JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

ebru salli 2 haftada 2 beden incel yapmaya ne dersin hem sadece 2 hafta hem de dingin bir tempo hem de bakalim iddasinda ne kadar haklı 2 beden inceltiyor mu :)
bugün izledim canim bi ara yapmistim ben bunu hatirladim:) evet güzel etki ediyor faydasi var 2 hafta yapabiliriz.
Aslinda pilates denince benim aklima Lara Hudson geliyor, ilk yaptigim pilates oydu. Insani resmen esnetiyor tüm kaslarini aciyor. Ebru Salli'nin pilatesi cok farkli büyük kaslari calistiriyor ve sirf sonunda esneterek bitiriyor.

bugün izledim canim bi ara yapmistim ben bunu hatirladim:) evet güzel etki ediyor faydasi var 2 hafta yapabiliriz.
Aslinda pilates denince benim aklima Lara Hudson geliyor, ilk yaptigim pilates oydu. Insani resmen esnetiyor tüm kaslarini aciyor. Ebru Salli'nin pilatesi cok farkli büyük kaslari calistiriyor ve sirf sonunda esneterek bitiriyor.
aquarius24 aquarius24
canim bu videoyu yapanlar cok memnun kalmışlar yorumlarda okudum.

ben bugun 1. yi yaptim hadi başla sen de hemen daha fazla vakit kaybetmeyelim 2 hafta yapalim bakalim benim bir türlü incelmeyen bacaklarim incelecek mi :)

30 Ağustos Spor Listesi

1. Sekerportakalımm ripped level 3 3/7
2. C cranial : 1 saat yürüyüş + Ebru salli skinny jeans 1/15

beeen geldimm :))
Birleri demiş C cranial öldü şimdi desinler kral geri döndüü :KK70::KK70: hoşgeldiiiin :KK31: sen yap bakalım ne yorumlarda bulunacaksın ben bayramdan sonra bu ebru şallı ve shred arasında kararsızım en azından bana yol göstermiş olursun tatlımm :KK25:

aquarius24 aquarius24
canim bu videoyu yapanlar cok memnun kalmışlar yorumlarda okudum.

ben bugun 1. yi yaptim hadi başla sen de hemen daha fazla vakit kaybetmeyelim 2 hafta yapalim bakalim benim bir türlü incelmeyen bacaklarim incelecek mi :)
ohhh helal baslamissin bile :KK200: ben bugün arefe diye niyetlendim biraz basim agriyor. Iftardan sonra kendimi iyi hissedersem yapicam. Yoksa yarin aksama kaldi :işsiz:

Hoşgeldiin:)) skinny jeans nasıl? Tavsiye edermisin?
hosbuldum canim :) Bugun daha 2. günü yaptim benim sorunlu bölgem bacak basen sizin icin bi deneyelim bakalim :))
hoş geldin tatlım :KK19:
hosbuldum canimm :)

Birleri demiş C cranial öldü şimdi desinler kral geri döndüü :KK70::KK70: hoşgeldiiiin :KK31: sen yap bakalım ne yorumlarda bulunacaksın ben bayramdan sonra bu ebru şallı ve shred arasında kararsızım en azından bana yol göstermiş olursun tatlımm :KK25:
ahahah güldürdün beni canim benim hosbulduumm :))

tamamdir denemedeyim ben insallah güzel sonuclar alirim da hepinize tavsiye ederim :))
ohhh helal baslamissin bile :KK200: ben bugün arefe diye niyetlendim biraz basim agriyor. Iftardan sonra kendimi iyi hissedersem yapicam. Yoksa yarin aksama kaldi :işsiz:
aynen hayatim daha fazla zaman kaybetmiyim dedimm sen de cabucak gel hadi elele gidelim yine sporlarimiza :))

X