JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

merhabaa :) bende seninle aynıyım. Ama ne yazıkki level 3 de 1 gün yapıp bırakmak durumunda kaldım nişanlımla çok şehir dışı olayımız olduğu için. Ama bayramdan sonra tekrar yürüyüş + shred yapıcam bu arada benimde önümüzdeki yıl düğünüm olacak o sebeple daşşş gibi olmalıyım ki balayında kuğu gibi süzüleyim

Kız sana diyorum ben evlendiğimde 70kilo Adana Limanına benziyordum, eşim bana Ariana Lima'dan bin kat daha güzelmişim gibi davranıyordu
Sizin aranızdaki aşk, sevgi, huzur, mutluluk baki olsun da gerisi hiiiiç önemli değil. Tabi kendin için yine de taş gibi ol inşallah

Haha aynen öyle canım. Daha bi senemiz var o zamana biz wuhuu oluruz

24 Ağustos Spor Listesi

1. Frifri: Shred 29/30
2. Weisseat: 18/100 callanetics, 13 km yürüyüş
3. Asimeleksi: ripped level 2 3/7

Selaam Kizlaar ben döndüm tatilden

Azcik kafami toparliyim kendime spor düzeni kurup hemen basliyacagim.

Ilk düsüncem tekrar shredle baslamak ama yaninda acaba 6w6p demi yapsam? en az 1 saat spor yapmak istiyorum. Kafami toparladiktan sonra azcikta dagitmaya ihtiyacim var

Hoşgeldin canım
İkisini birden yapabilirsen harika olur

Başlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30

Kızlar ölçülerim böyle Başladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian

hoşgeldin bol enerji başlarsın hem tekrar hoş geldin

Gerçekten Harika ölçü almasan inanmayan ama bak sonuç muhteşem belin baya incelmiş kollar felan eşitlenmiş gerçekten muhteşemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…