken müzik acinca nasil gectigini anlamiyosun. Birde düsün cocuk sarkisi dinliyorum oglum dursun diye:KK48:
ay evet cok sıkıcı ben de senin dedigin gibi muzik acip yaptım bugün zaten biz basladigimiz işi bitiririz bunu gayet iyi biliyoruz ha gayret :)

yok canim yemekle ilgili degil, esimle sorunlarimiz var onu görünce bi agirlik cöküyo bana -.- bu sitede ögrendim o da vücudun strese girme sekliymis. Habire uyutuyor beni, ara ara oluyor sirf. Elimi kolumu kaldirasim gelmiyor.

canim benim umarim biran önce çözülür problemler lütfen sıkma canını

Bir an evvel çözersiniz inşallah sorunlarınızı canım..

Kolay gelsin sana canim. Insanin günü yogun gecince sporu nereye sıkıstıracagını da bilmiyor. En iyisi vakit buldukca yapmak, birde onun stresine girme:)
Artık vücudumuzu tanıyoruz hangi spora ne zaman ihtiyac oldugunu tahmin edebiliyoruz az cok. O yüzden icinden geldigi gibi yapman en dogrusu.
Bende Jilliana baslarim diyordum vazgectim. Shred icin halsiz hissediyorum su aralar kendimi.
Birazcik esnemeye kaslari rahatlatmaya ihtiyacim var.

Kilon muhtesem olmus bu arada :super:

Ne yapıyorsun peki sen?
Hiç vakit bulamıyorum ki kendime bile son 2 günüm Türkiyede zaten anca gördüm mesajlarınızı bile

canim cooook ozledik seni
bu arada harika kilo verdin maşallah sana devam mi diyete

Ben de sizleri özledim
Çok sağ ol canım evet dikkat ediyorum :halay:

11 Eylül Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 1/30 + 30 dk eliptik

İkinci 30 güne başladım :cool: İlk gün çok yüklenmeyeyim dedim ama 30 dakika eliptik üstüne shred çok sağlam oldu :KK8:
Ayy hadi bakalım bu defa etki edecekmi :)) kızlar ben diyodum ya kuyruk sokumum ağrıyor filan diye kemiğim zedelenmiş bildiğiniz eğrilmiş :KK14: çok üzüldüm. 1 saatlik yürüyüş yapıcam ama doktorum tempolu yürüme dedi vitrin bakr gibi dedi. Ee ben jillian da yapmak istiyodum baştan başlamak istiyordum napacam yaaaa şuan oturma simidine oturuyorum :KK53:

Ayy hadi bakalım bu defa etki edecekmi :)) kızlar ben diyodum ya kuyruk sokumum ağrıyor filan diye kemiğim zedelenmiş bildiğiniz eğrilmiş :KK14: çok üzüldüm. 1 saatlik yürüyüş yapıcam ama doktorum tempolu yürüme dedi vitrin bakr gibi dedi. Ee ben jillian da yapmak istiyodum baştan başlamak istiyordum napacam yaaaa şuan oturma simidine oturuyorum :KK53:
Ay canım çok geçmiş olsun ya :KK43: ne kadar sürermiş iyileşmesi?

aaaa gecmis olsun nasil düzelicek o? kendiligiyle geciyomuymus?

X