JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bayraminiz mübarek olsun kizlar.

Gittigim her yerde birseyler yiyip aksamada siskinlikten kilimi kipirdatamiyacagimi bildigim icin sabah erkenden yaptim sporlarimi

1 Eylül Spor Listesi

1. Aquarius24: Skinny jeans 1/15 + 10 dk. Total body blast + 10 dk slim & sleek stretch

vaaay hızlı bir baslangic olmus masallah Harikasın canimm

nasildi skinny jeans ilk günün zorlandin mi?

Kızlar skinny jeans de hangi videoyu yapıyosunuz ebru şallı mı yoksa başka bişey mi ? Birde ben kalçamı şekillendirmek istiyorum evet fakat en önemlisi göbek bölgem oraya da bi etkisi olur mu ? 13 günlük isveç diyetine başlicam e buda 2 hafta sürüyor aynı anda mı götürsem ne dersiniz ? Etkisi olur mu

canim evet ebru salli yapiyoruz 2 haftada 2 beden incel skinny jeans videosu yutubda var.
kalça için cok güzel sekillendiriyor diyorlar denemekten zarar gelmez 2 hafta yapalim bunu etkisine bakariz sonra da gobek için jilliana baslariz belki beraber tekrar

Anladım canım. Ebru şallının dvd 2 si var bende yorumları okudum tüm vucudu çalıştırıyormuş yıllar önce almıştım. Bende diyorum siz bunu yaparken bende ona başliyim bayram bittikten sonraki ilk p tesi. Sonra da yine jilliana başlayalım en başa dönelim beraber bakalım hangi videosu daha etkili olacak onu da test ederiz

tamam hayatimm nasil istersen :)

C cranial canim ilk baslangicinda zorlandim sadece, bacak egzersizleri beni hep yoruyor nedense Fazla yoktu sükür
Ama o dizlere lastik gecirip kalcayi ve ic bacagi calistirdigimiz hareketlerin acisi bir baskaydi, tuhaf olani mazosist gibi en cokta o hosuma gitti Tabi bu etki ettigininde göstergesi. Sıkıldığım anlar olmadı, yapamadığım harekette yoktu o yüzden eglenceli geldi. Bir de aslinda yarim saatlik egzersiz fakat Ebrucum konustugu icin 1 saat gidiyor:) Hareketleri ezberleyip öyle devam edicem sanirim süreden kazanirim biraz:)
Güzel sonuc alacagimizdan eminim ben.

Senin nasil gidiyor agrin oldumu ertesi güne?

Canim pilatesde nereni calistirirsan calistir göbegini illa ki sıkıyosun birlikte calistiriyosun, o yüzden göbek kismina da faydasi olur.

aquarius24 canım beni başları zorluyor nedense sonra kolaylasiyor biraz. dediğin gibi lastikli hareketlerdeki yanmalar cok hoş işe yarayacagini gösteriyor adeta.

1 saat olmasi beni sıkıyor biraz dedigin gibi ebru cok konusuyor bi de ben yürüyüş uzerine yapiyorum ay cok yorgun oluyorum ama inat ettim 15 gün yapilacak öyle ya da böyle :) Çünkü neredeyse son umudum bu. Callanetics yaptim yok jillian shred yaptim yok Ripped yok bir türlü istedigim bacak incelmesini elde edemedim.

Aralarinda en sıkıcısi bu ve son şans insallaaahhh fayda görürüz yoksa depresyona girecegim :)

Agri oldu bende ertesi gün baya sevindim demek calistirmis diye hatta ic bacagim bile agirdi calismasi zor bir yer oldugu icin sevindim baya :) Sende agri oldu mu canim?

Bende de oldu felaket hemde :)) Yaptigim gün bisey yoktu, gece tuhaf bi yanma seklinde agriyla uyandim saga sola zor dönüyorum:)) Ilginc bi agri, o lastikle calistirdigim yerler özellikle yani kalca ve ic bacak dedigin gibi.

Foto cektinmi sen öncesinde? Bence yürüyüs sonrasi yapilinca baya bi etki eder.

çektim canim aslında baya sıkılıyorum yaparken ama hadi bu son çare diyorum ise yarayacagini hissediyorum aslinda mevzu bikmadan yapmakta bakalim artik :)

huuuhu kizlar nerdesiniz yapan yok mu??
Yaa benim yatılı misafir geldi üstüne kızım kötü hastalandı salı günü level 3 tekrar başlayacağım kaldığım yerden spor yapmıyorum yaa kendi mi kötü hissediyorum

çektim canim aslında baya sıkılıyorum yaparken ama hadi bu son çare diyorum ise yarayacagini hissediyorum aslinda mevzu bikmadan yapmakta bakalim artik :)
valla ben ebru salliyi profesyonelce bulmadim pek. Bi bacagi 15 kez digerini 20 kez yapiyor son 4 diyor bi 10 kez daha tekrarliyor:) Aniden aklina baska bi egzersiz gelip birde sunu yapalim diyor. Hosuma gitmedi acikcasi. Not alip kendim yapicam en iyisi:) Sabah sag tarafim sol taraftan daha cok agriyordu:)) 15 günü tamamlamak istiyorum.

Yaa benim yatılı misafir geldi üstüne kızım kötü hastalandı salı günü level 3 tekrar başlayacağım kaldığım yerden spor yapmıyorum yaa kendi mi kötü hissediyorum
canım benim cok gecmis olsun biran önce iyilesir insallah

ay ebru gercekten hem geveze hem de kafasina göre yapiyor mesela dikkat ettiysen bir tarafa yaptığı hareketi diger tarafa yaptirmadi yan yatarak yapilan bir hareket ustteki bacagi kaldirip alttakini de ona yapistirdigin hareketi.

not almak en iyisi gerçekten bi 15 gün katlanicaz artık etkisini görelim de :)

aynen canim yaaa bugün farkettim onu dedim unuttum heralde nerden cikti bu hareket. Birde o lastikle diz kaldirmayi ilk yaparken neredeyse 50 kez yapiyo diger tarafda 18 fln anca. Ya 15 yapilir ya 20, 12 nedir veya 18 nedir :)) cok tuhafima gitti. En sondaki esneme hareketlerinide cok kisa tutuyor insan düzgün esneyemiyor o yüzden ekstra stretch yapiyorum 10 dakika. Ayy insallah bir yerlerimize zarar vermiyoruzdur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…