JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

ben geldim cok hirsliyim
ben seneye bikini giymek istiyorum
o yuzden hic hic birakmamaliyim
bu sefer olsun nolur
her yaz ayni seyleri yasamaktan biktim
:KK70: Çok güldüm balım yaa.. yemin ediyorum senin hırsının aynısını yaşayarak bende döndüm sahalara :mad: o görümcemi tatilde gördüm o bikininin içinde 2 çocuk doğurmasına rağmen belirginleşmiş karın kaslarını bi gördüm yemin ederim kendime bi sinirlendim anlatamam :KK62: bu defa bırakmamalıyız shred yapalım bitsin başk bişe yapalım ama yapakım nolur :KK33:

Selaam Kizlaar ben döndüm tatilden :KK8:

Azcik kafami toparliyim kendime spor düzeni kurup hemen basliyacagim.

Ilk düsüncem tekrar shredle baslamak ama yaninda acaba 6w6p demi yapsam? en az 1 saat spor yapmak istiyorum. Kafami toparladiktan sonra azcikta dagitmaya ihtiyacim var:KK51:
Özlemişiiiz sonunda döndük kürkçü dükkanına desene teker teker dökülüyoruz buraya yine :KK50: bende kafamı toparlıyorum canım bayramdan sonra direk shred ile start vericem ama kafam da da plan oluşturmam gerek. Çok hırs yaptım bu defa hemde çok. Seneye çok güzel olmalıyım

Başlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30

Kızlar ölçülerim böyle :KK73: Başladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian :KK68:

Ayy canım çok iyi incelmişsin darısı bizim başımıza. Hangi programla devam etmeyi düşünüyorsun?

Ben de öemleketteyim. Eve dönünce shrede başlayacağım bakalım. Şimdilik yürüyüş ve callanetics ile devam ediyorum.

Ayy canım çok iyi incelmişsin darısı bizim başımıza. Hangi programla devam etmeyi düşünüyorsun?

Ben de öemleketteyim. Eve dönünce shrede başlayacağım bakalım. Şimdilik yürüyüş ve callanetics ile devam ediyorum.
Canımm muhteşem incelmişsin ve aşırı diri görünüyor vücudun maşallah :))
Ben bayramdan sonra shred ile baştan başlicam tatlım kendime spor ve diyet programı hazırlamayı düşünüyorum. Yürüyüş artı shred ilerlicem bu defa
Çok teşekkür ederim kızlar. Ben eliptik + shred düşünüyorum bayramdan sonrası için. Seviye 1 tek başına hafif gelir belki şimdi tam zamanı eliptikle yağ yakımının :21:

Başlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30

Kızlar ölçülerim böyle :KK73: Başladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian :KK68:

Muhteşemsin canım. Tebrik ederim:super: Bundan sonra da devam et spora mutlaka bırakma :KK36:

ben geldim cok hirsliyim
bu sefer olsun nolur

Hoşgeldin canım. Hırslıyız yapacağız beraber:KK19:

:KK70: Çok güldüm balım yaa.. yemin ediyorum senin hırsının aynısını yaşayarak bende döndüm sahalara :mad: o görümcemi tatilde gördüm o bikininin içinde 2 çocuk doğurmasına rağmen belirginleşmiş karın kaslarını bi gördüm yemin ederim kendime bi sinirlendim anlatamam :KK62: bu defa bırakmamalıyız shred yapalım bitsin başk bişe yapalım ama yapakım nolur :KK33:
o nasil görümceymis öyle breeeh :110:

Çok teşekkür ederim kızlar. Ben eliptik + shred düşünüyorum bayramdan sonrası için. Seviye 1 tek başına hafif gelir belki şimdi tam zamanı eliptikle yağ yakımının :21:
aynen canim 2. tura bence bir spor daha ekle yarim saatte olsa. Vücut alismis olabilir shrede yag yakimi hafiflemesin.
ben geldim cok hirsliyim
bu sefer olsun nolur
Canim bu azimle istekle baska sansi yok zaten fiziginin, istedigin sekile girer:dua: güzel bi grup olduk, spor olsunda ne olursa olsun sirayla gecelim hepsini. Devamlilik önemli, bir spor türünü en az 1 ay yapmali muhakkak güzel sonuclar icin.

yani baya kasıyor ripped ter atmanın başka versiyonu herhalde ama bakalım sonucu basıl olacak baya zor yani bazı hareketleri yapamıyorum :deli: tırtlıyorum :KK53:
Evet shredi yaptiktan sonra her ne kadar artik alistim densede rippeddeki farkli hareketler jillianin zalımlığını tekrar ortaya cikariyor:KK53: Kadin resmen a dur surani acitmadim daha diyor :KK45: Ben cogu hareki son gün falan anca yapabildim ondada level bitti :))

Evet shredi yaptiktan sonra her ne kadar artik alistim densede rippeddeki farkli hareketler jillianin zalımlığını tekrar ortaya cikariyor:KK53: Kadin resmen a dur surani acitmadim daha diyor :KK45: Ben cogu hareki son gün falan anca yapabildim ondada level bitti :))
Aynen omuzlarım çok ağrıyor mesela level 2 plank çok resmen öldürmeye değil süründürmeye programlı zalımın kızı

Selam kızlar
Bugün shrede yeniden başladım fakat reglim yaklaşıyor yine ara vermek durumunda kalmak istemiyorum malum bir de bayram var. Sizce bayramdan sonraya mı bıraksam? Programı tamamlamak istiyorum bu sefer, jillianin çok faydasını gördüm çünkü
Ben de 30günü yeni bitirdim, ikinci 30güne bayramdan sonra başlayacağım. Dediğin gibi bayramda aksayacak çünkü. En iyisi sonrasında başlamakHoppa

Benim de daha level 1 de 4. Günüm.her tarafım ağrıyor.ama azimliyim.bu arada yeme içme programı nasıl?onu hiç bilmiyorum.

Hoşgeldin inşallah canım Buda bikini şeçtiğin günleri konuşuruz
ah insallah insallah

aynen canim benim bizim onlardan ne farkimiz var ki deger mi onlarin yaninda ezik ozguvensiz durmaya
plan yapalim beraber

o nasil görümceymis öyle breeeh :110:

aynen canim 2. tura bence bir spor daha ekle yarim saatte olsa. Vücut alismis olabilir shrede yag yakimi hafiflemesin.

Canim bu azimle istekle baska sansi yok zaten fiziginin, istedigin sekile girer:dua: güzel bi grup olduk, spor olsunda ne olursa olsun sirayla gecelim hepsini. Devamlilik önemli, bir spor türünü en az 1 ay yapmali muhakkak güzel sonuclar icin.
hosgeldin canım benim bu fizikleri adam edelim nolur ya.
nasil gecti tatilin sporsuzlugun etkisi oldu mu vucuda simdi ne yapmayi düşünüyorsun canim

ah insallah insallah

aynen canim benim bizim onlardan ne farkimiz var ki deger mi onlarin yaninda ezik ozguvensiz durmaya
plan yapalim beraber

hosgeldin canım benim bu fizikleri adam edelim nolur ya.
nasil gecti tatilin sporsuzlugun etkisi oldu mu vucuda simdi ne yapmayi düşünüyorsun canim
Aynen kuzum mutlaka plan yapalım sende bayramdan sonra başlicaksınndeğil mi ? En azından önümüzde 1 yılımız olacak hemen hemen buda çok iyi. Az olunca zaman çabuk sonuç bekledik bulamayınca da hemen pes ettik ama bu defa öyle olmicak yolumuz uzunnn

X