JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

5 Eylül Spor Listesi

1. Sekerportakalımm ripped level 3 1/7
2. aquarius24: skinny jeans 5/15
3. C cranial : skinny jeans 7/15

cok zorlandim ama kalktim..
Çünkü benim hedeflerim var
aynen öyle hedeflerimiz var
Ben bugün ananas detoxu yapiyorum. Sirf ananasla geciricem günü. Bakayim ne kadar farkediyomus 1 günde:)

Canım ölçü alamanıştım.ancak inanılmaz incelme ve kilo kaybım var.iştahım da kesildi gerçi.jilliandan önce yaklaşık 2 aydır sadece koşu bandında yürüyüş yapıyordum ve yüzüyordum.işte son 13 gündür de sadece levelleri yaptım.sonuca ben bile inanamadım.63 den 54 e düştüm şu an.sporu şiddetle tavsiye ediyorum herkese:)

vaay cok iyi kilo vermissin canim bir günde neler yiyosun mesela?

Bayramda memlekete gittik diye benim spor yine yarıda kaldı bi tamamlayamadım şunu ya
En baştan mı başlasam level 2den tekrar mı başlasam napsam bilemedim
Canim bence vücuduna göre yap. Yani ölcü aldiysan baslamadan önce ve suan o ölcülere daha yakinsan bastan basla. Ama hepsi sabitse kaldigin yerden devam et.

Ananas detoksuma nazar degdirdiniz kizlar dogru söyleyin caniniz cekti demi demii?

Saka bi yana, esimle biraz limoniydik aksam pasta kahve falan hazirlamis mecburen yedim. Nee zaman diyete baslasam hep yemek falanda alip geliyordu söyleniyordum. Bu kez yapmayim bari dedim

Onun haricinde kacamagim olmadi yinede sabah bi tartiliyim bakiyim + kac gelicem

Canım şekeri hemen hemen tamamen kestim diyebilirim.sabah kahvaltımı çok güzel yapıyorum.şekerli şeyler hariç herşeyden yiyorum.tereyağ dahil olmak üzere.sonra 12 gibi bir türk kahvesi.sonra spor.sonra meyve.elma,armut,şeftali vs.sonra zaten saat 4 filan oluyor.yemeğimi yiyorum.ne olursa ekmek dahil.sonra da acıkırsam yine meyve

13 günde mi bu kadar kilo verdin nasıl oldu sadece sporla mı verdin şu an ben şok
olabilir valla ama bak güzel deymiş eşinle aran düzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…