- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
insallah canim bekliyoruzBen yarın anneme gidiyorum, başlayamadım bu hafta spora. İyice dinlenmiş olarak haftaya tam gaz başlıyorum inşallah
aynen öyle hedeflerimiz var
Ne güzel ananasta pek lezzetli böyle detoksa can kurbanaynen öyle hedeflerimiz var
Ben bugün ananas detoxu yapiyorum. Sirf ananasla geciricem günü. Bakayim ne kadar farkediyomus 1 günde:)
aynen cok meyve sevmem zaten, ananas sevdiklerimden biri o yüzden kolay olur.Ne güzel ananasta pek lezzetli böyle detoksa can kurban
Evet ya ne güzel detoksmuş öyle :)aynen öyle hedeflerimiz var
Ben bugün ananas detoxu yapiyorum. Sirf ananasla geciricem günü. Bakayim ne kadar farkediyomus 1 günde:)
hmm ananasi cok severim sonuclari bekliyoruz canim :)aynen öyle hedeflerimiz var
harika bir haber :)Level 2 de 3. günüm.bayaa sıkılaştığımı düşünüyorum.uzun süredir görmeyenler de şaşırdı.
vaay cok iyi kilo vermissin canim bir günde neler yiyosun mesela?Canım ölçü alamanıştım.ancak inanılmaz incelme ve kilo kaybım var.iştahım da kesildi gerçi.jilliandan önce yaklaşık 2 aydır sadece koşu bandında yürüyüş yapıyordum ve yüzüyordum.işte son 13 gündür de sadece levelleri yaptım.sonuca ben bile inanamadım.63 den 54 e düştüm şu an.sporu şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)
canım level1 i bi 5 gün yapıp level2 ye gecebilirsin benceBayramda memlekete gittik diye benim spor yine yarıda kaldı bi tamamlayamadım şunu ya
En baştan mı başlasam level 2den tekrar mı başlasam napsam bilemedim
Canim bence vücuduna göre yap. Yani ölcü aldiysan baslamadan önce ve suan o ölcülere daha yakinsan bastan basla. Ama hepsi sabitse kaldigin yerden devam et.Bayramda memlekete gittik diye benim spor yine yarıda kaldı bi tamamlayamadım şunu ya
En baştan mı başlasam level 2den tekrar mı başlasam napsam bilemedim
13 günde mi bu kadar kilo verdin nasıl oldu sadece sporla mı verdin şu an ben şokCanım ölçü alamanıştım.ancak inanılmaz incelme ve kilo kaybım var.iştahım da kesildi gerçi.jilliandan önce yaklaşık 2 aydır sadece koşu bandında yürüyüş yapıyordum ve yüzüyordum.işte son 13 gündür de sadece levelleri yaptım.sonuca ben bile inanamadım.63 den 54 e düştüm şu an.sporu şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)
olabilir valla ama bak güzel deymiş eşinle aran düzelmişAnanas detoksuma nazar degdirdiniz kizlardogru söyleyin caniniz cekti demi demii?
Saka bi yana, esimle biraz limoniydik aksam pasta kahve falan hazirlamis mecburen yedim. Nee zaman diyete baslasam hep yemek falanda alip geliyordu söyleniyordum. Bu kez yapmayim bari dedim
Onun haricinde kacamagim olmadi yinede sabah bi tartiliyim bakiyim + kac gelicem