JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

aynen canim yaaa bugün farkettim onu dedim unuttum heralde nerden cikti bu hareket. Birde o lastikle diz kaldirmayi ilk yaparken neredeyse 50 kez yapiyo diger tarafda 18 fln anca. Ya 15 yapilir ya 20, 12 nedir veya 18 nedir :)) cok tuhafima gitti. En sondaki esneme hareketlerinide cok kisa tutuyor insan düzgün esneyemiyor o yüzden ekstra stretch yapiyorum 10 dakika. Ayy insallah bir yerlerimize zarar vermiyoruzdur:))
yok yok canım vermiyoruzdur öyle düşünme en kötü orantisiz inceliriz kii artik olmaz farkettik :)) var mi o lastikle yapilandan baska sayilari tutturmadigi çünkü ben hic saymiyorum oh bitti sonunda diyip geciyodum :))

yok yok canım vermiyoruzdur öyle düşünme en kötü orantisiz inceliriz kii artik olmaz farkettik :)) var mi o lastikle yapilandan baska sayilari tutturmadigi çünkü ben hic saymiyorum oh bitti sonunda diyip geciyodum :))
2 3 sayi farkedenler var aralarda yine simdi tam hatirliyamiyorum zaten cokta büyük bi fark degil. Ben zor olanlari 15 kez digerlerini 20 kez yapiyorum 30a kadar uzattiklarimda oluyor. Selülit savarlari 25 kez yapiyorum. Öyle listeledim kendime :))

3 gün olmasina ragmen bi sıkılaşma var sanki. Ama bacaklarda incelme yok henüz, gerci baslarda yaparken kaslar önce bi sisiyor sonra sislik gidince asil görüntü ortaya cikiyor. Bekliyim bakalim:)

Senin nasil 5 günde farkin oldumu?

2 3 sayi farkedenler var aralarda yine simdi tam hatirliyamiyorum zaten cokta büyük bi fark degil. Ben zor olanlari 15 kez digerlerini 20 kez yapiyorum 30a kadar uzattiklarimda oluyor. Selülit savarlari 25 kez yapiyorum. Öyle listeledim kendime :))

3 gün olmasina ragmen bi sıkılaşma var sanki. Ama bacaklarda incelme yok henüz, gerci baslarda yaparken kaslar önce bi sisiyor sonra sislik gidince asil görüntü ortaya cikiyor. Bekliyim bakalim:)

Senin nasil 5 günde farkin oldumu?
canim cok fark yok ama biraz sikilasti gibi

Selam canım
Giremedim son gidiş işlemleriyle uğraşıyordum da
Baya bir alışverişti, hazırlıktı uzun bir evre oldu
Bu dönemde de cardioya döndüm
Çünkü zor hareketleri-Natalie hareketlerini yaptığım Jillianda sabitte kaldım
Bu da yüksek ihtimal kas yapımının daha da hızlı olmasından kaynaklı oldu
Ama öncelikle sen ve diğer çıtı pıtı kızlarımız gibi daha uygun bir kiloya düşmem gerektiğini düşündüm
Bu dönemde de kasları kaybetmeyecek kadar Jillianı aralıklı yapıp, genel olarak cardio ile yağ yakma yöntemine yöneldim :sampiyon:

Selam canım
Ama öncelikle sen ve diğer çıtı pıtı kızlarımız gibi daha uygun bir kiloya düşmem gerektiğini düşündüm
Bu dönemde de kasları kaybetmeyecek kadar Jillianı aralıklı yapıp, genel olarak cardio ile yağ yakma yöntemine yöneldim :sampiyon:
Kolay gelsin sana canim. Insanin günü yogun gecince sporu nereye sıkıstıracagını da bilmiyor. En iyisi vakit buldukca yapmak, birde onun stresine girme:)
Artık vücudumuzu tanıyoruz hangi spora ne zaman ihtiyac oldugunu tahmin edebiliyoruz az cok. O yüzden icinden geldigi gibi yapman en dogrusu.
Bende Jilliana baslarim diyordum vazgectim. Shred icin halsiz hissediyorum su aralar kendimi.
Birazcik esnemeye kaslari rahatlatmaya ihtiyacim var.

Kilon muhtesem olmus bu arada :super:

Selam canım
canim cooook ozledik seni
bu arada harika kilo verdin maşallah sana devam mi diyete

X